Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

ΗΧΗΡΟ ΣΚΑΜΠΙΛΙ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΗ ΠΕΖΩΝ

ENΩ ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΙΝΕΖΟΙ


Κρατώ τον επίλογο του Δελτίου Τυπου της ΔΙΑΒΑΣΗΣ ΠΕΖΩΝ που κατακεραυνώνει τους θρασυτατους παραγοντίσκους του ΜΓΣ Πανσερραϊκου και τους γνωστούς πολιτικάντηδες «σωτήρες πολης Σερρών» για την μεθόδευση της λεηλασίας μεσω παραχώρησης 52 στρεμμάτων στο Πάρκο Ομονοίας σε άφραγκους «επενδυτές».



«Τέλος πρέπει να αντιληφθεί ο κάθε Σύλλογος πως ποτέ στο παρελθόν, στο παρόν και στο  μέλλον δεν υπήρξε,  δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει Δημοτικός Σύμβουλος ή Δημοτική Παράταξη,  που δεν συνέδραμε, δεν συνδράμει ή δεν θα συνδράμει στην ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού. 

Προφανώς υπήρξαν, ίσως υπάρχουν σήμερα και ίσως εμφανιστούν και στο μέλλον κάποιοι που μεροληπτικά θα «ξεβρακώνονται» για τα συμφέροντα κάποιου Συλλόγου. Όμως στην ΔΙΑΒΑΣΗ ΠΕΖΩΝ δεν υπήρξε ποτέ τέτοιος, δεν υπάρχει σήμερα και  αισιοδοξούμε πως  δεν θα υπάρξει και στο μέλλον. Και όπως οι Δημοτικές Παρατάξεις κρίνονται από το έργο τους, έτσι και οι Σύλλογοι κρίνονται από την ιστορία τους, τους σκοπούς και τα αποτελέσματά τους. 


Και να είστε βέβαιοι πως τα μέλη της ΔΙΑΒΑΣΗΣ ΠΕΖΩΝ ο καθένας ξεχωριστά δεν εξαντλεί το ενδιαφέρον του για τον Δήμο Σερρών συμμετέχοντας αποκλειστικά στην Δημοτική Κίνηση, αλλά επιδεικνύοντας  ατομική ευθύνη και στάση ζωής, συμμετέχουν όλοι ενεργά  σε διάφορους Συλλόγου και εθελοντικές δράσεις και όλοι τους έχουν ιδρώσει, έχουν δακρύσει και έχουν ξοδέψει για την επιτυχία των σκοπών των Συλλόγων.


 Όμως εμείς ποτέ δεν ξεχνάμε πως εκτός από εμάς υπάρχουν και οι άλλοι,  των οποίων τα δικαιώματα πρέπει να σεβόμαστε, όπως τα δικά μας δικαιώματα ζητάμε να γίνονται σεβαστά από τους άλλους.
Και φυσικά πέραν όλων μας υπάρχει το Κοινό Συμφέρον ή Δημόσιο Όφελος που υπερέχει όλων».


2 σχόλια:

  1. Ιακχε ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ , ξέρουμε όλοι γιατί τα γράφεις αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΛΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ , ΑΥΤΗ Η ΚΑΣΤΑ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΜΗΡΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ. ΟΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕΡΡΑΪΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ , Ο ΣΙΔΕΡΗΣ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ... ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΕ ΧΑΒΟΥΖΕΣ ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ