Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

EΡΡΙΚΟΣ ΚΑΛΕΙ ΜΕΝΕΛΑΟ ...


Έναν  ιστορικό και περήφανο λαό ανίδρωτοι και ανίκανοι ηγέτες τον εξαθλίωσαν , τον ταπείνωσαν, τον ρεζίλεψαν και έδωσαν το δικαίωμα στους  ξένους να τον ειρωνεύονται παραποιώντας το άγαλμα της Αφροδίτης.

Μια κοινωνία που παραγκωνίζει και παραμερίζει τις πνευματικές και ηθικές αξίες θάβει τους ακέραιους χαρακτήρες , βυθίζει τον λαό σε εξαθλίωση και επιτρέπει να τον διοικούν μετριότητες και επιπλέον οι άρπαγες και οι φελλοί είναι η τραγική εικόνα της πατρίδας μας.

γράφει ο Ερρίκος Βλάχμπεης στον "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ" (03.10.2012)


Γιατροτραπεζίτη , "η πέτρα από κοντά έρχεται" ελεγε η θεία μου η Ελπινίκη

5 σχόλια:

  1. ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν νεοδημοκράτης ένα έχω να πω,ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ, απεριόριστα για τους βουλευτές που εξέλεξαν, οι εξαγοραζόμενοι ομοιδεάτες; μου.Όσοι άκουσαν, όποτε άκουσαν τους βουλευτές μας να ομιλούν, καταλαβαίνουν τί θέλω να πώ. Μουγκό αποκαλούσατε τον κ.Λεονταρίδη, αλλά αυτός κάτι λέει, ο κ.Βλάχβεης, τί να πεί; καλύτερα να μασάει παρά να μιλάει, μια φορά δηλώσεις έκανε και το μόνο που πε "όχι στο φασισμό". Η δε άλλη κ. Αραμπατζή-Μαγκριώτη κάνει δηλώσεις μόνο όταν γιορτάζεται κάποιο γεγονός και μόνο άν πρόλαβε να μάθει απ έξω το κομμάτι της ιστορίας που σχετίζεται με το γεγονός. Πότε θα μιλήσουν για τη πολιτική; για τα βάρβαρα μέτρα που έρχοναται; δεν είναι εκπρόσωποι των πολιτιστικών συλλόγων, των σερράιων πολιτών είναι.ΕΛΕΟΣ, ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΙΣΧΟΣ.

    ΕΡΕτικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πήραν την λίστα με αυτούς που έβγαλαν μαύρα χρήματα στην Ελβετία και δεν ασχολήθηκαν γιατί είναι προϊόν που "εμπίπτει στα προσωπικά δεδομένα".

    Αν έρθει η Λαγκάρτ στη Ελλάδα να υποβάλετε μήνυση για προσβολή του ήθους των πολιτικών!!

    Τί λέτε ρε μπουζούκια? Πάτε καλά στα μυαλά σας?

    Νομίζετε ότι επειδή γίνετε υπουργοί μπορείτε να κοροϊδεύετε τον κόσμο? Πόσο μαλάκες νομίζετε ότι είμαστε?? Πόσο νομίζετε ότι θα αντέξει αυτή η κοροϊδία? Σας βλέπω να φεύγετε βράδυ και να μιλάτε από το εξωτερικό. Ήδη ο άλλος είναι στην Αμερική. Αρχίσατε σιγά-σιγά..

    28η, Πολυτεχνείο & Δεκεμβριανά είναι κοντά. Εκείνη την περίοδο θα έχει κρύο και δεν βλέπω να ανάβουν πολλά καλοριφέρ.

    Μην ξεχνάτε:
    Οι αγανακτισμένοι (αντιμνημονιακοί) είναι τώρα μέσα στην Βουλή!!!

    Ινδιάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο Ινδιάνε ! 70 βουλευτές έχει ο ΣΥΡΙΖΑ ! Στις επόμενες 170 θα βγάλει !
      Όσο για τις τρύπιες καπότες τους χρυσαυγίτες όταν γίνονται οι μεγάλες λαϊκές διαμαρτυρίες κρύβονται !

      Διαγραφή
  4. ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΨΗΦΙΖΕ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ, ΠΛΕΟΝ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, Η ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ. ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΒΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΧΟΝΤΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ, ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ ΠΑΛΙΑΣ ΚΟΠΗΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΡΕ ΧΟΧΟΛΙΑ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΣΑΡΑΝ ΠΗΡΑΤΕ ΤΑ 3 ΣΑΣ. ΑΡΑ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ