Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

"AΔΙΑΒΑΣΤΟΣ" ... ΑΛΑ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, Ο ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΩΝ LED !!!

  ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥΣ ;

Αυτός ο κύριος είναι δικηγόρος το επάγγελμα , Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ από το 2019 και μέλος της Οικομομικης Επιτροπής επίσης η οποία με την δωδεκαετή σύμβαση των φωτιστικών led που μεθόδευσε και υπέγραψε την 07.09.2023 σε προεκλογική περίοδο παρέδωσε τον Δημο σε αλλότρια συμφέροντα. Με μεν εν λόγω σύμβαση ο Δημος έπρεπε για την πληρωμή της αμοιβής του αναδόχου να υπογράψει και μια Σύμβαση Εκχώρησης των Δημοτικών Τελών ποσού 9.663.450 € στον ανάδοχό (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ) που εισπράττει η ΔΕΗ με τους λογαριασμούς της απο τους δημότες και να δημιουργήσει ενα ειδικό τραπεζικό λογαριασμό καταπίστευμα στον οποίο θα κατατίθενται οι εισπράξεις των Δημοτικών Τελών με μεσεγγυούχο το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ώστε να γινόνται οι εκάστοτε πληρωμές του ανάδοχου.
 
Δηλαδή απαραίτητη και ουσιαστική προϋπόθεση  για να εκτελεστεί η ληστρική Σύμβαση των δια την εγκατάσταση  των φωτιστικών led ήταν η υπογραφή των ΠΑΡΑΡΤΗΜΆΤΩΝ  Ι  και ΙΙ  ... για να πέσει ο παράς, διαφορετικά LED γιοκ !!!!
 
Δυστυχώς  ο κ. Χαλκιόπουλος αν και νομικός δεν έκανε τον κόπο να διαβάσει την σύμβαση που ψήφισε ως μέλος της Οικονομικής Επιτροπής ... "την είδε" δηλαδή Χρυσοχοϊδης που δεν είχε διαβάσει τα Μνημόνια πριν τα ψηφίσει. 
 
Και με περισπούδαστο ύφος ο νομικός αυτός φωστήρας άρχισε να αραδιάζει "Πομφο΄λιγκες και φληναφήματα" όπως θα έλεγε και ο γλωσσομαθής , γνωστός μπουρδολόγος Θπύρος σχετικά με τους λόγους που η Αποκεντρωμένη έστειλε στα Τάρταρα τα αστροπελέκια της Οικονομικής Επιτροπής.
 
Διότι η Αποκεντρωμένη ορθώς ακύρωσε την απόφαση της 27.08.2023 της Οικονομικής Επιτροπής με την  οποία  αναρμοδίως ψήφισε τα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ Ι και ΙΙ  της Σύμβασης των led διότι από το άρθρο 1 του ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕΣΕΓΓΥΗΣΗΣ ρητά ορίζεται ότι αρμόδιο όργανο για την έγκριση και υπογραφή  των ΠΑΡΑΡΤΗΜΆΤΩΝ Ι και ΙΙ είναι το Δημοτικό Συμβούλιο

                                                    

ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΦΛΑΤΑ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟ ΘΠΥΡΟ ΤΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ

 

9 σχόλια:

  1. Προς Συμμαχία και λοιπούς.
    Στις 27 του Δεκέμβρη θα γίνει η ορκωμοσία και θα ορκιστείτε και θα τοποθετηθήτε εκεί που επέλεξε ο Σερραϊκός λαός και ειδικά ο αστικός ιστός, ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.
    Τώρα τα σούπα μούπες και λοιπά, είναι για εσωτερική κατανάλωση.
    Και βασικά δεν ξέρουμε ποιοι σας γεμίζουν τα μυαλά ότι θα βρεθεί δικαστήριο που θα ακυρώσει 800 ψηφοδέλτια.
    Εκεί φυσικά θα είστε και στα έδρανα της αντιπολίτευση σε όλη την πενταετία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο άνθρωπος είναι άσχετος.
    Που προβλέπεται εάν δεν υπαγραφεί σύμβαση να υπάρχει δέσμευση μεταξύ αναδόχου και εργοδότη;
    Ποιος τον είπε ότι μια σύμβαση παραχώρησης πριν αρχίσει να υλοποιείται ότι δεν μπορεί να κριθεί από δικαστήριο ως κακοπιστη για τα συμφέροντα του Δήμου και των δημοτών;
    Και αυτός ήταν πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ;
    Μην τον αφήνετε να λέει ότι του κατέβει και να δείχνει την ανεπάρκεια του
    Με αυτούς διοίκησε ο Κοντός λάτρης του fb και του tick-tock.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η πλάκα είναι ότι ο Δήμαρχος τον είχε δεξί του χέρι για όλες τις αποφάσεις του... Γιαυτό πατούσε τα κορδόνια του μέχρι και τις εκλογές έχασε που έτρεχε μόνος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ιακχε, συγχέεις την πομφολυγα με τη μαμαλιγκα;
    Μη γίνεσαι φωτοσβεστης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σπύρο θα σε ψάξουμε ότι έχεις και δεν έχεις.. Αυτό με τον ορεινιωτη που τα ξέρασε όλα δεν είναι τίποτα. Νόμιζες θα μείνουν κρυφά ε; ήθελες πολιτικό πολιτισμό ε; ας πρόσεχες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η παπαρολογια του ψευτοθοδωρου Μισυρλη δεν έχει όρια. Σωστά ο Ιακχος τον χαρακτηρίζει φαφλατα, μπουρδολογο και μασκαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θπυρο πομφόλυγες είμαστε τυχεροί που δεν θα σας ξαναδούμε. Στον αγύριστο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σπύρο έχει πλάκα να φεύγεις από την αυτοδιοικητική σου πορεία (που λέει ο λόγος)
    ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έτσι λέει ότι καταστράφηκε οικονομικά και τώρα στα γεράματα θα ξαναρχίσει να δουλεύει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ