Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023

OΡΚΟΜΩΣΙΑ ΕΝ.ΤΟ.Σ. : ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΙΚΗ ΑΣΑΦΕΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΛΙΑΓΚΑ

 ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΓΙΑ , ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ...


Απόσπασμα απο το Δελτίο Τύπου της Δημάρχου:

Όπως είπε χαρακτηριστικά «Οι εκλογές έχουνε τελειώσει και ο τόπος μας γύρισε σελίδα. Δεν θα σας πω μεγάλα λόγια, εξάλλου για όσους με γνωρίζουν δεν τα συνηθίζω σαν άνθρωπος. Καλή η θεωρία αλλά η πράξη είναι ακόμη καλύτερη. Κι αυτό από το οποίο θέλουμε να κριθούμε – όλοι εμείς ως ομάδα, και πρωτίστως εγώ -σ’ αυτή τη δημοτική θητεία που έχουμε μπροστά μας δεν είναι τα λόγια μας. Είναι οι πράξεις μας, τα έργα, η ουσία, και όχι η επιφάνεια».

Η νέα δήμαρχος έστειλε μέσω της ομιλίας της ξεκάθαρα μήνυμα για το νέο μοντέλο διοίκησης που πρεσβεύει: 

«Φαινόμενα και συμπεριφορές που δεν σέβονται τον δημότη θα ξεριζώνονται. Δεσμεύομαι λοιπόν για ένα νέο ήθος και ύφος, μια διοίκηση με ειλικρίνεια, σεμνότητα, αδιαπραγμάτευτη διαφάνεια, λογοδοσία και μακριά από φαινόμενα έπαρσης, αλαζονείας και διακρίσεων. 

*( Αυτό Δήμαρχε το κρατάμε ...)

Δεσμεύομαι για μια διοίκηση που θα τιμά κάθε μέρα, κάθε γραμμή της ιστορίας αυτού του τόπου. Δεσμεύομαι για ένα Δήμο κοινό σπίτι για όλες και όλους τους Σερραίους. Δεσμεύομαι να είμαι Δήμαρχος για όλους, δίπλα σε κάθε δημότη, σε κάθε Σερραϊκή Οικογένεια».

Απηύθυνε ενωτικό κάλεσμα σε όλες και όλους τους δημότες: «Θα στηριχτώ σε όλες τις δυνάμεις του τόπου μας. Δεν περισσεύει κανείς. Ότι και αν στήριξε, ότι και αν ψήφισε. Θα οδηγήσω το δήμο μας με ενότητα, τόλμη, αποφασιστικότητα, συλλογικότητα, σχέδιο και ασφάλεια στο αύριο που του αξίζει».

Για το γεγονός ότι είναι η πρώτη γυναίκα δήμαρχος στην ιστορία του δήμου είπε: «Είναι μεγάλη τιμή, κυρίως όμως είναι μεγάλη ευθύνη. Όχι ευθύνη να αποδείξω ότι και οι γυναίκες μπορούν να τα καταφέρουν, νομίζω γι’ αυτό στην εποχή μας πλέον ελάχιστοι έχουν αντίθετη άποψη. Η ευθύνη είναι κυρίως να ανταποκριθώ επάξια στο ρόλο που μου εμπιστεύτηκαν οι συνδημότες μου και να φροντίσω για τον τόπο μου όπως φροντίζω για το σπίτι μου. Γιατί για μένα οι Σέρρες είναι το σπίτι μου. Και θέλω να σας κοιτάξω στα μάτια και να σας πω ότι είμαι έτοιμη να αναλάβω αυτή την μεγάλη ευθύνη».

Κλείνοντας, καταχειροκροτούμενη, είπε χαρακτηριστικά: «Βάζετε τον πήχη ψηλά γιατί η κοινωνία μας το αξίζει. Πάμε λοιπόν. Πάμε μαζί! ΠΑΜΕ ΨΗΛΑ, ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ! Μαζί, ενωμένοι, πάμε να δικαιώσουμε τα όνειρα των προηγουμένων γενιών αλλά και των παιδιών μας. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε! ΣΕΡΡΕΣ ΞΕΚΙΝΑΜΕ!»


6 σχόλια:

  1. Μπεγο είναι αλήθεια ότι Υπαλληλος του Αυτοκινητοδρομιο δούλευε 4 ώρες και την πλήρωνε το Αυτοκινητοδρομιο για 8 ώρες ; Νέος πρόεδρος ανέλαβες . Και το κρύβεις επειδή είναι η Χρυσα Γιαννισλη η κολλητή σου ; Η Παλαζη είναι αρνί σε αυτά που γίνονται στο Αυτοκινητοδρομιο . Μπεγο είμαστε έξαλλοι στην ΛΑΜΣ που θέλεις να βάλεις τον κοτεογλου διευθύνων σύμβουλο . Αυτόν που δεν παρέδωσε ποτέ ταμείο στην ΛΑΜΣ και που τον έψαχναν . Μπεγο περιμένουμε να μας ενημερώσεις για τα ωράρια και τις πληρωμές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπεγο με τα κίτρινα γυαλιά θα γελάσουμε πολύ και μαζί σου... Δεν γίνεται το Αυτοκινητοδρόμιο να γίνει ξανά μαγαζάκι... Και οι του Χρυσάφη κοιμούνται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νέο Σκάνδαλο στο Αυτοκινητοδρομιο με μισθούς υπαλλήλων όπου δούλευαν 4 ώρες και πληρωνόταν για 8 ώρες . Η Παλαζη και η Διευθύντρια στην Κεδης γύρισαν τα χρήματα πίσω ; Να τα γυρίσουν πίσω και όσοι πήραν χρήματα παράνομα από το Αυτοκινητοδρομιο για ώρες που δεν δούλευαν . Μπεγο αν κάνεις πίσω θα το πληρώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο αρχιερεας κανει και υποδειξεις και καλα εξυπναδες .... Κυριε ελεησον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε αυτές τις εκλογές το αποτέλεσμα είναι ένα. Ότι τις εκλογές δεν τις κέρδισε η Μητλιαγκα, αλλά τις έχασε ο Χρυσαφής. Οποιος και να ήταν απέναντι θα έβγαινε. Και την τελευταία φορά που ο λαός ψήφισε με αρνητική ψήφο (ΣΥΡΙΖΑ) το πληρώσαμε ακριβά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ