Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΕΝ ... ΣΕΡΡΑΪΣΤΑΝ

ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ


25 σχόλια:

  1. Ηρθες μετοικος ως γαμπρος. Μεετεγκατεστησε την εδρα του στη Θεσσαλονικη οπου διαμενει. Χωρισε και προαλειφεται ως υποψηφιος στο Σερραισταν. Πραγματι δεν υπαρχει πατος στο βαρελι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε κοπροσκυλο ιακχε σκετη παραπληροφορηση είσαι.. Αυτό είναι ρε ξεφτιλα το ποσοστο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ετοιμαστείτε την Κυριακή να στείλετε τον Φωτιάδη στο σπίτι του και σκεφτείτε για άλλον αρχηγό. Έχει κουράσει τους πολίτες. Αυτό είναι και το έντιμο να πει από μόνος του οτι παραιτείται.Ας το σώσει έστω και στο τέλος γιατί έχει πολύ άσχημη εικόνα στην κοινωνία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι προοδευτικοί πολίτες των Σερρών θα δώσουν την απάντηση τους στον συνδυασμό του Καραμανλή. Μη χαίρεστε ακόμα. Λίγο υπομονή. Όλοι πολύ σύντομα θα δείτε το ποσό φίδι είναι ο Χρυσάφης. Κι εσύ Κωστάκη Καραμανλή θα τη γευτείς την απάντηση από τους Σερραίους. Έρχεται η ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιτελους ας φυγει το παλιο ΠΑΣΟΚ που μας κατεστρεψε σαν χωρα! Τοσοι νεοι σπουδαγμενοι υπαρχουν να ηγηθουν της προσπαθειας! Φτανει με τον συναξιούχο Δασκαλο που δεν εχει δουλεψει ποτε στην ζωή του!!!! Ο συνδιασμος χρειάζετε καποιον που να ξερει απο δουλειά και να έχει και γνωσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΕΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΙΓΟΥΛΑΣ ΜΕ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΝΕΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΙΡΤΖΟΓΛΟΥ Ο ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ Ο ΝΥΚΤΟΠΑΤΗΣ;

      Διαγραφή
    2. NEO EINAI O ΠΑΝΤΖΗΣ Η ΙΛΑΝΙΔΟΥ Η ΚΑΛΟΤΑ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Ο ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ Η ΔΡΙΓΚΑ Ο ΓΑΤΣΙΟΣ Ο ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ Ο ΤΕΡΖΗΣ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΞΕΝΙΤΙΔΗΣ Ο ΣΩΤΗΡΙΟΥ Ο ΜΙΧΤΣΟΓΛΟΥ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ Ο ΔΗΜΟΥ Ο ΣΑΜΟΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΔΑΣΚΑΛΑΚΟΣ...

      Διαγραφή
    3. ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ. ΟΠΟΤΕ ΑΣΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΝΕΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΘΕΝΙΑ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ.

      Διαγραφή
  6. Εσυ.θερωρεισε προοδευτικος πολιτης η ο αναστασιαδης δεν πείθεται κανεναν.πλέον κουρασε ο στεφανος απο.εναν παλιο οπαδο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για το καλό όλων των Σερραίων πρέπει να βγει ο Χρυσάφης. Με τέτοια ποσοστά εάν βγει ο Καραμήτρος θα επικρατήσει το χάος. Δεν θα περνάει καμία απόφαση. Ολοι την Κυριακή διώχνουμε το παλιό. Διώχνουμε αυτούς που ρήμαξαν την Νομαρχία και έκαναν έργο μόνο στην αυλή του σπιτιού τους για να βγάζουν σποτάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φωτιάδης και Μητλιάγκας απο την Κυριακή τελειώνουν οριστικά. Απο Δευτέρα καθαρίζει ο τόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κοντέ δεν θα γλυτώσεις από τον Γκότση. Πάλι στην πο...σα θα σε έχει για άλλα 4 χρονάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η δημαρχιακή θητεία Αγγελίδη συνεχίζεται.
    Αφού κορόιδεψε εμφανέστατα τον Θόδωρο, και αφού τον θυσίασε για το δικό του προσωπικό όφελος
    ετοιμάζεται τώρα να στήσει τον λογιστή και αυτός να είναι από πίσω.
    Μέρες τώρα ανεβοκατεβαίνει στην οικοδομή του λογιστή, τι να ψάχνει άραγε?
    Οι Σερραίοι πολίτες δεν πρέπει να δεχτούν την φαρσοκωμωδία που παίζει ο Αγγελίδης πίσω από την πλάτη τους, για να σώσει το τομάρι του.
    Πρέπει να απαντήσουν και θα απαντήσουν με τον δικό τους τρόπο στέλνοντας τον Αγγελίδη εκεί που πρέπει και τον λογιστή Χρυσάφη στην κολλημένη κομματική του σύμπραξη με το γνωστό πολιτικό γραφείο.
    Ο τόπος θέλει σοβαρότητα αξιοπρέπεια εντιμότητα και ελπίδα.
    Όλοι μαζί ανατρέπουμε την πρώτη Κυριακή, ανατρέπουμε την κομματική ταυτότητα, ανατρέπουμε την συνέχιση της ρεμούλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΦΙΔΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ.ΑΥΤΗ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΠΑΤΟ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΑΝ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΤΙΣ ΠΑΣΟΚΙΚΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΦΩΤΙΑΔΗ.ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΖΟ ΤΗΣ ΤΗ ΓΑΡΓΑΡΑ ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΑΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΘΟΛΩΣΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ.ΤΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ.ΚΑΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΤΗΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΕ ΓΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΟΡΟΥΣ.ΑΥΤΗ ΤΩΡΑ ΟΠΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΧΟΡΟΣ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ.ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλέκο, ηρεμησε φίλε. Δε σε βλέπω καλα, τη βγάζεις δεν τη βγάζεις την εβδομάδα. Κοιμήσου λίγο θα πάθεις τίποτα. Παντού αραμπατζηδες βλέπεις. Αν ακούς και φωνές τότε να σε δει κανένας γιατρός. Απαντάς έτσι γιατί προφανώς την επαιξες την πουστια σου και σ αυτούς. Άρα με επιβεβαιώνεις όταν μιλάω για φίδι...κι άλλοι ένιωσαν την προδοσία σου. Καρφωθηκες χαζε θες να γίνεις και δήμαρχος. Τράβα κάνε συνεργασίες με τον γιο του φακελάκια καθηγητή των ΤΕΙ και παράτα το τα δημόσια αξιώματα.

      Διαγραφή
  12. Ο Καραμητρος δίνει τον υπερπαντων αγώνα επιβίωσης. Έχει βάλει λυτούς και δεμένους, έχει ταξει σε ζωντανούς και νεκρούς και έχει κάνει τις μοντες του και με την Αραμπατζη και με τον Τζελεπη. Η τελευταία του ζαριά. Αν δεν του κάτσει η μπιλια...ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ Ο ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ.ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΝ ΨΩΦΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βγήκε ο άλλος στο Δίκτυο,το πουλεν του Καραμητρου,και δήλωνε ότι δεν είμαστε άνθρωποι των δικαστηρίων και γελούσαν τα ειδώλια,μυαλό δε βάζουν τελικα.Με το να προσπαθείς να κοντυνεις τον αντίπαλο δεν παίρνεις παραπάνω ύψος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όταν λέμε ότι ο δασκαλακος παίζει το τελευταίο του χαρτί το εννοούμε. Τα τρολ σπέρνουν ότι ο Χρυσαφης έχει κώλυμα εκλογιμότητας, τα ίδια τρολ σπέρνουν ότι πίσω από τον Χρυσαφη είναι ο αγγελιδης (ο,τι να ναι) και ο βρώμικος πόλεμος ξεκίνησε.

    3 μέρες για το τρελάδικο!!!
    ΤΙΚ ΤΑΚ ΤΙΚ ΤΑΚ ΤΙΚ ΤΑΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΩΛΥΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ Ο ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΔΙΝΕΙ ΡΕΣΤΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΩΛΥΜΑ ΓΤ ΔΕ ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΧΡΥΣΑΦΗΣ Κ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΔΗΜΟ Κ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΚΩΛΥΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΣΕ ΣΥΝΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ξαφνικά εμφανίστηκε ο εξ απορρήτων Φωτιαδη,Χρυσανθιδης,για να κάνει, όπως καλά ξέρει, τη βρομικη δουλειά της λάσπης και μετά μιλάνε για συνεργασίες.Συνεχιστε έτσι και θα βαρεθείτε να μετράτε τη διαφορά την Κυριακή.Βλεπω τον Φωτιάδη να χει την τύχη του Αλέξη μ αυτούς τους τακτικισμους,όσο δε γι αυτούς που την έχουν δει Σκάι των Σερρών και ετοιμάζονται να παίξουν το παιχνίδι αυτό,να ξέρουν ότι πλησιάζουν και οι εθνικές εκλογές κι εκεί θα κάνουν ταμείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Αραμπατζης ηταν μακραν ο χαιροτερος υποψηφιος δημαρχος που εχει κατεβει. Η χειροτερη επιλογη. Πρεπει να παραιτηθει και να μπει ο γαλανης στην θεση του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλά ο Φωτιαδης δηλώνει δάσκαλος, πως άφησε έτσι ξύλο απελέκητο τον Χρυσανθιδη ;
    Γραμματική και λεξιλόγιο δημοτικού.
    Όσο για την λάσπη, γνωστός στην πόλη για την βρώμικη δουλειά. «Ο αχόρταγος» της παράταξης......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο μηνυσακίας μας λεει οτι δεν εχει σχεση με τα δικαστήρια, αυτος που απειλουσε τους παντες,καποια στιγμη ο δικαστής του ειπε πάλι εσεις κυριε .... και εντελως τυχαια ολες τις υποθέσεις τις ειχε χασει, σε γνωρίζει πολυ καλα ο κοσμος των Σερρών λιγες μερες ακομη υπομονη εκβιαστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ