Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

ΠΑΤΗΣΕ ΤΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙ Ο ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ

    40 ΧΡΟΝΙΑ ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ ΑΛΛΑ ... ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ 
ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ


ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ "ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ" Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΦΩΤΙΑΔΗ ... 

ΜΕ ΤΑ "ΦΘΑΡΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ" ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕΜΦΕΤΑΙ ΘΕΛΕΙ 
ΝΑ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ 

serresbomb: Δήμος Σερρών : Διχάζει η πρόταση για την αποπομπή ...: Την ερχόμενη Τετάρτη στο δημοτικό συμβούλιο

"Ότι και όπως θα ψηφίσει η παράταξη Φωτιάδη , δεν έχει πλέον καμία σημασία, διότι ο επικεφαλής της αβασάνιστα "αγκάλιασε" το κολλιόπουλο , (έναν άνθρωπο που ενεπλάκη την τοπική αυτοδιοίκηση για ίδιον όφελος , την απόσπαση του στα Σέρρας) και πούλησε ξερά τον ευεργέτη του αφού  ο Αγγελίδης με επιθυμία και υπόδειξη  της Κόλλια τον δέχθηκε και τον ενέταξε σε έναν συνδυασμό νίκης το 2014) , έδειξε καιροσκοπισμό και ένα άτομο  που συναλλάσσεται χωρίς κανένα ηθικό φραγμό με το οτιδήποτε ... στον δρόμο προς της εξουσία"

Πάντως η ψηφοφορία έχει μεγάλο ενδιαφέρον μόνο για τους δημοτικούς σύμβουλους του Φωτιάδη οι οποίοι καλούνται να δώσουν το προσωπικό τους δείγμα γραφής ...

21 σχόλια:

  1. Ρε Φωτιάδη γιατί πήρες τον Τερζή ρε μαλακα! Αυτά που κοροιδευαμε αυτά κάνεις!!! Χάνουμε τον Δήμο με τις μαλακιες σου... Στο λέω εγώ που σε στήριξα πριν 4 χρόνια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλέκο μάζεψε τους ανώνυμους βλάκες που έχεις αμολήσει εδώ μέσα

      Διαγραφή
  2. Οσους σταυρους θα φερουν οι Κοτρωνης-Δημου-Τερζης στον Φωτιαδη, υπερδιπλασιους και υπερτριπλασιους Σερραιους θα αποτρεψουν τα τον ψηφισουν. Ακομα και παλιοι του ψηφοφοροι δεν ξαναψηφιζουμε Στεφανο με αυτο το ψηφοδελτιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφου αποξηρανε το αναρριχωμενο γιασεμι της περγκολας και της δευτερης φυτευσης προσεφερε τον καλλωπισμο των παρτεριων και στη συνεχεια αδαπανως για τον ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ και ευγνωμονουντος του αντιδημαρχου ΓΚΟΤΣΗ και της λοιπης θλιβερης κομπανιας θα αποκαθηλωσει τη γυμνη περγκολα γινα να αναδειξει τις ενθεν κ ενθεν επιχειρησεις του ολοκληρωνοντας τη προσπαθεια με την καταστροφη των παρτεριων που εμποδιζουν την αναπτυξη των τραπεζοκαθισματων στον πεζοδρομο της Κ.Καραμανλη που με αποφαση των γελοιων της δημοτικης πρωτοβουλιας απαγορευθηκε η αναπτυξη τους. Προεκλογικη περιοδος και ο λυκος στην ανταρα χαιρεται. ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ, αξίζει για την δημοτική αρχή που περιμενε απο τον Νικο Σολούκγα .τον καταστηματαρχη που ανανεωσε τα φυτα του δημοτικού κήπου. Τα ευσημα ανήκουν και στον Ηλια Γκοτση που με τις δημοσιες ευχαριστίες του σε μια κρίση ειλικρίνειας γνωστοποίησε την ανυπαρξία των Μουσταφάδων στους Σερραίους Δημότες . Φανταστείτε να μην είχαμε τον Ηλία ...

      Διαγραφή
    2. 'εκ(χ)ει τρία αρκίδια..'
      απο κάποιο γάμο αλλα Ελληνικά ή αρκίδια μάντολες Ιακχούλη...ΦΕΥ

      ΥΓ αστο ασχολίαστο Ιακχε
      ΥΓ Με τους ευγενικούς 'χορηγούς' ,ολη η πλατεία εγινε γκαζονάτη με πανσεδάκια για ναχουν θέα τα κλουβιά ..χαχα φιλιά ρε

      Διαγραφή
  4. Μετά την μεταγραφή της γνωστής γιατρού στον Φωτιάδη ο συνδυασμός του Χρυσάφη διαλύεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με την μεταγραφή θα μείνετε! Πάρτε το χαμπάρι και τον Παπα να κατεβάσετε θα χάσει ο δάσκαλος! Οσο για την μουγγή για μια 5ετια, χαλάλι σας, δεν την θέλαμε γιατι το ψηφοδέλτιο εδω και καιρό είναι γεμάτο και πανίσχυρο!

      Διαγραφή
    2. Η γνωστή μουγγή για μια 5ετία γιατρός σε συνδιασμό με τον Μηλίδη έπαιρνε ψήφους.Τώρα να δούμε τι θα πάρει με τον Φωτιάδη.

      Διαγραφή
    3. 7.21 & 8.42 εσείς έχετε τον μπουλντόζα και τον άλλον που σιτίζεται στη λέσχη , δεν έχετε καμία ανάγκη για άλλους υποψηφίους

      Διαγραφή
  5. Τελικά εσείς εκεί στου λογιστή Χρυσάφη πρέπει να είστε σε μέγιστο πανικό.
    Ο επικεφαλής είναι ελάχιστος, και έχει τάξει Θέσεις σε όποιον έχει πλησιάσει, ψαχτειτε λίγο να δείτε πόσους διπλοθεσίες έχετε.
    Δεύτερο όλη η νύχτα σε πλήρη συμπαράταξη, αν είστε ελάχιστα σοβαροί πρέπει να ενοχλείθήτε .
    Σας έχει περικυκλώσει και το γραφείο Καραμανλή,
    Και περιμένετε να σας σώσει ο Δέσπος.
    Τι να πούμε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Ανεξάρητος υποψήφιος Δήμαρχος και λογιστής Χρυσάφης έτρεξε πρωί πρωί να υποδεχτεί τον Μητσοτάκη που το κόμμα του οφείλει στις τράπεζες 200.000.000 € και έκοψε 14 φορές τις συντάξεις στο Σκούταρι.
    Τέτοια κατάντια για την εξουσία ούτε στον εχθρό σου.
    Η ανικανότητα και η λύσα η δική του αλλά και των υποστηρικτών του, βλέπε Μέγκλας, για να κατακτήσουν τον δήμο πρέπει να προβληματίσει τους Σερραίους δημότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με ξένα @ρχίδια Δήμαρχος δεν βγαίνεις Αλέκο

      Διαγραφή
  7. Οι υποψηφιότητες για την περιφέρεια με τον τζιτζικωστα που βάζουν πως σας φαίνονται? Ενα αφιέρωμα oiakxe .ειδικά για γεωπονους οπου έκαναν μαιμου μελετη για μερικούς αγρότες και πήραν επιδοτήσεις χωρίς να της δικαιούνται και θέλουν και τώρα κ θεσμικη θέση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΑΠ ΤΟ 2006 ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΑΚΟ
    ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξεχνάμε και τον ρόλο του λογιστή σε εκείνες τις Εκλογές .
      Από τότε του τη φυλάμε

      Διαγραφή
  9. Ποθά κορδλονια και αηδίες.
    Ο Αλέκος πέρασε μόνος του σκοινί και συγχρόνως έσπρωξε την καρέκλα.
    Ο αβεξάρτητος υπιψήφιος δήμαρχος Χρυσάφης μόνο το χέρι του απίθανους Κυριάκου γιού του εφιάλτη δεν φίλησε, χαλί έγινε ο ανεξάρτητος,,,,εξαρτημένος γλυφτάκος Αλέκος προκειμένου να δελιξει πόσο προσκολλημένος είναι στο πούλημα του Δήμου , που εκφράζει η νεοφιλελεύθερη πολιτική του Κούλη,
    Όλα στον ιδιώτη, οι πολίτες θα πληρώνουν τους φίλους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μια Κα(π)ωτα δεν θα φερει την ανοιξη.Ουτε ενας (κολο)Κοτρωνης.Δες τι επαθε ο βλακας ο γιατρος στις προηγουμενες εκλογες.Ας μας πουν τουλαχιστον αν ο ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ ειναι απατεωνας η οχι.Αν οχι τοτε ειναι απλα συκοφαντες γιατι αυτο φωναζαν στις προηγουμενες εκλογες.Αν ειναι ας μας πουν τι πηραν και υπεγραψαν συγχωροχαρτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ , ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΙΠΟΡΤΟ ΜΗ ΠΩ ΤΡΙΠΟΡΤΟ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ... "ΙΤΑΛΟΥ"

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ