Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ κ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ-ΒΙΤΜΑ του ΜΩΥΣΗ



   ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΤΕΙΡΕΣΊΑ Ο κ. ΑΝΤΙΠΕΡΕΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ;


Κύριε Μωϋσιάδη , η πόλη βοά ότι εδώ και μήνες έχουν εκδοθεί σε βάρος σας ή σε βάρος εταιρειών σας σωρεία διαταγών πληρωμής που στο σύνολο ξεπερνούν το 1.000.000 ευρώ !!!


 Ως Σερραίος πολίτης απαιτώ από εσάς να πληροφορηθώ την πάσα αλήθεια. Αληθεύουν οι φήμες ή όχι ; Θέλω να ξέρω εάν διαχειρίζεται τις τύχες του τόπου μου   και την δικιά μου ένας αφερέγγυος επιχειρηματίας όπως εκ του αποτελέσματος κρίνεται.

Είναι σαφές ότι υπάρχει  μείζον ηθικό  αλλά και πολιτικό ζήτημα  και υποχρεούστε να ενημερώσετε τον  Σερραϊκό λαό για το ποιόν του πρώτου πολίτη του Νομού.

Ο λόγος σε σας κ. Μωϋσιάδη ...

9 σχόλια:

  1. ΑΓΑΠΟΥΛΑ ,ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ....ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εχει ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ LIONS ΓΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΠΤ....ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ;;;;;ΤΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΤΑΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ..............................................................................ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΚΗ ΤΟΝ ΜΟΔΙΣΤΡΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ 40 ΠΥΡΕΤΟ...............................................................................................................................ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ..........................................................................................................................ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ Ο ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΥΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΑ ΚΟΚΟΡΕΤΣΑΔΙΚΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ.......................................................................................................................................................ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΤΟΥ........................................................................................................................ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ.........................................................................................................................ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΕΞΕΜΑΝΗ ΚΑΙ Ο ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΓΟΥΜΕΝΟ...............................................................................................................................ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΦΡΑΙΜ....................................................................................................................................ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΠΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕΣ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΑΤΟΣ...ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΑΝ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΑΝΑΠΟΔΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΔΕΚΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ .....ΠΑΛΙΟΜΠΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Η ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ" ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ, Ο ΕΠΙΔΟΞΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΩΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΟΤΑΝ ΤΟ 2010 ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ-ΔΕΝΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Η ΧΡΗΣΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ ΗΤΑΝ ΙΔΙΩΝΥΜΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ

    χαχαχαχαχαχαχα ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ - ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ - ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ - ΜΑΝΔΕΛΗΣ - ΑΚΗΣ - ΣΙΜΕΝΣ - ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ Σ΄ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ GAP ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ...ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΘΑΡΗ, ΑΦΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΔΑΝΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ. ΗΔΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΛΑ...ΓΩΝΙΚΟ Ο ΣΕ ΑΡΓΙΑ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ, ΝΤΕ, ΑΝΑΘΕΤΕΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ...ΣΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΖΟΥΝ, ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το κρατος του χρωσταει περισσοτερα απο τις αμοιβες των εργων.Γι αυτο ειναι και στον τειρεσεια.Ο ανθρωπος εβαλε απο την τσεπη του και εχτισε γηροκομειο.λεφταδες δεν το παιζουν.ουτε ακριβα αυτοκινητα,ουτε μπουζουκια,ουτε υφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τολματε βρε αχρηστοι να μιλατε για τον μωησιαδη τον μοναδικο δημαρχο που δεν πηρε μια απο τον μισθο του?να γιατι παμε κατα διαολου πληρωμενοι λασπολογοι.ουστ αγαμητα πουσταρια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ