Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

O ΠΟΛΙΤΗΣ ΤEONDOR ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ


   ΚΑΤΑΡΑ ΣΤΟΝ ΛΑΔΕΜΠΟΡΑ ...



   Ζήτημα με την ποιότητα του λαδιού σχετικά με την οξύτητα προέκυψε σύμφωνα με την καταγγελία του "πολίτη ΤΕΟΝDOR" μετά από ελεγχους της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών. Μάλιστα όπως ανέφερε χθες ο ΤΕΟΝDOR από το κανάλι του και η εξέταση του δεύτερου δείγματος  επιβεβαίωσε την άποψη ότι "οι Σερραίοι καταναλωτές" επέσαν θύματα της ΚΕΔΗΣ ή κάποιου επιτήδειου λαδέμπορα ... 

Εντύπωση προκαλεί η κωλυσιεργεία του Βίτμα  να δώσει στην δημοσιότητα το αποτέλεσμα του δεύτερου ελέγχου γεγονός που εξόργισε τον "πολίτη ΤΕΟΝDOR"

13 σχόλια:

  1. Τελικά αυτός ο Δήμου είναι ο πλεον γραφικός σύμβουλος του Αγγελίδη . Νομίζει ότι όλοι ασχολούνται μαζί του , ότι όλοι θέλουν να τον βλάψουν πολιτικά και ότι όλοι θέλουν το κακό του . Αυτά όλα τα παραπάνω είναι ο ορισμός του ΒΛΑΚΑ και της χαζομάρας . Νομίζει ότι είναι κάποιος και από έργο , άστα να πάνε . Από την μια γκάφα στην άλλη . Ίδιος ο ΡΑΤΑΠΛΑΝ σε έκδοση δημοτικού συμβούλου του Δήμου Σερραίων .....Τέλος πρέπει να τονισθεί ότι ο ίδιος παραδέχθηκε ότι πήρε ένα δόχειο λάδι απο τον λαδέμπορα και άρα ΄΄ λαδώθηκε ΄΄ έστω και για ένα λίτρο λάδι .... αυτή είναι η αξία του Δήμου ..., όπως ο καθένας έχει την τιμή του έτσι και η τιμή του Δήμου είναι ισάξια ( οπως ο ίδιος δημόσια είπε ) με ένα δοχείο λαδιού ...
    Ντροπή και αίσχος .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ....
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ .....
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΤΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΒΗΜΑ ΤΟ
    ΚΑΝΑΛΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ Η ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ Η ΚΑΤΩΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΘΕΙΣΑ ΝΑ ΑΣΚΗΘΕΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΕΜΦΘΕΙ Ο ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΔΗ. ΑΛΛΑ Ο ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΟΝΤΑΣ ΕΡΜΑΙΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΛΑΘΩΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΛΩΤΟΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ "ΑΙΣΧΟΥΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ?
    ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΝΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ - ΙΤΑΛΙΑΣ - ΕΛΛΑΔΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι έγινε ρε ΙΑΚΧΕ ? Πλησιάζει η 28η Οκτωβρίου και κρύβεσαι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. OXI EΔΩ ΕΙΜΑΙ. TA KOYMMOYNIA KΡΥΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ ΚΑΙ ΛΥΣΑΞΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ !

      Διαγραφή
    3. ΙΑΚΧΕ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΙΚΑΝΟ ΚΑΙ
      ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΑΤΟΜΟ....
      ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΦΤΥΣΕ Τ΄ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ
      ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΕΥΕΛΙΚΤΟΣ ΕΙΣΑΙ

      Διαγραφή
  6. ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΛΑΔΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΡΥΖΙ ΚΛΠ. ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ (ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑ) ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ. ΕΑΝ ΞΑΝΑΔΙΑΘΕΣΟΥΝΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΕΑΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΡΡΕΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ. ΕΑΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΚΙΝΗΣΗ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ. ΚΑΙ ΕΑΝ ΟΧΙ ΠΑΛΙ, ΔΕΝ ΕΚΤΙΚΘΕΤΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΔΗΜΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ. ΒΡΙΚΑΝΕ ΦΘΗΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΕΘΕΣΑΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ . ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΕΥΛΟΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΣΟΥ . ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ . ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο 4:04 , ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΡΑΤΑΠΛΑΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ. ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΚΑΚΩΣ ΔΙΑΤΕΘΗΚΑΝ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΟΥ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.

      Διαγραφή
  7. Ο ΠΟΛΙΤΗΣ TEONDOR ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ!!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ? ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, Η ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ??? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ...ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΣΥ ΓΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΛΑΔΕΜΠΟΡΑ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ!!!!!!!
    ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΥΚΤΕΛΑΙΟ,
    ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΕς ΧΛΑΣΜΕΝΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ
    ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ, ΓΛΥΦΤΗ,
    ΜΗΠΩΣ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ