Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ , ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΕΙΣ

ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ 
ΘΟΛΩΝΕΙ ΤΟΝ ΝΟΥ


serresbomb: Παναγιώτης Σπυρόπουλος : : Ας μην ¨¨κρύβονται ¨¨ π...:  Στο θέμα της απόφασης του ΣτΕ για τα τραπεζοκαθίσματα στην οδο Κων/νου Καραμανλή



Αγαπητέ Παναγιώτη , συμφωνώ εν μέρει στην επισήμανση ότι "Και βέβαια, αποτελεί καταφανώς άδικη μεταχείριση έναντι άλλων επιχειρήσεων σε απόσταση λίγων μέτρων, στις οποίες επιτρέπεται (και καλώς επιτρέπεται) η ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων." , όμως επί της οδού Κ. Καραμανλή
υπάρχουν δύο καταστήματα το "Bresson" (αν το αποκαλώ σωστά) και το "Volta" στα οποία δεν επιτρέπεται η ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων επί της εν λόγω οδού, σε αντίθεση με τους πέντε καταστηματάρχες για χάριν των οποίων γίνεται η αλλοίωση του εμπορικού χαρακτήρα της περιοχής και προνομιακά αναπτύσσουν τα τραπεζοκαθίσματά τους. Διαφωνώ με το (και καλώς επιτρέπεται) καθόσον οι επιχειρήσεις που αναφέρεσαι και υπονοείς ευρίσκονται εκτός της οδού Κ. Καραμανλή, Επίσης ο ισχυρισμός "Απεναντίας, με την στάση του αυτή αρνήθηκε ακόμη και να προβεί στην στάθμιση των δικαιωμάτων που συγκρούονται στην προκειμένη περίπτωση" έχει αντίστροφη ανάγνωση σε βάρος μάλιστα των πέντε θιγόμενων καταστηματαρχών το συμφέρον των οποίων δεν υπηρετεί του συμφέροντος των υπολοίπων δεκάδων αμιγώς εμπόρων καταστηματαρχών της περιοχής και κυρίως του συμφέροντος των χιλιάδων Σερραίων Δημοτών που επιζητούν το δικαίωμα σε ελεύθερους πεζοδρόμους στο ιστορικό εμπορικό κέντρο της πόλης. 

Και ψηφοθηρικά να το δει κανείς το θέμα Παναγιώτη, οι ωφελούμενοι καταστηματάρχες απαριθμούν 30 - 40 άτομα ενώ οι απέναντι είναι χιλιάδες. 

Όσο για τις φωνές που ακούστηκαν για δήθεν 60 χαμένες θέσεις εργασίας , ένα έχω να πω το ότι βρισκόμαστε στις τελευταίες θέσεις ανάπτυξης πανελληνίως είναι διότι η εστίαση ( σουβλακερί, μπουγάτσα και φραπόγαλο) είναι η "βαριά βιομηχανία" μας σήμερα υποκαθιστώντας την άλλοτε ακμάζουσα τάξη των μεταποιητικών επιχειρήσεων, ενώ για το "ναι στα τραπεζοκαθίσματα υπό προϋποθέσεις" που κάποιοι υιοθετούν είναι άστοχο 100% και εκτός πραγματικότητας διότι οι προυποθέσεις ήδη ισχύουν αλλά σε περιοχές και οδούς που έχουν ρυθμιστεί ως κατάλληλες για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων. 

Είναι προς τιμήν την απερχόμενης δημοτικής αρχής που πήγε το θέμα μέχρι τέλους διότι αφουγκράστηκε το λαϊκό αίσθημα Και επειδή Παναγιώτη έχεις διπλή ιδιότητα στην υπόθεση του δικηγόρου των "θιγόμενων καταστηματαρχών" και του "υπηρέτη του δημοσίου συμφέροντος" ως πολιτικό πρόσωπο με θεσμικό ρόλο καλόν θα είναι να αποφεύγεις τις συγκρούσεις συμφερόντων των εντολέων σου.

2 σχόλια:

  1. Ακομη και αν εκλεγει θα βλεπει τη πλατη δυο τουλαχιστον συνυποψηφιων του. Σ αυτους που υποσχεθηκε ο ΛΑΚΗΣ την Αντιπεριφερεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενας κοντοπούτανος της πολιτικής θα γιγαντώσει τον Ν.ΣΕΡΡΩΝ ..δοξάστετον !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ