Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023

ΑΓΑΘΟΝ ΤΟ ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙΣΘΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΡΑΜΑ

 Η ΜΠΟΧΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Αγαπητέ κ. Χανλίογλου, "από λάδι μπόλικο αλλά απο τηγανίτες πάπαλα" !!! Τέσσερα χρόνια εξομολογήσεις αλλά ακόμη να πάρουμε το αντίδωρο.

Μας έταξαν διεθνείς διαγωνισμούς για την εξεύρεση στρατηγικού επενδυτή, μας έταξαν μελέτες από τους "Ευρωσυμβούλους" , μας μιλούσαν για την Ατμομηχανή της οικονομικής ανάπτυξης του νομού και τελικά "στο δια ταύτα" ... ξεμείναμε με τον Ντόντο , τον Ζίχναλη και κάτι κλεφτοκοτάδες που διοργάνωναν αγώνες με "μαϊμού εισιτήρια" και ψαχνόμαστε για 8.000 ευρώ ρεμούλα τα οποία εμφανίσθηκαν από την ΛΑΜΣ τρεις μήνες (;;;) μετά από τον αμαρτωλό αγώνα, στο Ταμείο του Αυτοκινητοδρομίου

Αυτή είναι η μιζέρια και η κατάντια μας ... τελικά δεν υπάρχει τίποτε με το οποίο ασχολήθηκαν οι "Σύμμαχοι" του Χρυσάφη και δεν το μαγάρισαν.


9 σχόλια:

  1. Υπάρχει Πρόεδρος Αυτοκινητοδρομίου που είναι ο Δήμαρχος, Διευθύνων Σύμβουλος που είναι ο κολλητός του Δημάρχου, περιορισμένων δυνατοτήτων μετρ των εκει αναθέσεων , υπάρχει ο Αντιπρόεδρος του Αυτοκινητοδρομίου κ. Ζίχναλης που ταυτόχρονα είναι και Πρόεδρος της ΛΑΜΣ, του οποίου η κόρη του ήταν υποψήφια με το συνδυασμό του Χρυσάφη, και η οποία αν αληθεύει είναι και εργαζόμενη κατά παράβαση των κανονισμών του Αυτοκινητοδρομίου. Χωρίς να μπούμε σε λεπτομέρειες πως ανατέθηκαν οι αγώνες, η διοργάνωση δηλαδή στη ΛΑΜΣ, χωρίς να αναφερθεί ότι δεν δημοσιοποιείται καμία απόφαση ΔΙΑΥΓΕΙΑ, η Δήμαρχος δεν θα πρέπει να τους στείλει όλους μαζί στον Εισαγγελέα, να γίνει η αρχή, να ξεβρωμίσει ο τόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Βαρβαρουλα δεν θα στείλει τίποτα... Θα κάνει ακόμη χειρότερα... Πασοκ γαρ... Όσο για τον Μηχανολόγο χωρίς πτυχίο ας όψεται ο Χρυσαφης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πλιάτσικο παντού. Κάντε παραχώρηση σε εταιρεία να σωθούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Χαλιογλου τα γράφει γιατί απλά έχασε μερίδιο από την πίτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να πιστέψουμε ότι έγινε λάθος!!!!!! και ότι έγινε για μία και μόνη φορά?
    Και τα σαπρόφυτα από τι έσοδα ζούνε?
    Πόσο κόστισε το κόψιμο των χόρτων στο αυτοκινητοδρόμιο?
    Πήρανε προσφορές ή ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για ακόμη περισσότερη γνώση δείτε ποιος - ποια μετακλητός/η ήταν πρώην εργαζόμενος/η στους Ευροσύμβουλους πριν πάει στο επιμελητήριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πόσα πεσκέσια έλαβε από το αυτοκινητόδρομοι ο Χανλιογλου θα μας πει κάποιος.Ολα στη φόρα δεν είπαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το φρούτο ο Χανλιογλου που μας κούρασε με τις ανοησίες του καλό θα ήταν πριν ανοίγει το στόμα του να πληρώσει τις 20000 ευρώ που φεσωσε το αυτοκινητόδρομιο.Το μεγαλύτερο λαμόγιο. σε βάρος του αυτοκινητόδρομου.Και .έχει το θρασος να μιλάει για αλλους.Ολα στη φόρα και τα λαμόγια στα δικαστήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε καραγκιόζη , ρε ανεπάγγελτε, ρε ψευταράς δήθεν μηχανολόγε, αγράμματε, που δεν τελείωσες ούτε το λύκειο,
      Πες μας τι δουλειά κάνεις ρε
      Πόσα χρόνια ζεις παρασιτικά αρπάζοντας μίζες;
      Τώρα θα πληρώσεις όλη την άθλια διαδρομή σου.
      Έβγαλες πλαστά εισιτήρια ;

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ