Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

ΟΡΜΠΑΝ : ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Ο ΟΥΓΓΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ


Ανελέητο «σφυροκόπημα» Όρμπαν σε Μητσοτάκη & ΕΛΚ: «Είστε οι χρήσιμοι ηλίθιοι της αριστεράς» – Έβγαλε στη «φόρα» το σχέδιο Σόρος για τους μετανάστες «Χρήσιμους ηλίθιους», που υπηρετούν την Αριστερά, χαρακτηρίζει ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Βίκτορ Ορμπάν, όσους τον επικρίνουν στο εσωτερικό του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ).

 Σε συνέντευξή του στην Welt am Sonntag, υποστηρίζει ότι... οι επικριτές του στο ΕΛΚ «ενώ πιστεύουν ότι αγωνίζονται για μια πνευματική μάχη, υπηρετούν τα συμφέροντα εξουσίας των άλλων, ακόμα και εκείνων των αντιπάλων μας». Κατά την άποψή του, η επίθεση εναντίον του στην πραγματικότητα γίνεται από τα αριστερά για «να αποδυναμώσει το ΕΛΚ» όπως είπε ο Ορμπάν, επιχειρώντας να αποκρούσει τις εκκλήσεις κορυφαίων ηγετών των χριστιανοδημοκρατικών κομμάτων στην Ευρώπη για να αποκλειστεί το κόμμα του Fidesz από το ΕΛΚ. 

Δέκα κόμματα -μέλη του ΕΛΚ έχουν ήδη ζητήσει την αποπομπή του Ορμπάν από το Ευρωπαϊκο Λαϊκό Κόμμα. Μεταξύ των κορυφαίων επικριτών του Ορμπάν είναι και ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιουνκερ, ο οποίος έχει τονίσει ότι το κόμμα Fidesz δεν αντιπροσωπεύει «τις χριστιανοδημοκρατικές αξίες με οποιονδήποτε τρόπο και ως εκ τούτου ο Ορμπάν δεν έχει θέση στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα». Το Fidesz βρίσκεται αντιμέτωπο με τον κίνδυνο αποπομπής από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα μετά την απόφαση της Νέας Δημοκρατίας να στηρίξει την επίμαχη πρόταση. Μάλιστα έκανε και ο Μητσοτάκης δηλώσεις κατά του Β. Όρμπαν. Εκεί ο πρόεδρος της ΝΔ, τόνισε ότι θα αναλάβει την πρωτοβουλία να στείλει επιστολή στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα για να ανασταλεί η συμμετοχή του Ούγγρου πρωθυπουργού, Βίκτορ Όρμπαν από το Ευρωπαίκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ)! Το καταστατικό του ΕΛΚ προβλέπει πως η αποπομπή μπορεί να συζητηθεί μόνον εφόσον υπάρχει σχετικό αίτημα από τουλάχιστον επτά κόμματα που προέρχονται από πέντε διαφορετικές χώρες. 

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΟΡΟΣ 

Ο οδοστρωτήρας της Νέας Τάξης Πραγμάτων Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Victor Orbán επιτέθηκε με νέα ευφάνταστο τρόπο, με μια διαφημιστική πινακίδα, στον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Jean Claude Jucker και τον Τζορτζ Σόρος πριν λίγες ημέρες. Ο Orbán έχει εξαπολύσει μια άνευ προηγουμένου εκστρατεία με πινακίδες που υποστηρίζει ότι ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Juncker και ο Τζορτζ Σόρος είναι «Ενάντια στην Ασφάλεια της Ουγγαρίας». Ανοίγοντας ένα νέο μέτωπο κατά των Βρυξελλών λίγους μήνες πριν από τις ευρωπαϊκές εκλογές, η αφίσα δείχνει τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής παράλληλα με τον γκουρού της ΝΤΠ George Soros, έναν γνωστό στόχο στην Ουγγαρία. «Έχετε το δικαίωμα να γνωρίζετε τι σχεδιάζουν να κάνουν οι Βρυξέλλες», λέει η αφίσα. Στην επίσημη σελίδα του Facebook, η ουγγρική κυβέρνηση αναφέρει ότι η αφίσα είναι μέρος μιας ενημερωτικής εκστρατείας για να ενημερώσει το κοινό σχετικά με τα σχέδια των Βρυξελλών, τα οποία ισχυρίζεται ότι «έθεσαν σε κίνδυνο την ασφάλεια της Ουγγαρίας». Αν και η κυβέρνηση έχει ήδη οργανώσει μια εκστρατεία «Σταματήστε τις Βρυξέλλες», η απόφαση να χρησιμοποιήσετε μια εικόνα του Junker είναι η κλιμάκωση του πολέμου δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης Orbán με τους ανώτερους ηγέτες της ΕΕ. Εκθέτει επίσης τη ρήξη στο κεντροδεξιό Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το οποίο συμπεριλαμβάνει και τους δύο, Juncker και Orbán, ως μέλη. Τις τελευταίες εβδομάδες, ο Ορμπάν έχει μιλήσει για τις ελπίδες του ότι το επόμενο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα κυριαρχείται από κόμματα κατά της μετανάστευσης. Ο Juncker χαιρέτισε μια φορά τον Orbán με τον αστείο χαιρετισμό «γεια, δικτάτορα» και χτύπησε παιχνιδιάρικα το πρόσωπό του. Σήμερα, ο Juncker απαντάει ότι ο Orban θα έπρεπε να εγκαταλείψει την κεντροδεξιά της Ευρώπης. «Ενάντια στα ψέματα δεν υπάρχει τίποτα που μπορείτε να κάνετε», ανέφερε ο κ. Juncker από το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, προσθέτοντας ότι είχε ζητήσει την απέλαση του Fidesz από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα. Η αποστολή του Orbán είναι να αποδυναμώσει την ΕΕ από μέσα. Η Ιταλία του Σαλβίνι έχει ακολουθήσει την ίδια αποστολή, για διάφορους λόγους, Το μέτωπο που έχει δημιουργηθεί με Marine Le Pen στη Γαλλία, Victor Orbán στην Ουγγαρία και Matteo Salvini στην Ιταλία έχει μετατραπεί σε φόβο και τρόμο στους μανδαρίνους της ΕΕ.

14 σχόλια:

  1. Την ακροδεξιά πτέρυγά του τη ρώτησε ο Μητσοτάκης ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάλι μαλακίες γράφεις Ιακχε κάπου μπέρδεψες τον ΟΥΡΜΠΑΝ με τω ΚΟΥΡΜΠΑΝ ....ψάξου ουρμπανιστή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά Μητσοτάκης = Χρυσαφης. Μη τρώτε κουτόχορτο ψηφίζουμε φωτιάδη για επόμενο Δήμαρχο και συνδιασμο σερρας με ανανεωμένους δημοτικούς σύμβουλους με μια χημια τέλεια... Οι παλιοί θα βάλουν την εμπειρία τους και οι νέοι και αυθαρτοι θα κυβερνισουμε καλύτερα από όλους τον Δήμο. Μη κάνετε το λάθος και το ρίξετε στον Χρυσαφη που είναι δεξιός. Ο Φωτιάδης είναι καλύτερος σε όλα και έχει την καλύτερη ομάδα με δημοτικούς συμβούλους... Καμία σχέση με Χρυσαφη που δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους. Ένας απλός ψηφοφόρος είμαι αλλά διάβασα και κατάλαβα ότι ο Φωτιάδης είναι πιο καλός από τον Χρυσαφη για Δήμαρχος και σας το λέω και εδώ για το καλό των Σερρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένταξει απλέ ψηφοφόρε μας έπεισες πόσο απλός ψηφοφόρος είσαι και τι ακράδαντα επιχειρήματα έχεις.Ρε με συνταγή τα παίρνετε τα ληγμένα?Σε μισθώνει ο Στεφ ο Σφουγγαράκης για να τα γράφεις αυτά γιατί μάλλον τον εκθέτεις παρά καλό του κάνεις;)

      Διαγραφή
    2. Τι είναι αυτά που γράφεις ρε Καραμητρο; Δημοτικές εκλογές είναι. Τι μυαλό κουβαλάς; αν κουβαλάς καθόλου μυαλό. Ανορθόγραφε.

      Διαγραφή
    3. Τρολάκι του λογιστή καρφώνεσαι . Να πεις στο λογιστή πως κανένας Δήμαρχος δεν βγήκε με ξένα @ρχίδια

      Διαγραφή
  5. Ρε Καραμητρο μάζεψε τους δικούς σου σου κάνουν κακό με τις παπαριες που γράφουν. Μάζεψε τους πριν είναι αργά! Φιλικά το λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ
    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ
    ΟΧΙ ΣΤΟ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" ΤΟΥ ΜΑΧΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΥΡΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΡΟΥΦΗΞΤΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΑΕΚ

      ΑΕΚΡΑ ΡΕΕΕΕΕ

      Διαγραφή
  7. Θα πρέπει να καταλάβετε ότι πολλά από τα σχόλια είναι προβοκατόρικα.
    Τα γράφουν οι ίδιοι που μετά σχολιάζουν εκ των υστέρων αρνητικά.
    Μην τσιμπάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι Νεοδημοκράτες στις Σέρρες έχουν χωριστεί σε 3 κομμάτια ( Αραμπατζής - Χρυσάφης - Φωτιάδης ) . Αυτοί που προσπάθησαν να μας επιβάλλουν τον Αλέκο ας πρόσεχαν . Τους είχαμε προειδοποιήσει . Οι πρώτοι δημοτικοί σύμβουλοι στον Αραμπατζή και Φωτιάδη θα είναι δεξιοί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Χρυσαφης οταν η ΝΔ στηριζε ΣΙΜΟΓΛΟΥ ψηφισε ΜΩΥΣΙΑΔΗ με τον ΜΗΛΙΔΗ ψηφισε ΑΓΓΕΛΙΔΗ. Μια ζωη ψευτης για λιγα φραγκα.

      Διαγραφή
  9. ΖΗΤΩ Η ΑΕΚ
    ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2019 ΑΕΚ
    ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ