Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

O ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ ... ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΩΝ΄΄

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ''ΕΘΝΟΣ'' ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΩΝ 

    ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ 

 Σε τέσσερις γραμμές τα είπε όλα ο νυν Αρχηγούς του ΠΑΣΟΚΟΚΙΝΑΛ και πρώην Ευρωβουλευτής. Τι ομολόγησε λοιπόν ο φέρελπις ( τρομάρα μας ) πολιτικός μας :

 Με αφοπλιστική ομολογουμένως ειλικρίνεια δήλωσε ο Ανδρουλάκης : ''Aπό την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισα ότι η απόπειρα παγίδευσης του κινητού μου με το Predator αλλά και η αντισυνταγματική παρακολουθηση μου απο την Ε.Υ.Π. , δεν είναι προσωπικό θέμα , αλλά ένα ζήτημα Δημοκρατίας''


1η ΟΜΟΛΟΓΙΑ : ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΚΕ από την Ε.Υ.Π. ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ  ΩΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ 

Βεβαία ξεστόμισε την μπαρούφα '' αντισυνταγματική παρακολούθησή μου...'' Φυσικά αυτος ο δημοκράτης υπηρέτης των θεσμών ξέχασε οτι η παρακολούθηση του αυτή έλαβε χώρα το 2021 με την έγκριση της Εισαγγελέως Εφετών Βασιλικής Βλάχου και ήταν ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ και ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΗ,  διάρκειας τριών μηνών Ιούλιος - Σεπτέμβριος του 2021. Με το ολίσθημα του αυτό ο Ανδρουλάκης ακυρώνει στην ουσία τον τρίτο Πυλώνα της Δημοκρατίας την Δικαιοσύνη και την Εισαγγελική Διάταξη.


2η ΟΜΟΛΟΓΙΑ : Η Ε.Υ.Π. ΔΕΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΥΣΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕΙ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΡΧΗΓΟ και ΩΣ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ Predator.

Η Ε.Υ.Π. και ο Πρωθυπουργός κατασυκοφαντήθηκαν από τα ημιθανή πολιτικά σκύβαλα της Αντιπολίτευσης ότι μεθόδευσαν την παρακολούθηση το άεργου Κροίσου του ΠΑΣΟΚΟΚΙΝΑΛ και έθεσαν σε κίνδυνο την Δημοκρατία.

Η Ε.Υ.Π. εκ των γεγονότων που επικαλούνται οι κατήγοροι της ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΠΑΣΗΣ ΥΠΟΨΙΑΣ και ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ διότι :
  • ήδη είχε νομίμως παρακολουθήσει τον Ανδρουλάκη με δικούς της μηχανισμούς.
  • επομένως δεν είχε κανενα λόγο να μολύνει το κινητό του Ανδρουλάκη με το λογισμικό Predator για να τον παρακολουθήσει ως υποψήφιο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ
  • μπορούσε άνετα να τον παρακολουθήσει με τον υφιστάμενο εξοπλισμο της
  • ότι από κανενα στοιχείο δεν προκύπτει ότι η Ε.Υ.Π. ήταν δράστης και γιατί να μην ήταν πχ ο Σύριζα ή ξένος παράγοντας
  • ο Ανδρουλάκης οφείλει να απαντήσει γιατί κατηγορεί την Ε.Υ.Π. για την απόπειρα με τόση βεβαιότητα και όχι άλλους που είχαν περισσότερο ''συμφέρον'' να τον παγιδέψουν την εποχή εκείνη *( την περίπτωση αυτή θα αναπτύξω σε επόμενη ανάρτηση)
  • το λογισμικό Predator στο κινητο του Ανδρουλάκη δεν ενεργοποιήθηκε ποτέ !!! *(περίεργο κι όμως αληθινό)
Και κλείνω την ανάρτηση με την πολιτική αλητεία του Ανδρουλάκη που εξαπατά τον ελληνικό λαο και με αβανταδόρους τους Συριζαιους δηλητηριάζουν την πολιτική ζωή του τοπου 

       ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ 


        ΝΙΚΟΛΑΚΗ,  ΣΕ ΛΕΩ ΑΓΑΠΗ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ

1 σχόλιο:


  1. Ο ΜΠΑΡΟΥΦΑΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ... ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΒΗΜΑ ΣΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΝΤΖΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ 1,7% ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ