Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΦΕΤΟΣ !!!



Έως και η Χρυσή Αυγή ενημερώθηκε για τη δράση καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών, που τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε "μάστιγα" για τους σπουδαστές του τεχνολογικού ιδρύματος, από τους οποίους φέρεται να ζητάει παχυλά φακελάκια, προκειμένου να περάσουν το μάθημά του. 
 
Στο site www.edosafalekaki.org, δημοσιοποιήθηκε καταγγελία σπουδαστή του ΤΕΙ Σερρών, για τον εν λόγω καθηγητή που προκαλεί αίσθηση.
 
 "Η γνωστή ιστορία του καθηγητή που σίγουρα γνωρίζει η Ελλάδα. Είναι ένας καθηγητής στο Τ.Ε.Ι. Σερρών, που θέλει από τους φοιτητές να του κάνουν ένα μικρό "χρηματικό" δωράκι (το 1/4 του μισθού του υποθέτω). Είμαι φοιτητής επί εννέα χρόνια... Γιατί ;;; Στο 4ο έτος κατάφερα να περάσω όλα τα μαθήματα εκτός από ένα. Έλεγα μέσα μου "ένα μάθημα μου έμεινε, θα το διαβάσω ένα εξάμηνο και θα το περάσω". Σε κάθε εξεταστική έδινα το μάθημα μου, αλλά... με έκοβε. Γιατί; Επειδή δεν του έδωσα το φακελάκι του. προσπάθησα μήπως και καταφέρω να το βγάλω αλλά μάταιη η προσπάθεια. Ζήτησα αναβαθμολόγηση του γραπτού μου αλλά μου είπε με ένα πολύ κρύο ύφος " ότι και να κάνεις.... θα κοπείς". Μετά από πέντε χρόνια, έχοντας δώσει για πολλοστή φορά, πέρασα με φακελάκι των 1200 €. Δυστυχώς φέτος δεν θα βάλουμε πετρέλαιο" αναφέρει συγκεκριμένα στην καταγγελία του ο σπουδαστής, που τελικά ενέδωσε στον εκβιαστή καθηγητή.
 
Η συγκεκριμένη καταγγελία, αναρτήθηκε και στο επίσημο φόρουμ των σπουδαστών του ΤΕΙ Σερρών (www.teiserron.gr) γεγονός που μαρτυρά απόλυτα την εγκυρότητα της, μια και η εκπαιδευτική κοινότητα του τεχνολογικού ιδρύματος, βοά για τη δράση του συγκεκριμένου καθηγητή, το όνομα του οποίου κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο. "Η γνωστή ιστορία του καθηγητή που σίγουρα γνωρίζει η Ελλάδα. Είναι ενας καθηγητής στο Τ.Ε.Ι. Σερρών, που θέλει απο τους φοιτητές να του κάνουν ένα μικρό "χρηματικό" δωράκι...", σχολιάζει συγκεκριμένα ο διαχειριστής του φόρουμ.   
 
Προκειμένου να αποφύγουμε επανάληψη σκηνικού με Χρυσαυγίτες που επιχειρούν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους, "στριμώχνοντας" τους επίορκους,  θα πρέπει άμεσα η διεύθυνση του ΤΕΙ Σερρών, να εξετάσει διεξοδικά και σε βάθος τις καταγγελίες για τον συγκεκριμένο καθηγητή, πριν γίνει ... θέμα στα πανελλαδικά ΜΜΕ και όχι μόνο.

                                                                        by infoserres

6 σχόλια:

  1. Μιλώντας στη νεολαία του κόμματός του η οποία πραγματοποίησε απόψε εκδήλωση στου Γουδή,
    ο κ. Μιχαλολιάκος παραδέχτηκε ότι στο κόμμα του
    "καμμιά φορά" χαιρετούν ναζιστικά, ωστόσο δεν είναι κλέφτες.

    Η παραδοχή αυτή, καταγεγραμμένη σε βίντεο, είναι κεφαλαιώδους σημασίας, στη συζήτηση η οποία έχει ανοίξει, εάν το κόμμα της Χρυσής Αυγής κινέιται εντός των νόμων και πρέπει να τεθεί εκτός νόμου, όπως τα αντίστοιχα κόμματα της Ευρώπης

    http://www.youtube.com/watch?v=UtcYkGBvRKw&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαλακίες!!! Μαλακίες!!! Μαλακίες!!! Μαλακίες!!!
    Όνομα του "ΦΟΙΤΗΤΗ" δεν βλέπουμε....
    Τα λες που τα λες....πες τα Επώνυμα...
    Ανώνυμα... όλοι μας μπορούμε να λέμε μαλακίες...
    Επώνυμα...ρεεεεε...
    Ο κάθε πικραμένος/η που δεν μπορεί να περάσει κάποιο μάθημα, πετάει το ..."μου ζήτησε φακελάκι" ή ήθελε να με γαμήσει....
    Και καλά ρε ΟΥΦΟ... γιατί δεν το έγραψες "διακριτικά" με το κινητό σου???Για να τον έχεις σε περίπτωση που σου την κάνει...Να μην σου λέει μετά..."Ποια 1200??" Θα πρέπει να είσαι μεγάλος ΠΑΠΑΣ...που κατάφερες να ξαναπαίξεις μια ιστορία... ενός άλλου ΠΑΠΑ... γιατί και αυτός ανώνυμος ήταν...
    Αλλά μάλλον είναι μούφα η ιστορία!!!
    Ο καθένας μπορεί να βγει και να πει ότι έδωσε Φακελάκι σε καθηγητή...
    Εγώ είμαι με το παλικάρι... αλλά ποτέ ανώνυμα...Τι φοβάται???Μην τον κόψει πάλι??
    Αν γίνει επώνυμα η καταγγελία και αποδειχθεί όλο αυτό... τότε την "ΕΚΑΝΕ" ο κύριος!!!
    Αλλά έχουμε μάθει να πιστεύουμε τον κάθε μαλάκα και πικραμένο!!!
    Ζίκος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΑ ΚΑΛΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ?
    ΤΟ ΤΕΙ ΜΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ κ. ΠΑΣΧΑΛΟΥΔΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΨΟΓΑ.
    ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ κ. ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΠΙΟ ΑΨΟΓΑ.
    THN ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ?
    ΠΟΣΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΔΩΣΑΝΕ ΓΙΑ ΒΑΨΙΜΑΤΑ?
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΤΜΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΒΑΨΙΜΑΤΩΝ?
    ΑΣ ΨΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΣΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΜΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ?
    ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΑ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΔΕ,ορκωτοι λογιστές και διοικητικός έλεγχος απο το Υπουργείο στα ΤΕΙ Σερρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ