Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ






   ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΛΙΚΙ, Η ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΛΕΓΕΤΑΙ  ΕΡΑΝΟΣ ...

21 σχόλια:

  1. μονο ο μαστορακης λειπει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ????? ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΓΙΑΤΡΕΥΕΙ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απατεωνες..Κοντευα να τους πιστεψω και να συγκινηθω σαν ανθρωπος σε καποια στιγμη και αν και τα οικονομικα μου δεν ειναι στα καλυτερα τους ,'οπως όλων,ειπα να κανουμε σαν μεσο ΜΜΕ μια προσφορα και εμεις.Ετσι λοιπον βαζουμε 100 ευρω και σε καποια στιγμη τηλεφωνω γυρω στις 11παρα 10 το βραδυ,στο καναλι ,δεν ειχα κανενα κινητο καποιου απο το πανελ..Αποτελεσμα?Η προσφορα του ραδιοφ σταθμου μου δεν εγινε αποδεκτη ,αφου δεν ηταν το NOISE του Ιλανιδολαμογιου και το Μετροπολις των καφρων..Ετσι αφου μετα απο40 λεπτα αναμονης και αφου προηγηθηκε αλλο ραδιοφωνο !!!ετσι δια μαγειας το Μετροπολις (που ειναι ο Δελλης που σηκωνε το τηλεφωνο ,εκει στο Δικτυο και προσφερε 50 ευρω)βρεθηκε να κανει την προσφορα..Οπως καταλαβαινετε καταλαβα αν και ειχα τις αμφιβολιες μο οτι προκειται για κομπλεξικους ,ανεντιμους,ξεφτιλισμενους γλυφτες και απατεωνες,τα ιδια ειπα στον Δελλη και στο τηλεφωνο.Ουστ ξεφτιλες ,λαμογια προδοτες κουκουλοφοροι του 40 που κανατε και καναλι,με χρηματοδοτη τον Μητσοτακη..Εμεις συνεχιζουμε με την καλυτερη ξενη μουσικη στη πολη 24 ωρες ,για όλους μας.Καλη δυναμη σε όλους τους καθαρους ανθρωπους και οχι στους κοπρολαγνους..Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΙΑΚΧΕ ΕΙΣΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΚΑΤΑ, ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ. ΣΙΧΑΜΕΝΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΣΚΑΤΑ, Ο ΙΑΚΧΟΣ Ή ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λαμογια ,ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΩΥΣΙΑΔΗ,ΔΕΙΛΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ,ΑΠΟ ΣΚΑΤΑ ΕΣΕΙς ΕΙΣΤΕ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ,ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑς ,ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚ.. ΣΑΣ ,ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΚΑΙ ΦΟΒΟΣΑΣΤΑΝ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΛΩΝΕ Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ, ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ,ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ,ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ..ΞΕΦΤΙΛΕΣ ,ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ,ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΑΥΡΙΟ,ΑΝ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΤΕ, ΤΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ,ΠΟΙΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ,ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΕ ΔΗΘΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥς ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΑΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 11:05
    μολις
    σου απαντησει ο ΙΑΚΧΟΣ
    θα σου γραψω και γω ΑΝ μου επιτρεπεις
    την γνωμη μου για την φιλανθρωπια.....
    τι λές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. οταν διαβαζουμε σχολια που δεν μας συμφερουν μας φταιει ο Ιακχος που εγω ουτε ξερω ουτε με νοιαζει ποιος ειανι ,αλλα τουλαχιστον ελευθερα μπορεις να γραφεις την αποψη σου..Τα καναλια ή το καναλι που δουλευεις ή υπηρετεις για ενα ψωρομισθο ,ειναι αμεροληπτο ?
    Εγω μαθαινω και διαβαζω για 50 ευρω on camera για τις εκλογες του ΕΒΕΣ ,για αποκλεισμους και απατεωνιες στον τηλεμαραθωνιο και αλλα..Εκανες παιδια ,αυτο δεν σημαινει οτι εχεις το διακαιωμα βριζοντας να εκφρασεις την οργη σου.Αποψη και επιχειρηματα εχεις για κατι? η΄τελικα εισαι εσυ φτιαγμενος παο το καφε υλικο που λες φιλε? το σκεφτηκες ποτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο γιατρος ειναι ιδικος στο μασαζ. ετσι λενε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΙΔΙΑ σας παρακαλω μην παρεκτρεπεστε .!Πραγματικα υπηρξε ενα προβλημα με το συντονισμο της προσφορας που καναμε, για το δεντρο της αγαπης και αυτη την προσφορα ,την καναμε γιατι εκτιμουμε την πραξη και τα προσωπα ,ολα τα προσωπα που ηταν στο πανελ και τον Κο Βαβαλη που συμπαθουμε ιδιαιτερα και τον Κ ο Ιλανιδη και τον Κο Γαλανη.Δεν πιστευουμε οτι αυτοι οι ανθρωποι ειναι λαμογια και παρακαλουμε να διαγραψει οποιος εγραψε περι αυτου το προηγουμενο σχολιο.Μιλαω με Ονομα και Επιθετο και ειμαι ο Βασίλης Σπανουδακης απο το ραδιο εΡΩς,ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ,εχθρα και παθη..ουτε κομπλεξ ανταγωνισμοΥ.αΠΛΑ ΕΤΥΧΕ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΣΤΙΓΜΗ, αυτο το πιστευω και το υπογραφω,παρακαλω ας μην προσπαθουμε να εκμεταλλευτουμε ,οι μεν και οι δε ,καμμια κατασταση,που στην πόλη μας μπορει να ξεπεραστει με την καλωσυνη και την συννενοηση.Ζητω συγνωμη εκ μερους ακομη και αυτων που δεν γνωριζω και εχουν προσβαλλει, οποιοδηποτε συμπολιτη μας.

    Σπανουδακης Βασίλειος
    eros radio 93 fm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΣΧΕΤΟ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΙΔΑ ΧΡΗΣΤΟ ΜΕΓΚΛΑ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΡΑΜΠΑΔΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΓΑΖΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΙΣΕΙΣ ΑΡΙΣΤΗΔΕΙΝ ΜΕΛΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΙΓΛΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΘΕΣΜΟ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΥΤΕΛΙΣΑΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΙΣΤΗΔΕΙΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΊΟΥ. ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΑΙΓΛΗ ΚΑΙ ΗΘΟΣ ( ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ)ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΚΥΡΟΣ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΚΔΗΚΗΣΕΙΣ. ΑΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΩΣ ΑΡΙΣΤΗΔΕΙΝ ΜΕΛΗ ΘΑ ΑΔΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΑΥΤΌ ΣΟΥ. ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ. ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ (ΔΡΟΜΕΑ), ΤΟΝ ΤΣΙΝΑΒΟ (ΚΡΙΚΡΙ), ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ(FIBRAN), ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΑ (ΣΕΡΓΑΛ) κα


    ( ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΣΧΕΤΟ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΙΔΑ ΧΡΗΣΤΟ ΜΕΓΚΛΑ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΓΑΖΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΙΣΕΙΣ ΑΡΙΣΤΗΔΕΙΝ ΜΕΛΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΙΓΛΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΘΕΣΜΟ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΥΤΕΛΙΣΑΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΙΣΤΗΔΕΙΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΊΟΥ. ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΑΙΓΛΗ ΚΑΙ ΗΘΟΣ ( ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ)ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΚΥΡΟΣ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΚΔΗΚΗΣΕΙΣ. ΑΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙΣ ΩΣ ΑΡΙΣΤΗΔΕΙΝ ΜΕΛΗΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΘΑ ΑΔΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΑΥΤΌ ΣΟΥ. ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ. ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ (ΔΡΟΜΕΑ), ΤΟΝ ΤΣΙΝΑΒΟ (ΚΡΙΚΡΙ), ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ(FIBRAN), ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΑ (ΣΕΡΓΑΛ) κα ( ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ============= 11:05 ΑΣΤΟ ΦΙΛΕ ... ΑΤΥΧΗΣΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΑΠΟ ΣΚΑΤΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ "ΤΗΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ" ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ.

    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΥ ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ. " ΣΑΧΛΟΚΟΥΔΟΥΝΑ" ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΈΓΕ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ Η ΕΛΠΙΝΙΚΗ ... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΕΣΗΜΑΝΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΗΘΗΖΟΥΝ.

    ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΛΙΑΡΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΡΥΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΞΕΣΤΟΜΙΖΑΝ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΟΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΝ ΛΙΓΑ ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. παρακαλω το αρθρο που εγραψα ,νωριτερα εκμεταλλευομενος κατι που εμαθα ,να διαγραφει αφου ο εκπροσωπος του σταθμου και ιδιοκτητης του ,ξεκαθαρισε τα πραγματα.το ip μου φαινεται ΙΑΚΧΕ.ευχαριστω,συγνωμη Βασιλη.. Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το Δέντρο της Αγάπης στις Σέρρες μεγάλωσε και άρχισαν τα ώριμα φρούτα να πέφτουν
    Για όγδοη συνεχή χρονιά οργανώνεται στις Σέρρες Τηλεμαραθώνιος και έρανος από το Λύκειο Ελληνίδων Σερρών και τον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό «ΔΙΚΤΥΟ».
    Τόσο η αποκλειστική συνεργασία της Προέδρου του Λυκείου Ελληνίδων Σερρών (συζύγου του επί δικτατορίας Δημάρχου Σερρών) με το συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό, όσο και οι πρακτικές συγκέντρωσης και διάθεσης των χρημάτων, έχουν θορυβήσει τη Σερραϊκή Κοινωνία. Το επίμαχο ζήτημα ήταν η έγκριση από το Υπουργείο Υγείας της διενέργειας και αυτή τη χρονιά του εράνου. Οι οργανωτές, παρά τη ρητή υποχρέωση να αποδώσουν αναλυτικό απολογισμό της προηγούμενης χρονιάς, κατέθεσαν ελλιπή στοιχεία μόλις πριν λίγες μέρες. Η νομοθεσία βέβαια επιβάλλει την υποβολή αναλυτικού απολογισμού, απόδοση ποσοστού 2% από τα ακαθάριστα έσοδα στο λογαριασμό «Πρώτων Βοηθειών» του Δήμου Σερρών, εντός 6 μηνών από την εκταμίευση του ποσού. Τίποτα από όλα αυτά δεν έγινε, αλλά η φιλάνθρωπος κυρία του Λυκείου μαζί με το γνωστό για το ύφος της δημοσιογραφίας του τηλεοπτικό σταθμό, απαίτησαν από το Υπουργείο Υγείας να εγκρίνει εκ νέου την άδεια εράνου. Σε αντίθεση με όσα συνέβησαν τα προηγούμενα χρόνια, στο Υπουργείο είναι Υφυπουργός ο βουλευτής Σερρών Μάρκος Μπόλαρης, γνωστός για τις αποκαλύψεις που έκανε στην υπόθεση Βατοπεδίου, των Γερμανικών υποβρυχίων αλλά και παλαιότερα στις Σέρρες για κυκλώματα τοκογλύφων, αρχαιοκαπήλων κλπ. Επειδή καθυστερούσε η έγκριση της άδειας ξεκίνησε ένας τηλεοπτικός πόλεμος κατά του Μπόλαρη ως υπαίτιου για την κατάσταση αυτή. Στο παιχνίδι μπήκαν και οι τοπικοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Κουτμερίδης (γνωστός από τις εξ αποστάσεως σπουδές του στη Ρουμανία και την υπόθεση των ΜΚΟ) και ο Τζελέπης ( αγροτοσυνδικαλιστής) που κατηγόρησαν τον Υφυπουργό για την αδιαφορία του ή την αντίθεσή του. Η λογική όλων αυτών ήταν απλή: ως Σερραίος βουλευτής ο Μπόλαρης όφειλε να παραβλέψει τις παρατυπίες και να δώσει αμέσως έγκριση. Άλλωστε έτσι έμαθαν κάποιοι να λειτουργούν όλα αυτά τα χρόνια και αυτό το πολιτικό ήθος χαρακτηρίζει τους 2 ογκόλιθους του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
    Επειδή γνωρίζουμε το χαρακτήρα και την πολιτική δεξιοσύνη του Μπόλαρη κάτι μυρίζει η υπόθεση. Λέγεται από δημοσιογραφικούς κύκλους στις Σέρρες πως ένας έλεγχος προς τα πίσω θα αποκαλύψει πολλές κρυμμένες μπάλες, σαν αυτές που αγοράζονται από το Δέντρο της Αγάπης στην Κεντρική Πλατεία των Σερρών. Είναι αφορμή πάντως για να αρχίσει εξονυχιστικός έλεγχος σε όλους τους εράνους. Τηρούνται αναλυτικοί προϋπολογισμοί, πόσα τα έσοδα, πόσα τα έξοδα, πού πάνε τα χρήματα των δωρητών, ποιοι επιλέγονται και πώς για να ευεργετηθούν, πόσο ανιδιοτελής είναι η συμμετοχή των συνδιοργανωτών; Αλήθεια συνέβη κάτι αντίστοιχο και με τον έρανο του Ερυθρού Σταυρού και δεν έγινε ακόμη;

    Αγαμέμνονας Δέρβης
    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/12/blog-post_2410.html#.TvDXvNWlPpU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ρακιντζη mia efimerida ekanes tin ekleises , dimosiografos eisai alla tis PLAKAS ........... tora mas paristaneis ton iakxo kai brizeis tous pantes apo ton leukona bges na se doume ligo kai na mas ta peis apo konta.......... alla bebaia tora perneis ta 50 eura kai brizeis autous pou den se plironoun mas kourases........ kai ean den to anebaseis exo to ton tropo na se xeperaso.... filakiaaaaaaaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ===================== 9:35 ΣΚΑΣΕ ΗΛΙΘΙΑ ! Ο ΙΑΚΧΟΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ.

    ================= ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΔΑΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΒΡΙΗΛ ΦΤΑΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΡΑΚΙΤΖΗ ... ΕΙΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΖΗΛΙΑ... ΚΑΚΙΑ... ΕΜΠΑΘΕΙΑ... ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΣΩ.. ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙΤΕ.. ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ.. ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΣΤΗΣΑΤΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ . ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΕΡΓΟ .ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΚΟΥΖΕΤΕ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ.ΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΡΑΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΗΣΥΧΗ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ .ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ? ΣΑΣ ΤΟ ΔΙΔΑΞΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ? ΠΟΣΟ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΟΛΑ ΤΟΥΤΑ ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ. ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 9:34
    μαλλον η ψυχουλα σου ΠΟΝΑ
    Η "φιλανθρωπια" δεν εχει καμμια ΣΧΕΣΗ
    με αυτο που εγινε
    Περισσοτερο γυμναστικες επιδειξεις
    επι εθνοσωτηριου στο σταδιο,θυμιζε...

    οσο για το κουναβι απ την τζουμαγια
    εν ΩΡΑ σχολειου ΠΟΙΟΣ ΑΛΗΤΗΣ εδωσε ΑΔΕΙΑ
    ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ????

    Καραγκιοζη μεταπτυχιακε δασκαλακο

    να συνδιασουν οι ψυχουλες την ΦΙΛανθρωπια
    και την ΑΓΑΘΟεργια με αυτη τη βρωμια.....
    ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΕ

    9:34
    ρωτα ΚΑΙ ισως μαθεις τι εστι ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ

    ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ