Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

ΟΙ Μ.Κ.Ο. ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ "ΚΥΡΙΩΝ ΤΗΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ", "ΠΡΑΞΙΣ" και "ΟΜΙΛΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO" MΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ !!!

"Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ"
 έλεγε η σοφή θεία μου η Ελπινίκη




Ο αρχηγός της Μπάγερν Μονάχου παίκτης Philipp Lahm στέλνει το μήνυμα :
 «Η διαφορετικότητα, μας κάνει πιο δυνατούς." 

H UEFA και το FARE (ευρωπαϊκό δίκτυο κατά του ρατσισμού στο ποδόσφαιρο) οργανώνουν, για άλλη μια χρονιά, την Αντιρατσιστική Εβδομάδα Δράσης, με τη στήριξη μεγάλων αστέρων του ποδοσφαίρου ,ομάδων από όλη την Ευρώπη και κοινωνικών φορέων Ο Όμιλος Σερρών για την UNESCO, η ΠΡΑΞΙΣ, και φέτος συμμετέχουν στην Αντιρατσιστική Εβδομάδα Δράσης .Πιστοί στο ραντεβού, οι ποδοσφαιρικές ομάδες Νίκη Χριστός, Εθνικός Γαζώρου και Εθνικός Σιδηροκάστρου. 

Για πρώτη φορά στο θεσμό συμμετέχει το γυναικείο ποδόσφαιρο με τη γυναικεία ομάδα ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΉ ΕΝΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ η ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΟΦΙΑ και ο σύνδεσμος φιλάθλων ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ CHE GUEBARA CLUB, oι γνωστοί "δωσίλογοι", οι πραιτωριανοί του Θεοδωρίδη και μελη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που έντεχνα παριστάνουν τους ανιδιοτελεις φιλάθλους του Πανσερραϊκου.

 Συμμετέχουν ακόμα, το Ολοήμερο τμήμα του Δημοτικού Σχολείου Καλών Δένδρων , το 3ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών, το Club ποδοσφαίρου Γυμνασίου Αριστοτέλειο Με τη στήριξη μεγάλων αστέρων του ποδοσφαίρου, πολλοί από τους οποίους δίνουν το παρών στους αγώνες Champions League αυτής της εβδομάδας, και την επιρροή που μπορούν να ασκήσουν μεγάλες οργανώσεις όπως η UEFA στους νέους ανθρώπους που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο μπορούν να σημειωθούν σημαντικά αποτελέσματα στον αγώνα κατά του ρατσισμού. 

7 σχόλια:

  1. ΕΝΩ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΖΩΑ , ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ .
      ΕΓΩ ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΖΩΟΣ !

      Διαγραφή
    2. ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ... ΣΙΓΑ ΜΗ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΝΕΤΙΚΟΥΣ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΥΣ (ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ). ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ, ΝΟΜΟΣ ΟΣΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ...

      Διαγραφή
  2. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Ίακχος αναφέρεται στο Νόμο της Ζούγκλας, γιατί έτσι έμαθε να ζει αυτός και το συνάφι του. Ο ίδιος , για όποιον τον γνωρίζει , κατατάσσεται στις Ύαινες.Τρέφεται από τους κόπους των άλλων και επιπλέον κάνει και τον τζάμπα μάγκα, δείχνοντας τα σάπια δόντια του στους ανήμπορους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΑ ΑΛΟΤΡΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ