Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

ΡΕ ΜΑΣΛΑΡΙΝΕ ΠΕΣ ΜΑΣ, ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΝΕΣΑΙ ;

ΚΑΛΩΣ ΤΟΝΑ ΚΙ ΑΣ ΑΡΓΗΣΕ ... Ο ΠΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΑΣ


.

Μετά από 25 ολοκληρες ημέρες , σήμερα  την 9-10-2012  θυμίθηκε το αστροπελέκι μας, ο περιφερειακός μας σύμβουλος και επίδοξος πολιτευτής ως βουλευτής με την ΝΔ  να μας ενημερώσει από το προσωπικό του blog  , οτι παραβρέθηκε την 16-9-2012 στο μνημοσυνο της "μαύρης επετείου" της Μικρασιατικής καταστροφής και μας μόστραρε το βίντεο από την επίσημη ιστοσελίδα της ΞΥΝΗΣ !!! με τις νεροβραστες δηλώσεις της

Μιλάμε για τσατσιλίκι και αβάντα στην κυρια Μαγκριώτη που προκαλεί γέλιο  και ερωτηματικά ... δείτε το σχετικό βίντεο

16 σχόλια:

  1. ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΕΣ...8 ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ

    http://tvxs.gr/news/ellada/apeiles-kata-meloys-toy-kke-apo-ti-xrysi-aygi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΞΑΝΘΙΑ Η ΜΟΥΝΑΡΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντιπροσωπεία της Χρυσής Αυγής παρευρίσκεται αυτή τη στιγμή στην πλατεία Συντάγματος, έτοιμη να υποδεχτεί την φράου Μέρκελ.

    Στην ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:

    Εξοχωτάτη,
    Καλωσήρθατε στη νέα Ελλάδα της Χρυσής Αυγής.
    ...Αν και ιδεολογικά δεν έχετε καμία σχέση με τον Μεγάλο Άνδρα του Εικοστού Αιώνα, τον εμψυχωτή και απόστολο της Επαναστάσεως του Αγκυλωτού Σταυρού μακαριστό κ.κ. Αδόλφο Χίτλερ, δεν ξεχνάμε ποτέ τη μεγάλη προσφορά της Πατρίδος Σας στη διάδοση των εθνικοσοσιαλιστικών ιδεών, τις οποίες πιστά και με συνέπεια υπηρετούμε εδώ και 30 χρόνια, παρά τη στάχτη που ρίχνουμε στα μάτια των χαχόλων συμπατριωτών μας.
    Η δύναμη της συνήθειας μας έφερε σήμερα εδώ φορώντας τις παραδοσιακές στολές των παππούδων μας, με την κρυφή ελπίδα πως την Ημέρα της Εθνικής Αναγεννήσεως της Γερμανίας δια της Αποκαταστάσεως της παρεξηγημένης προσωπικότητος του Αιώνιου Φύρερ μας, θα μας δώσετε καινούργιες στολές. Βλέπετε, η μυρωδιά της ναφθαλίνης μας αναγκάζει να φοράμε μάσκες οξυγόνου.
    Δύο χιλιάδες δώδεκα, εξήντα επτά χρόνια μετά την βαγκνερική μετάβαση του Προκατόχου Σας στη Βαλχάλα, με τη σκέψη και την ψυχή μας δοσμένη στην Μνήμη του Μεγάλου μας Αρχηγού, υψώνουμε το δεξί χέρι ψηλά, χαιρετούμε τον Ήλιο και με το θάρρος, που μας επιβάλλει η Στρατιωτική μας Τιμή και το Εθνικοσοσιαλιστικό μας καθήκον κραυγάζουμε γεμάτοι πάθος, πίστη στο μέλλον και στα οράματά μας:
    HEIL MERKEL!

    Λαϊκός Σύνδεσμος "Χρυσή Αυγή"
    Γραφείο Τύπου
    Αθήνα, 9 Οκτωβρίου 2012

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολλοί εθνικόφρονες απόρησαν πού ήταν σήμερα η "αντισυστημική" Χ.Α. και γιατί δεν διαδήλωσε "με τους υπόλοιπους Έλληνες" ενάντια στην ξένη υποτέλεια και την υποθήκευση της εθνικής ανεξαρτησίας για τα οποία τόσο υποτίθεται ότι κόπτεται...
    ...όταν μάλιστα κατέβηκαν τόσοι άλλοι, από ΑΝ.ΕΛ. μέχρι ΣΥΡΙΖΑ και αντιεξουσιαστές.
    Μα εκεί ήταν η Χ.Α., αλλά σε ώρα υπηρεσίας. Θα τη διακρίνετε όχι από τα μαύρα μπλουζάκια και τα ρόπαλα, αλλά από τις ασπίδες και τη στολή της δουλειάς.
    (Πλάνα συγκρούσεων με ένστολους χρυσαυγίτες από το Reuters)
    http://www.reuters.com/video/2012/10/09/outrage-in-athens-over-merkel-visit?videoId=238277701&videoChannel=117764

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΠΡΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΥΣ . ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ . ΑΡΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΑΝΑΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ...........ΞΕΧΡΕΩΣΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΟΥΚΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Γ.Σ. των μελών του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης Σερρών
    «Ο Εμμ. Παπάς», που πραγματοποιήθηκε στις 9-10-12, αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος

    ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ
    ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΣΕΡΡΩΝ «Ο Εμ. Παπάς»

    Η ναζιστικού τύπου οργάνωση-κόμμα της Χρυσής Αυγής έχει πλέον εγκατασταθεί μόνιμα στην κοινωνική και πολιτική ζωή του τόπου.
    Ο λόγος της Χ. Α. –ανέξοδα αντισυστημικός (κατά του «σάπιου πολιτικού συστήματος» γενικά κι αόριστα) και υποκριτικά αντιμνημονιακός - εύκολα βρίσκει αποδέκτες και υποστηρικτές, ιδιαίτερα μέσα στη νεολαία, κάτι πολύ ανησυχητικό και επικίνδυνο. Οι πρακτικές της όμως καταδεικνύουν το αντίθετο. Δεν υπάρχει ούτε μία ενέργεια της Χ.Α. που να στρέφεται κατά της οικονομικής–πολιτικής κυριαρχίας του χρηματοπιστωτικού συστήματος, ενώ η κούφια πολεμοχαρής ρητορεία της βρίσκει εφαρμογή μόνο σε ξυλοδαρμούς και δολοφονικές επιθέσεις εναντίον ανυπεράσπιστων μεταναστών και δημοκρατικών πολιτών.
    Την ίδια στιγμή αξιοποιεί στο έπακρο την έλλειψη μεταναστευτικής πολιτικής του ελληνικού κράτους, που έχει μετατρέψει μεγάλα τμήματα της Αθήνας και άλλων μεγάλων πόλεων σε «αποθήκη ψυχών» και έχει σπρώξει ένα μεγάλο τμήμα των μεταναστών στην εξαθλίωση, αναγκάζοντάς τους να ζουν ακόμα και σε συνθήκες παρανομίας, εμφανιζόμενη ως προστάτης της νομιμότητας και της ασφάλειας των Ελλήνων κατοίκων.
    Η αλήθεια για τη Χ.Α είναι το παρελθόν και η δράση της. Είναι μία παραστρατιωτική οργάνωση που υιοθετεί τα ναζιστικά κηρύγματα, τον αντικομμουνισμό, τον αντισημιτισμό και αρνείται το Ολοκαύτωμα ως ιστορική πραγματικότητα. Τα στελέχη της είναι νοσταλγοί της 4ης Αυγούστου και της 21ης Απριλίου, ενώ έχουν αποδεδειγμένα συμμετάσχει σε δολοφονικές επιθέσεις κατά μεταναστών και αντιρατσιστών. Παλιότερα μέλη της έχουν καταδικαστεί ή απλά ενέχονται σε δολοφονικές επιθέσεις (Περίανδρος).
    Η είσοδος της Χ.Α. στο Ελληνικό Κοινοβούλιο δεν μπορεί να νομιμοποιήσει την παρουσία της σε μαζικούς συνδικαλιστικούς χώρους. Η βία και το μίσος δεν πρέπει να γίνουν ποτέ αποδεκτά ως συστατικά στοιχεία στην πολιτική ζωή του τόπου μας. Δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι και το ναζιστικό κόμμα του Χίτλερ με εκλογές ήρθε στην εξουσία. Αυτό όμως όχι μόνο δεν μπορεί να ξεπλύνει και να αναιρέσει τα εγκλήματά του αλλά, απεναντίας, τα καθιστά αποκρουστικότερα.

    Έχοντας όλα αυτά υπόψη καλούμε τους συναδέλφους να αναλάβουν αντιφασιστική παιδαγωγική δράση μέσα από κάθε ευκαιρία –γιορτή της 28ης Οκτωβρίου, ημέρα αντιφασιστικής νίκης στις 8 Μαΐου- αναδεικνύοντας την ιστορική αλήθεια και ξεσκεπάζοντας τα ψέματα της φασιστικής προπαγάνδας. Οι απόψεις της Χ.Α. δεν έχουν θέση στην εκπαίδευση. Το ανθρωποκεντρικό περιεχόμενο της εργασίας μας δεν αφήνει χώρο για έκφραση μίσους και εθνικιστικού δηλητηρίου.
    ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΤΡΥΠΙΑ ΚΑΠΟΤΑ ΙΑΧΕ ΗΡΘΕ ΧΘΕΣ Η ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΕΙΣ ?
    ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΧΘΕΣ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΑΝ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ ?
    ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΣΥ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, 53 ΧΡΟΝΝΩΝ ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ Χ.Α., ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΣΑΙ? Ο ΜΑΣΛΑΡΙΝΟΣ ΣΕ ΦΤΑΙΕΙ ΠΑΛΙΟΑΡΧΙΔΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗ, ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΪΖΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΝ; ΚΑΙ Ο "ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΕΔΩ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ TVS ΑΠΟ ΑΛΛΗ; ΙΑΚΧΕ ΓΙΑ ΨΑΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. http://www.infoserres.gr/serres/component/content/article/26-media/5043-%CE%9F%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CE%B9%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B8%CF%8E%CE%BD-%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%B6%CE%BF%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CF%89%CE%BD-(%CE%BA%CE%B1%CE%B9)-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%94%CE%99%CE%9A%CE%A4%CE%A5%CE%9F.html
    kanoni varai i xanthia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. θα απεργησουν στι δικτυο γιατι ειναι απληρωτοι εδω και 3 μηνες!καλα τοτε τα παιδια στο ntv τι να κανουν που δεν εχουν πληρωθει εδω και ενα χρονο?ε?...και μια που εγινε λογος για το ntv να πουμε οτι η εκπομπη της ταπασκου ειναι αψογη τελεια και η αγγελακη που ομορφαινουν τα μεσημερια μας...βλεπω και τρειλερ της νικολακη.ποτε θα την δουμε?το δελτιο τους σκιζει ισως το καλυτερο απο ολα τα τοπικα καναλια.μπραβο στα παιδια που εστω και απληρωτα συνεχιζουν.να δοξαζετε τον θεο δροβατζικα και τσεπελα για τα κοροιδα που εχετε βρει...καλο και το αθλητικο αλλα θελει πολυ ακομα για να σταθει στα ποδια του.για την βαιδου δεν θα πω τιποτα μου εκαναν παρατηρηση οτι δεν μπορεις να μιλας ετσι για μια κορυφαια δημοσιογραφο...σε πολυ καλο δρομο και οι σερραικες στιγμες που επιτελους δεν βαζει πολιτικα θεματα αλλωστε το εχουμε πει και αλλες φορες του τασκου δεν του πανε αυτα...πολυ καλο και το "τα αστερια λαμπουν..."η εκπομπη πρεπει να ειναι και αυτη με τον τασκου κριμα ομως που δεν εχει παρουσιαστη και γινετε μονο με σπικαζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Sykofanti!!! to eida psefti!!! http://a-maslarinos.blogspot.gr/2012/10/90.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ιακχε, αρχισες ενα καλο θεμα με τους τρεις δασκαλακους που πληρωνονται χωρις να εμφανιζονται στα σχολεια τους,και το σταματησες...γιατι? Που βρισκονται τα τρια προσκοπακια? Θελω να τους δω επιτελους να δουλευουν...πως δικαιολογουν το μισθο που παιρνουν? Γιατι να πληρωνονται οπως οι υπολοιποι εκπαιδευτικοι? Απορω πως κυκλοφορουν,και τι προσωπο δειχνουν στον κοσμο τα κοπροσκυλα...οι αχρηστοι,η προσωποποιηση της αχρηστηλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιατι την αποκαλεις συνεχως ξυνη? Εμενα μ αρεσει,ειναι γυναικαρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ