Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023

ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ "Η ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ" ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΖ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ

"ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΩΝ "ΕΝΤΟΣ"



Παραθέτουμε το δημοσιευμα από τo  www.anexartitos .gr  την πρωτοφανή αιτιολόγηση της ένστασης του συνδυασμού του κ. Χρυσάφη που μας εχει αφήσει άναυδους απο την ελαφρότητα των επιχειρημάτων :

 «…ο διαμοιρασμός ψηφοδελτίων -πριν από την εκλογή- εκτός των Εκλογικών Τμημάτων (όπως αποδεικνύεται από τη διαφορά χρώματος και ποιότητας χαρτιού που παρουσίαζαν τα ψηφοδέλτια) στους προσερχόμενους ψηφοφόρους, συνιστά νόθευση του εκλογικού αποτελέσματος μέσω του επηρεασμού της ελεύθερης βούλησης των εκλογέων με την παράδοση σ’ αυτούς “έτοιμων” ψηφοδελτίων. Και τούτο, διότι επιτρέπουν την διαπίστωση της ταυτότητας των εκλογέων ή πάντως συνιστούν σχετική απόπειρα κατά τρόπο παραβιάζοντας τη μυστικότητα της ψηφοφορίας.» 


 Οι πρσφύγοντες αποτυχόντες να εκλεγουν μεταξύ των οποίων και η νεραϊδα  της Βροντούς, εχουν διαβεί ήδη τον Ρουβικωνα διότι κάνουν λογο ευθεως και σαφως για συντινισμενη «απόπειρα νόθευσης της εκλογικής διαδικασίας»  στην ένσταση κατά του εκλογικού αποτελέσματος που κατέθεσαν στο Εκλογοδικείο Σερρών. Αυτό αποκάλυψε η νικήτρια των εκλογών (και επόμενη Δήμαρχος) κυρία Βαρβάρα Μητλιάγκα στο τελευταίο Δημοτικό Σύμβούλιο την  Πέμπτη 30-11-2023 και προκυπτει σαφέστατα και από το Πινάκιο της Δικασίμου της 21-12-2023 του Διοικητικου Πρωτοδιοκειου Σερρών.

Μάλιστα η κυρία Μητλιάγκα ζήτησε, όχι μόνον από τον απερχόμενο Δήμαρχο Αλέξανδρο Χρυσάφη, αλλά και από τους άλλους «Συμμάχους» που υπογράφουν την ένσταση, να πουν ευθέως από το βήμα του Δημοτικού Συμβουλίου αν υποστηρίζουν αυτή την κατηγορία που υπέγραψαν, για να εισπράξει… ένοχη σιωπή!!! 

Στην προκειμένη περίπτωση όμως το ζήτημα έχει εκφύγει της πολιτικής αντιπαραθεσης διοτι διάδικοι δεν είναι οι δυο συνδυασμοί της "ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΣΕΡΡΑΙΩΝ" και των "ΕΝ.ΤΟ.Σ." για την ακύρωση του εκλογικού αποτελέσματος της 8ης Οκτωβρίου του 2023 ,αλλά ατομικά  οι ενδεκα αποτυχόντες να εκλεγουν δημοτικοί σύμβουλοι και ο Αλέκος Χρυσάφης ατομικά ως επικεφαλής του συνδυασμου ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ, στρέφονται ατομικά κατα της Βαρβαρας Μητλιαγκα και ατομικά  κατά των εκλεχθεντων  23 Δημοτικών Συμβουλων του συνδυασμού ΕΝ.ΤΟ.Σ. και ζητούν την ακύρωση αποφασης 27/2023 του Πολυμελους Πρωτοδικειου Σερρων που επικυρωσε το εκλογικό, αππτελεσμα. Οι 12 ενισταμενοι ισχυρίζονται με την ενστσασή τους οτι τα συγκεκριμένα άτομα είναι οι δράστες  που πραγματοποίησαν τον διαμοιρασμό των "ροζ ψηφοδελτιών" του συνδυασμού τους εξω απο τα εκλογικά τμήματα και αυτό συνιστά νόθευση του εκλογικού αποτελέσματος μέσω του επηρεασμού της ελεύθερης βούλησης των εκλογέων με την παράδοση σ’ αυτούς “έτοιμων” ψηφοδελτίων. 

Βεβαια για να ευδοκιμήσει η ένστασή των ΣΥΜΜΑΧΩΝ αυτος ο ισχυρισμός τους μένει να αποδειχθεί κατι που είναι ανέφυκτο αν οχι αδύνατον και πολύ φοβάμαι ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα οι ενιστάμενοι να βρεθούν κατηγορούμενοι για σοβάρα ποινικά αδικήματα, οπως απάπειρας απάτης στο νδικαστηριο, ψευδους καταμηνυσης και συκοφαντικής δυσφήμισης.


15 σχόλια:

  1. Χρυσαφη μας κούρασες, έλεος, φτάνει ο κατήφορος. Έχουμε νεα δημοτική αρχή, βαθμολογήθηκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι μισοί δεν εκλέχτηκαν καν και θέλουν και αγωγές.δεν είναι τυχαίο που γελάνε όλοι μαζί σας καρναβάλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ιακχε η ΟΚΣ θέλει συνάντηση μαζι σου, αλλά να είσαι φρόνιμος!! Όχι όπως τότε στο Δημαρχείο που τους τρόμαξες όλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ ευχαρίστως ... αλλά ποιο θα είναι το θέμα της συζήτησης ;

      Διαγραφή
  4. Ο Χρυσάφης θα κερδίσει γιατί ειναι ο καλύτερος Δήμαρχος που πέρασε απο την Σέρρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θελω να ρωτησω ο αντιδημαρχος που θα ορκιστει μεθαυριο τελος ια νουαριου με την σωστη δημοτικη αρχη πως θα τον φωναζουμε μετα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικα ευστοχη ερωτηση, στην καρδια του προβληματος. Πως θα φωναζουμε μετα το δημαρχο. Ξαγρυπνοι οι σερραιοι περιμενουν με τεραστια αγωνια.

      Διαγραφή
  6. Ο πιο αχρηστος Δημαρχος που περασε ποτε απο την πολη των Σερρων.
    Απαξιωνε τους παντες, δικους του και εχθρους.
    Αχρηστος για τους δημοτες, χρησιμος ΜΟΝΟ για τους εργολαβους που θυσαυρισαν μεχρι και στο τελος, τωρα. Δειτε τη "διαυγεια" της ΚΕΔΗΣ να καταλαβετε τι εγινε 5 χρονια τωρα.
    Το πλιατσικο του αιωνα.
    «Εμετρήθης, εζυγίσθης και ευρέθης ελλιπής» Αλεκουκο και Θπυρετο και λοιποι συγγενεις...
    Αλεκο αρπαξηες ο,τι αρπαξες, τελος η δημοτικη κουταλα για σενα και την παρεα σου, τωρα παρε τους χαζους που σε ακολουθησαν ελεω ΝΔ και προσωπικων συμφεροντων και σπαστε.
    Φτανει πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Φωτιάδης, βρίσκεται ο Χρυσάφης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μονο οι μεταγραφές έκαναν ένσταση. Σου λέει καψε 3 κατασταρικά μπας και δεν πάει τζάμπα το ρεζιλικι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χαλαρωστε και καντε καμια δουλεια για την πολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπράβο σε αυτούς που δεν κάναν ένσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΟΚΣ είναι ήδη κάτω στην Αθήνα μαζι με τον Δήμαρχο για να διδάξει ήθος και να επιστρέψει με τον Αλέκο μας Δήμαρχο! ΟΚΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ