Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ "ΙΖΝΟΓΚΟΥΝΤ" ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ

 ΑΡΧΙΣΕ ΕΝΤΟΝΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΦΗ 

Σαν ηλιος εξέπροβαλε μεγεμελε,  μεγεμελε ... , που λεει και το τραγούδι της Τζεμιλέ, ο διαδοχος του Χρυσάφη που αυτοαναγορεύθηκε ως ο επομενος υποψήφιος Δήμαρχος της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΣΕΡΡΑΙΩΝ !!! Μαλιστα αρχισε τις προσεγγίσεις των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων με φορτικό τρόπο, προκειμένου να συνταχθούν  μαζί του και να ξεκινήσει μια ουσιαστική  δυναμική Αντιπολίτευση στην Βαρβάρα Μητλίαγκα μιας και ο Αλεξανδρος Χρυσάφης ειναι πλεον πολιτικά "διαμαρτυριμένο γραμμάτιο" και εντάχθηκε στην συνομοταξία των lossers της Τοπικής Αυτοδιοίκησης διπλα στον Στέφανο Φωτιάδη. Σημειώνω ότι ο ...Ιζνογκουντ ανήκει στην αυλή Καραμανλή


13 σχόλια:

  1. Τον Χρυσάφη δεν μπορεί να τον εκθρονίσει κανένας. Είναι ο αδιαμβισβητητος ηγέτης. Ο μοναδικός. Ποιος άλλος ηγέτης μπορούσε να τρέξει μόνος του και να βγει δεύτερος; Μόνον ένας. Hrisafis Alexandros!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλέκο μη φύγεις εσένα θέλουμε! ΟΚΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σε λιγο καιρο χρυσαφης θα λες και θα κλαις...παλιολινατσα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ποσο λιγο καιρο ; ο φωτιαδης ακομα περιμενει

      Διαγραφή
  4. Χρυσαφη θα λέμε και θα κλαίμε... ΟΚΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Χρυσάφης μόνο κακό έκανε στον Καραμανλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μη φυγεις Αλεκο, θα φαρμακωθω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όχι αγαπητέ, ο Καραμανλής έκανε κακό στον εαυτό του, ιδανικός αυτόχειρας, όλοι του το έλεγαν, ήταν από τις φορές που λένε, ένα σακάκι μπλε να κατέβαζε στις εκλογές θα κέρδιζε, όχι αυτό το παλτό τον Χρυσάφι. Αλλά όταν έχεις τέτοιους αυλικούς. ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Καραμανλής έκανε αυτό που έπρεπε για τον τόπο του με τις χρηματοδοτήσεις που εξασφάλισε όμως ο ανίκανος Χρυσαφης δεν μπόρεσε να απορροφήσει.Στις επόμενες εθνικές εκλογές θα πληρώσει την στήριξη στον ανίκανο και φοβάμαι πως το αποτέλεσμα δεν θα το πιστεύει.Ετσι είναι κύριε Καραμανλή,στην καταστροφική τετραετία είσαι συνένοχος και πολλοί περιμένουν να σε μαυρίσουν.Γνωριζες ποιον στηρίζεις και παρά τα παράπονα των δικών σου ανθρώπων για τον Χρυσάφη εσύ σφυρίζεις αδιάφορα.Την Μητλιαγκσ την έβγαλες ΕΣΥ και μεις δεν θα βγάλουμε εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άργησαν πολύ, όπως και δεν αντέδρασαν στις ολεθριες μεταγραφές με χειρότερη του προφητη.Λογικα η Συμμαχία πρέπει να διαλυθει διοτι ο Χρυσαφης πολιτικα εχει τελειωσει,αλλα και ουτε υπάρχει εν δυνάμει αντικαταστάτης να ηγηθεί ενός σχήματος που θα κερδίσει τον δήμο μετά την πενταετία. Λογικά τα απομεινάρια θα τα συντονίσει ένας νέος ικανός επικεφαλής που θα προέρχεται από τον χώρο της Νεας δημοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γάμος ή σύμφωνο συμβίωσης θα γίνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ