Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

"ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥΤ@Ν@ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΑΛΛΑ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ...

            ΓΟΥΝΑΣ : Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ ΠΟΥ  "ΚΡΕΜΜΑΣΕ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ", ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ, ΤΗΝ ΛΑΜΣ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ και ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ🤣🤣🤣

Από 25 χρόνια λογιστής του Αυτοκινητοδρομίου και σημερινός Πρόεδρός του, ο Δήμαρχός μας  είχε την τύχη να σκάσει στα χέρια του το σκάνδαλο με τα πλαστά εισητήρια, όπως κατήγγηλε η νεοεκλεγείσα Δήμαρχος Βαρβάρα Μητλι΄άγκα, γεγονός που αποκαλυψε ο συμβουλος του ΔΣ του Αυτοκινητοδρομίου Γιώργος Γούνας.

Η ΛΑΜΣ (Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας Σερρών) εκ των Μετόχων του Αυτοκινητοδρμίου Σερρών, διοργάνωσε έναν αγώνα να αυτοκινήτων περι τα τελη Σεπτεμβρίου , από την εκκαθάριση των εισπράξεων του οποίου ο Προεδρος της ΛΑΜΣ και Αντιπροεδρος του ΔΣ του Αυτοκινηδρομίου κ. Μάριος Ζίχναλης παρουσίασε  και απέδωσε στο Αυτοκινητοδρόμιο ΑΕ έσοδα 1.000 εισητηρίων αξίας 10.000 €. Ομως στην τελευταία Γενική Συνέλευση της ΛΑΜΣ περι τα τέλη Νοεμβρίου αποκαλυφθηκε ότι υπήρχαν έσοδα ακόμη 850 εισήτηρια αξιας 8.500 €, τα οποία δεν αποδόθηκαν στο Αυτοκινητοδρομίο αλλά αγνοούνταν απο την εκκαθαριση του συγκεκριμένου αγώνος. Και αγνοούνταν διότι χρησιμοποιήθηκαν παράνομα αδιάθετα εισητήρια προηγούμενου αγωνα άσχετου με τον συγκεγκριμένου με προγεν΄΄εστερη φυσικά ημερομηνία.

Αμεσα μετα την αποκάλυψη του σκανδάλου συγκλήθηκε εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο του Αυτοκινητοδρομίου,  στο οποίο τυχαίως παραβρέθηκε και η Βαρβαρα Μητλιάγκα, προκειμένου να εξετασθεί το θέμα.

Δεκα λέπτα πριν την έναρξη του Διοικητικού Συμβου΄λίου ο Προεδρος της ΛΑΜΣ κ. Ζιχναλης φρόντισε και κατατέθηκαν τα χρήματα των 850 εισητρίων στον τραπεζικό λογαριασμο του Αυτοκινητοδρομίου ... οπότε όλα καλα κιόλα ωραία !!!

Είναι όμως ετσι τα πραγματα ;;;

Η Διοίκηση του Αυτοκινητοδρομίου αποδέχθηκε τα πλαστά εισητήρια ... αποδεχομενη ελαφρά τη καρδία ότι ΄ολα οφείλονται σε ενα αθώο λαθος ομως ο λεκές παραμ΄ένει

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...


11 σχόλια:

  1. Ο Γουνας απλά θύμωσε γιατί τον είχαν στην απέξω και δεν πήρε και αυτός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θύμωσε ξεθύμωσε, τους κατήγγειλε, τους ξεβράκωσε.
      Τώρα γιατί δεν έχουν γίνει οι ανάλογες κινήσεις από την αυτοκινητοδρόμιο και από την ΛΑΜΣ προκειμένου να επιληφθεί η Ελληνική Δικαιοσύνη είναι το ζητούμενο.
      Υπάρχουν πλαστά εισιτήρια, υπήρξε προσπάθεια υπεξαίρεσης χρημάτων, μήπως τελικά έγινε, ήταν μια φορά ή ήταν επαναλαμβανόμενη ενέργεια, γιατί δεν υπάρχουν παραιτήσεις?
      Ο Ζίχναλης ακόμα υπάρχει στο Δ.Σ.?
      Η νέα δημοτική αρχή θα τους στείλει στον Εισαγγελέα?

      Διαγραφή
  2. Χρόνια πολλά στον Θπυρο μαθ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοντός παντού,του εδωσε και την χαριστική βολή η εμμισθη μεταγραφή του προφήτη....Μπραβο στον Γιώργο που λέει αλήθειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έτσι ακριβώς με προφήτη ο Κοντός και αλαζόνας Δήμαρχος έχει καταραστεί το χρήμα των Δημοτών. Οι Δημότες ψήφησαν Βαρβάρα Μιτλιαγκα για να στείλει στον εισαγγελέα Δήμαρχο και Θπυρο. Αν δεν το κάνει θα κριθεί ανάλογα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί ρε φιλε;;
      Τι σου λείπει και είσαι ελλειμματικός;;
      Γιατί αφού δεν έχεις ιδέα μιλάς;;
      Αν όμως έχεις τότε βγες και πες το επώνυμα.
      Ο δήμαρχος και ο Σπύρος καταχράστηκαν λεφτά !!!
      Βγες ρε κότα λειρατη και πέστο.
      Βγες και πέστο .

      Διαγραφή
  5. Οι ορκωτοί που θα μπουν με την νέα χρονιά θα βγάλουν μάλλον Πόλα κουνέλια από το καπέλο. Ελπίζω να μην πάει κόσμος φυλακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκέ μου .
      Δυσκολοκαταλαβιστικα μερικά θέματα.
      Αστο αν δε ξέρεις.
      Ρωτα τον ιακχο που ξέρει από ισολογισμούς και ορκωτούς κλπ
      Γιατί κριμα αν πχ έφτιαχνε κάποιος κουτσουκελα να μην μπει στη στενή;;
      Αλλά Αστο σου λέω …. δε μπορείς..

      Διαγραφή
    2. Άστο καλύτερα...το σύστημα δεν είναι χαζό...αλλαγή έπρεπε να γίνει αλλά δεν θα αλλάξει κάτι....

      Διαγραφή
  6. γουνας το απολυτο μηδεν..μονο λογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ