Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

NEA ΑΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΤΑΦΑΔΩΝ

ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ  ΤΟΥ ...

ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΛΥΣΣΑΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΩΣΗ ΣΕΡΡΑΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΊΑ





   Ο Μουσταφάς κατώτερος των περιστάσεων φημολογείται ότι υποκύπτει σε πιέσεις γνωστού εκδότη δημοσιογράφου που επιμένει να παριστάνει τον "Ηρακλειδέα του Στέμματος" και άοκνο φρουρό του δημοσίου συμφέροντος

8 σχόλια:

  1. Ιακχε επιτέλους θα μας πεις που βολεύτηκαν οι αποτυχόντες να εκλεγούν βουλευτές Καρυπίδης, Τσιπλάκης και Κουτμερίδης και πόσα ευρώπουλα παίρνουν εκεί που τους βολέψανε. Επιτέλους γιατί σιωπάς και δεν τους φανερώνεις δεν μπορεί να μην ξέρεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΙ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ "ΚΩΤΣΟΙ" ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ Η ΕΛΠΙΝΙΚΗ, ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ "ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ" ΓΙΑ ΝΑ ΡΕΦΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΣΤΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΒΟΛΕΨΑΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΤΣΟΥΚΑΛΙ ΓΕΜΑΤΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.

      Ο ΑΛΛΟΣ ΒΟΛΕΥΤΗΚΕ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΩΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΣΤΟ ΣΔΟΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΑΕΡΑ ΠΑΤΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ Η ΕΛΠΙΝΙΚΗ) ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3.500 €.

      ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ , ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ

      Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ

      Διαγραφή
    2. Μάλλον δεν είσαι ενημερωμένος ίακχε οι πληροφορίες που έχω, εκτός αν είναι ψέματα ,είναι ότι τον Καρυπίδη τον βολέψανε σε κάποιο νοσοκομείο ή άλλον οργανισμό δεν ξέρω ακριβώς(αυτόν τον αρκεί και θέση γενικού γραμματέα οπουδήποτε ακόμη και σε κάποιο Δήμο ή οτιδήποτε αρκεί να πληρώνεται χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα όπως έκανε παλαιότερα στην νομαρχία Καβάλας αν δεν κάνω λάθος). Αλλά πρέπει να κάνεις καλό ρεπορτάζ και να αναρτήσεις ένα άρθρο αναλυτικά για τον καθένα για τις γυναίκες τα παιδιά τους που ακριβώς τους βολέψανε και πόσα παίρνουν και όχι μόνο γι αυτούς αλλά για όλους τους πρώην και νυν βουλευτές έτσι για να τους κράξει ο κόσμος αφού θα κρίνει κατά πόσο τους ενδιέφερε μόνο για το σαρκίο τους και βάβαια την τσέπη τους.

      Διαγραφή
  2. NEA ΑΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΟΣ
    ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ...
    ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΛΥΣΣΑΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΩΣΗ ΣΕΡΡΑΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΊΑ
    Ο Πρόεδρος κατώτερος των περιστάσεων
    Η ΤΙΜΩΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολοι οσοι νοικιαζαν χωρίς να πληρωνουν δημοτικη περιουσια πρεπει να πληρώσουν γιατι το ειχαν συστημα και πριν την κριση.Αλλα ο δημαρχος αλλου κανει το νόμιμο και αλλου δίνει δημοτική περιουσια με προκλητικα χαμηλα μισθωματα και καταντησε το δημοτικό θέατρο αστερια καφετερία στον πεζοδρομο.δεν υπαρχουν δημοτικοι συμβουλοι απο τη συμπολιτευση και αντιπολιτευση να κανουν κατι;αλλιως εχουν ευθυνες για την ανοχη που δειχνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακόμη το ψάχνεις ή φοβάσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΨΑΧΝΩ ... ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΑΣΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΟ

      ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΖΗΜΕΙΩΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΙΡΕΤΟΥΣ.

      ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΟΥΝΑ - ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΡΟΥΚΑ

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ