Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024

ΣΥΝΔΡΙΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ - ΟΡΥΜΑΓΔΟΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ

ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ !!!!

ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ  ΣΠΑΤΑΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ



 ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΝΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΠΟΥ ΕΝΑΓΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΙΚΕΣ

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 12:05΄ μ.μ., στην πρώην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, Κ. Καραμανλή 1, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων σε 27 θεματα εκ των οποιων τα 14 αφορουν τον διορισμό εξωτερικών δικηγορων (ο Δημος στερειται νομικ΄ής Υπηρεσίας κ. Κατιρτζογλου;)  για να εκπροσωπήσουν τον Δημο ο οποιος εναγεται στα Δικατηρια των Αθηνων *(12 υποθεσεις) και των  Σερρ΄ών *(2 υποθεσεις) οπως προκυπτει από τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης: 

 ΘΕΜΑ 1ο : Ανάθεση χειρισμού μεμονωμένης δικαστικής υπόθεσης σε δικηγόρους εκτός των υπηρετούντων στο Δήμο με πάγια αντιμισθία, λόγω της απαιτούμενης εξειδικευμένης γνώσης – Άσκηση αίτησης ακύρωσης ενώπιον του ΣτΕ κατά των υπ΄ αριθμ. 108159/15-12-2023 και 108153/15-12-2023 Αποφάσεων του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών – Άσκηση αίτησης αναστολής εκτελέσεως ενώπιον του ως άνω Δικαστηρίου και λήψεως προσωρινής διαταγής. 

 ΘΕΜΑ 2ο: Ορισμός εξωτερικού δικηγόρου για την νομική εκπροσώπηση του Δήμου Σερρών κατά τη συζήτηση της με Γενικό Αριθμό Κατάθεσης ΓΑΚ 86564/2023 Αγωγής (Ειδική Διαδικασία Περιουσιακών – Εργατικών Διαφορών), των 1. Ζ. Κ., 2) Κ. Β., κ.λ.π., κατά του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία “Δήμος Σερρών”, ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών. 

ΘΕΜΑ 3ο: Ορισμός εξωτερικού δικηγόρου για την νομική εκπροσώπηση του Δήμου Σερρών κατά τη συζήτηση της με Γενικό Αριθμό Κατάθεσης ΓΑΚ 86565/2023 Αγωγής (Ειδική Διαδικασία Περιουσιακών – Εργατικών Διαφορών), των 1. Ζ. Κ., 2) Κ. Β., κ.λ.π., κατά του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία “Δήμος Σερρών”, ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών. 

 ΘΕΜΑ 4ο: Ορισμός εξωτερικού δικηγόρου για την νομική εκπροσώπηση του Δήμου Σερρών κατά τη συζήτηση της με Γενικό Αριθμό Κατάθεσης ΓΑΚ 86566/2023 Αγωγής (Ειδική Διαδικασία Περιουσιακών – Εργατικών Διαφορών), των 1. Ζ. Κ., 2) Κ. Β., κ.λ.π., κατά του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία “Δήμος Σερρών”, ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών. 

 ΘΕΜΑ 5ο: Ορισμός εξωτερικού δικηγόρου για την νομική εκπροσώπηση του Δήμου Σερρών κατά τη συζήτηση της με Γενικό Αριθμό Κατάθεσης ΓΑΚ 86567/2023 Αγωγής (Ειδική Διαδικασία Περιουσιακών – Εργατικών Διαφορών), των 1. Ζ. Κ., 2) Κ. Β., κ.λ.π., κατά του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία “Δήμος Σερρών”, ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών. 

 ΘΕΜΑ 6ο: Ορισμός εξωτερικού δικηγόρου για την νομική εκπροσώπηση του Δήμου Σερρών κατά τη συζήτηση της με Γενικό Αριθμό Κατάθεσης ΓΑΚ 86578/2023 Αγωγής (Ειδική Διαδικασία Περιουσιακών – Εργατικών Διαφορών), των 1. Ζ. Κ., 2) Κ. Β., κ.λ.π., κατά του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία “Δήμος Σερρών”, ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών. 

 ΘΕΜΑ 7ο: Ορισμός εξωτερικού δικηγόρου για την νομική εκπροσώπηση του Δήμου Σερρών κατά τη συζήτηση της με Γενικό Αριθμό Κατάθεσης ΓΑΚ 86579/2023 Αγωγής (Ειδική Διαδικασία Περιουσιακών – Εργατικών Διαφορών), των 1. Ζ. Κ., 2) Κ. Β., κ.λ.π., κατά του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία “Δήμος Σερρών”, ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών. 

 ΘΕΜΑ 8ο: Ορισμός εξωτερικού δικηγόρου για την νομική εκπροσώπηση του Δήμου Σερρών κατά τη συζήτηση της με Γενικό Αριθμό Κατάθεσης ΓΑΚ 86580/2023 Αγωγής (Ειδική Διαδικασία Περιουσιακών – Εργατικών Διαφορών), των 1. Ζ. Κ., 2) Κ. Β., κ.λ.π., κατά του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία “Δήμος Σερρών”, ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών. 

 ΘΕΜΑ 9ο: Ορισμός εξωτερικού δικηγόρου για την νομική εκπροσώπηση του Δήμου Σερρών κατά τη συζήτηση της με Γενικό Αριθμό Κατάθεσης ΓΑΚ 87809/2023 Αγωγής (Ειδική Διαδικασία Περιουσιακών – Εργατικών Διαφορών), των 1. Χ. Μ., 2) Δ. Μ., κ.λ.π., κατά του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία “Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής Κοινωνικής Πολιτικής και Αθλητισμού”, ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών 

 ΘΕΜΑ 10ο: Ορισμός εξωτερικού δικηγόρου για την νομική εκπροσώπηση του Δήμου Σερρών κατά τη συζήτηση της με Γενικό Αριθμό Κατάθεσης ΓΑΚ 87811/2023 Αγωγής (Ειδική Διαδικασία Περιουσιακών – Εργατικών Διαφορών), των 1. Χ. Μ., 2) Δ. Μ., κ.λ.π., κατά του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία “Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής Κοινωνικής Πολιτικής και Αθλητισμού”, ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

ΘΕΜΑ11ο:Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου του Δήμου Σερρών, προκειμένου να παραστεί και να εκπροσωπήσει τον Δήμο ενώπιον του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Σερρών, σε συνεδρίαση για τη συζήτηση της με αριθμό κατάθεσης ΠΡ 213/29-12-2023 προσφυγής του κ. Θ. Π. του Κ., κατά του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία “Δήμος Σερρών”.

 ΘΕΜΑ 12ο:Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου του Δήμου Σερρών, προκειμένου να παραστεί και να εκπροσωπήσει τον Δήμο ενώπιον του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Σερρών, σε συνεδρίαση για τη συζήτηση της με αριθμό καταχώρησης ΑΝ 20/18-12-2023 προσφυγής και αίτησης αναστολής του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου (Ιερά Γυναικεία Κοινοβιακή Μονή Παγγαίου) με την επωνυμία “ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑ”, κατά του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία “Δήμος Σερρών”. 

 ΘΕΜΑ 13ο: Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου του Δήμου Σερρών, προκειμένου να παραστεί και να εκπροσωπήσει τον Δήμο ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Σερρών (Τακτική Διαδικασία – Κτηματολογικός Δικαστής), σε συνεδρίαση για τη συζήτηση της με αριθμό κατάθεσης ΜΤ-Ν 218/21-12-2023 αγωγής των: 1) Π. Π. του Χ. και 2) Β.-Σ. Κ. του Γ., στρεφόμενη κατά και του Ο.Τ.Α. με την επωνυμία “Δήμος Σερρών”. 

 ΘΕΜΑ 14ο: Άσκηση ή μη ενδίκου μέσου κατά της υπ΄ αριθμ. 239/2023 απόφασης του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Σερρών, σχετικής με την αριθμό και ημερομηνία κατάθεσης ΑΓ130/18-8-2022 αγωγή του Α. Μ. του Ι., κατά του Δήμου Σερρών.

Συνεχίζεται ...

18 σχόλια:

  1. Εκεί στο σουεζ είναι το μυαλό μου.
    Αλλά σε παραδέχομαι γιατί είσαι to the point.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα ξεφτιλίκια της Βαρβάρας και του σώγαμπρου.
    Αν δεν είναι αρχιτέκτων μηχανικός από την Νιγρίτα και αρραβωνιασμένη με τον άνεργο φιλόλογο δεν μπορεί να προσληφθεί.
    Αρχισε ......
    5. Μίας (1) θέσης Ειδικού Συμβούλου – Αρχιτέκτονα Μηχανικού (μετακλητό υπάλληλο), ο οποίος θα παρέχει εξειδικευμένες συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες
    γνώμες γραπτά ή προφορικά για:
    • παροχή συμβουλών και γνωμοδοτήσεων σε τεχνικά θέματα του Δήμου
    • επικουρία στην οργάνωση και προγραμματισμό δραστηριοτήτων της τεχνικής υπηρεσίας
    • συμμετοχή στην εκπόνηση και αξιολόγηση μελετών
    • συμμετοχή στην παρακολούθηση υποβολής προτάσεων έργων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που δούλεψε μέχρι σήμερα η κοπέλα για να έχει γνώμη και άποψη σε τεχνικά θέματα του Δήμου, και ότι η τεχνική υπηρεσία είναι απρογραμμάτιστη και ανοργάνωτη και θα την οργανώσει η κοπελιά και θα συντάξει και θα αξιολογήσει μελέτες.
      Ελατε που βρήκατε χαϊβάνια και πουλάτε πνεύμα.
      Ετσι δεν είναι Αριστοκλή, εσύ ξέρεις.

      Διαγραφή
  3. Το Κουφάλογο που αρθρογραφούσε κατά των προσλήχεων Covιd που ειναι διορισμοί ημέτερων του Χρυσάφη και της Βάρβαρας θεούσας, τώρα λέει τους βρίσκει πανχρήσιμους υπαλλήλους και πέρασε στην Επιτροπή παράθυρο μονιμοποίησής τους.
    Ρε γελοίοι καραγκιόζηδες. Φτού σου ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υποχείριο του ζεύγους και του γυμναστή δυστυχώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ειναι γυμναστής, δεν υπήρξε ποτέ, κάτοχος πτυχίου είναι, ως εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πτυχίο από Ανατολικό μπλοκ εκεί ήτανε ο πουφλιος και στο σχολείο εάν τον ρωτούσαν πόσο κάνει 6+5 θα έλεγε 13 αυτός ειναι και η άλλη έγινε υποχείριο του και του ζεύγους φυσικά να τους χαιρόμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έκανε το δημαρχείο γραφεία του ΠΑΣΟΚ και της κέντρο αριστεράς δεν είναι τσιφλίκι σου το δημαρχείο κυρία μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 4 χρονια το σπιτι του Καραμαλη ο δημος, 5 χρονια του ΠΑΣΟΚ. Υπομονη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κουφαλογο τώρα να σε δούμε τι ψάρια πιάνεις μέχρι στιγμής είσαι κάτω από την βάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παραβίαση μυστικότητας Νο1, δίνω 1000, διαφορετικού χρώματος ψηφοδέλτια, έτοιμα σταυρωμένα σε έναν, που για διάφορους λόγους (επαγγελματικούς, οικονομικούς, κοινωνικούς, συγγενικούς, ιδεολογικούς, κ.α) επηρεάζει μερίδα του εκλογικού σώματος. Του λέω, θα πάρεις τόσα ευρώπουλα ή θα έχεις "ευνοϊκή" μεταχείριση εάν εκλεγώ ή εάν κερδίσουμε. Πως θα το ελέγξεις;;; Μεγάλε!!! αυτά τα 1000 έχουν άλλο χρώμα, εάν βρω τα 800 μέσα είσαι εντάξει, κατάλαβες!!! σε ελέγχω!!! και εσύ ελέγχεις αυτούς που θα τα δώσεις. Παραβίαση μυστικότητας Νο2, μοιράζω ο ίδιος ή η "ίδια", χέρι - χέρι, με ονοματεπώνυμο, 1000 ψηφοδέλτια διαφορετικού χρώματος και αντίστοιχες "υποσχέσεις". Γνωρίζω το εκλογικό κέντρο που ψηφίζει ο καθένας, είπαμε όλα γίνονται οργανωμένα, με ονοματεπώνυμο, ξέρω λοιπόν εάν έπεσαν και από ποιόν μέσα στην κάλπη. Υπάρχει και Νο3 και Νο4... δεν τις γράφω προς το παρόν, τροφή για σκέψη.... ΕΝΤΟΣ και ΕΚΤΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε τραχανάδες του Χρυσάφη τι επιμένετε... Σας λέω εντάξει ναι να μείνει ο Χρυσαφης. Εσείς οι ίδιοι τον βρίζετε... Εσάς τους ίδιους σας είχε απέξω... Τι ψέματα λέω; Επειδή είναι ΝΔκρατης; Ε και; Μπορεί με την Βαρβάρα να είμαστε καλύτερα... Αν δεν είμαστε σε πέντε χρόνια εδώ είμαστε πάλι... Όσοι ζούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για την ταμπακέρα θα πεις τίποτα;;; Αυτά να τα πεις στο δικαστή. Ναι, παραβιάσαμε το Νόμο, έλα μωρέ πως κάνεις έτσι. Ναι, υπάρχει εμφανής διαφορά αλλά φταίει το τυπογραφείο, εμείς όμως τα μοιράσαμε έξω από το τμήμα και ξανά κάναμε παράβαση του Νόμου. Επειδή όμως εδώ είναι Ελλάδα και Σέρρες και σιγά τώρα τις εκλογές, Δήμαρχο στις Σερρες εκλέγαμε, δε θα εφαρμόσουμε το Νόμο. Άλλωστε υπάρχει η τεράστια διαφορά των 37 ψήφων δηλαδή 19 στην ουσία. Αυτά ούτε σε 15μελές στο Μουσικό επιτρέπονται, πες κάτι Χρυσάνθεμο, ξανθιές και εσύ, του Αη Δημήτρη πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε για τον ψυχίατρο είσαι.
      Λοιπόν κλείσε θέση στην νέα ψυχιατρική κλινική.

      Διαγραφή
  13. Εσείς της Βαρβάρας μην πετάτε πολύ ψηλά ακόμη δεν αναλάβατε και η έπαρση ξεχειλίζει, προσέξτε γιατί εάν πέσετε θα κάνετε πολύ μεγάλο κρότο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παραβίαση μυστικότητας Νο1, δίνω 1000, διαφορετικού χρώματος ψηφοδέλτια, έτοιμα σταυρωμένα σε έναν, που για διάφορους λόγους (επαγγελματικούς, οικονομικούς, κοινωνικούς, συγγενικούς, ιδεολογικούς, κ.α) επηρεάζει μερίδα του εκλογικού σώματος. Του λέω, θα πάρεις τόσα ευρώπουλα ή θα έχεις "ευνοϊκή" μεταχείριση εάν εκλεγώ ή εάν κερδίσουμε. Πως θα το ελέγξεις;;; Μεγάλε!!! αυτά τα 1000 έχουν άλλο χρώμα, εάν βρω τα 800 μέσα είσαι εντάξει, κατάλαβες!!! σε ελέγχω!!! και εσύ ελέγχεις αυτούς που θα τα δώσεις. Παραβίαση μυστικότητας Νο2, μοιράζω ο ίδιος ή η "ίδια", χέρι - χέρι, με ονοματεπώνυμο, 1000 ψηφοδέλτια διαφορετικού χρώματος και αντίστοιχες "υποσχέσεις". Γνωρίζω το εκλογικό κέντρο που ψηφίζει ο καθένας, είπαμε όλα γίνονται οργανωμένα, με ονοματεπώνυμο, ξέρω λοιπόν εάν έπεσαν και από ποιόν μέσα στην κάλπη. Υπάρχει και Νο3 και Νο4... δεν τις γράφω προς το παρόν, τροφή για σκέψη.... ΕΝΤΟΣ και ΕΚΤΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δικε μου τα έχεις παίξει.
      Έτοιμος για το Δρομοκαΐτειο.

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ