Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΕ ;;;;;


ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ




Με ανακοίνωσή του ο Πανσερραϊκός σχολιάζει αρνητικά την αναδιάρθρωση που έχει ανακοινωθεί και στην ουσία "τιμωρεί" με υποβιβασμό το σύλλογο του Νομού μας ενώ τερμάτισε στην 3η θέση! 

Όλοι οι Σερραίοι στέκονται κοντά στο σύλλογο και στο δίκιο της διαμαρτυρίας του. Κάποια ερωτήματα από την ανακοίνωση του Πανσερραϊκού θα πρέπει να προβληματίσουν όλους και κυρίως να απαντηθούν από ΟΛΟΥΣ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση : 

Κύριοι του Ελληνικού ποδοσφαίρου και της Ελληνικής πολιτείας εμείς τελειώσαμε με τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις αλλά ακόμα και τώρα δεν έχουμε καταλάβει, για ποιον στόχο αγωνιστήκαμε και για ποιον λόγο έχουμε υποστεί αυτή την κατάφωρη αδικία, που μας υποβιβάζει, ενώ έχουμε τερματίσει στην τρίτη θέση! 

Η δημιουργική ασάφεια, βρίσκει δυστυχώς εφαρμογή και στο δύσμοιρο Ελληνικό ποδόσφαιρο, με την Football League να γίνεται Γ΄ Εθνική και την Γ΄ Εθνική… τέταρτη κατηγορία. 

Ζούμε τον απόλυτο εμπαιγμό με τις λέξεις, επειδή φοβάστε να κατονομάσετε την αλήθεια αλλά κυρίως εμπαίζετε τις ομάδες, των χαμηλότερων κατηγοριών, αντιμετωπίζοντας τες, ως «παράπλευρες απώλειες». Η πρόταση της πολιτείας, θιγεί δεκάδες ομάδες, ιστορικές ή μη, όλων των πρωταθλημάτων. 

Κυρίως όμως θίγονται, τα συμφέροντα, όλων των ομάδων, της Γ΄ Εθνικής, που είτε προβιβάστηκαν (παραμένουν στην ίδια κατηγορία), είτε παρέμειναν (υποβιβάζονται στη νέα Γ΄ Εθνική) ή υποβιβάστηκαν (υποβιβάζονται στα τοπικά πρωταθλήματα). Όλοι χαμένοι! 

Για ποιον λόγο δημιουργούνται οικονομικές εξαρτήσεις (ΕΡΤ-ΠΑΕ) και τοποθετούνται ανήθικα διλήμματα στον βωμό μιας αναδιάρθρωσης, που δημιουργεί μόνον αντιδράσεις; Σας απασχολούν άραγε τα ερασιτεχνικά σωματεία και τα προβλήματα στις μικρότερες κατηγορίες ή μονάχα οι ΠΑΕ; 

Εμείς προερχόμαστε από τον αθλητισμό και περιμένουμε από εσάς, μια τεχνοκρατική και σοβαρή προσέγγιση αναδιάρθρωσης, σε βάθος ετών, με ενίσχυση όλων των αθλητικών σωματείων και των κατηγοριών που συμμετέχουν, με σκοπό όχι την κρατική επαιτεία αλλά την οικονομική αυτάρκεια των συλλόγων.

Με σεβασμό και εκτίμηση,

Νίκος Κατσαβάκης | Πρόεδρος

Τάσος Καζίας | Γενικός διευθυντής

https://www.newson.gr/article/katheta-antithetos-me-tin-anadiarthrosis-o-panserraikos-simantika-erotimata-apo-syllogo


6 σχόλια:

  1. Το 3ο κυλιόμενο γκάλοπ της “Standards and Votes”
    -//-
    Ανακάμπτει ο Αραμπατζής και κυνηγά τον Χρυσάφη, με τον πολύ καλύτερο συνδυασμό του σε σχέση με τον Χρυσάφη
    Σταθερά πρώτος, και με μεγάλη διαφορά είναι ο Φωτιάδης (προηγείται στα περισσότερα διαμερίσματα από την αρχή) ακολουθούμενος, με πολύ μεγάλη διαφορά, από τον Χρυσάφη, ο οποίος όμως ακούει την ανάσα του Αραμπατζή.
    Ο Χρυσάφης δύσκολα θα κρατήσει τη δεύτερη θέση εάν τα στελέχη του Αραμπατζή απογαλακτισθούν από τον Αγγελίδη και διαχωρίσουν τη θέση τους από τον Χρυσάφη
    Στην τέταρτη θέση, πολύ καθαρά και πολύ μπροστά από τους Γεωργούλα και Φαρμάκη η Παπαφωτίου.
    Συνεχίζεται η μάχη για την τελευταία θέση μεταξύ Φαρμάκη και Γεωργούλα, με φαβορί τον Γεωργούλα μετά την προσθήκη Ραμπότα.
    Η γνωστή σε όλους μας εταιρεία δημοσκοπήσεων “Standards and Votes”, έκανε το 2ήμερο μετά την κατάθεση των συνδυασμών γκάλοπ σε σταθμισμένο δείγμα 1.300 ατόμων, και θα κάνει άλλο ένα την επόμενη εβδομάδα, σε σταθμισμένο δείγμα 1.600 ατόμων, το μεγαλύτερο δείγμα στα σερραϊκά δεδομένα.
    Το γκάλοπ της “Standards and Votes”, τελείωσε μόλις πριν λίγες ώρες και δείχνει ως αποτύπωση της στιγμής τα εξής:
    Fotiadis 43,5% ± 0,5%
    Chrisafis 22% ± 0,5%
    Arampatzis 20% ± 0,5%
    Papafotiou 8% ± 0,5%
    Georgoulas 3,5% ± 0,5%
    Farmakis 3% ± 0,5%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχαχα, το αλλο με τον τοτο το ξερεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παίξε στοίχημα ηλίθιε, να κερδίσεις με 1,35 Χρυσάφη,
      ο κουβάς σε περιμένει.

      Διαγραφή
  3. Ολα τα λεφτα σου τοτε στην stoiximan. Να σε δω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλήθεια τώρα,που είναι πρόεδρος ο ένας και γενικός διευθυντής(sic) ο άλλος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ