Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

ΩΡΕ, ΤΙ ΚΑΠΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΣΟΥΡΟΜΑΓΚΕΣ ;

ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ , 
ΟΙ ΤΖΑΜΑ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ


Ο κ.Πολακης, που μας «έχει όλους και αυτός μόνος του», την κρίσιμη ώρα, αποφεύγει να στηθεί κάλπη με το όνομά του στην Ολομέλεια της Βουλής που θα γίνει η ψηφοφορία για τις άρσεις ασυλίας. Το ίδιο επίσης και ο Πάνος Καμμένος. 

Τι φοβούνται; Ο Παύλος Πολάκης ζήτησε σήμερα να μην αρθεί η ασυλία του για την μήνυση που του έχει γίνει από τον Άδωνι Γεωργιάδη, επειδή ο υπουργός είχε γράψει στη σελίδα του στο facebook πως ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχει off shore στην Κύπρο. 

 Ο κ. Πολάκης ζήτησε από τα μέλη της επιτροπής δεοντολογίας η υπόθεση να εξεταστεί με το νόμο περί ευθύνης υπουργών (ο νόμος που ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να καταργήσει), αναφέροντας πως όσα είπε κατά του κ. Γεωργιάδη ήταν κατά την άσκηση των υπουργικών καθηκόντων.

16 σχόλια:

  1. Έεεε...Έεεε..έρχεται η πούτσα για Τσίπρα Πολλάκη Καμμένο Κοτζιά ...και άλλους εθνομηδενιστές συριζοανελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοίτα να μαθαίνεις
    Όλη η πόλη ένα εργοτάξιο , έργο Ηλία .

    GOTSIOΛΑΓΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α!!!! ρε κακομοίρη.

      Διαγραφή
    2. GOTSIOLAGNE , θα μας πεις ποσες κατεδαφίσεις επικίνδυνων παλαιών οικημάτων έκανε ο Ηλιας και ποσο μας χρέωσε ως δημότες ή να κάνω εγώ ανάρτηση;

      Διαγραφή
    3. Κοιτάς το δέντρο και όχι το δάσος .

      GOTSIOΛΑΓΝΟΣ

      Διαγραφή
    4. Προηγείτε ο Ηλίας για κατεδάφιση πολιτική ,εκτός εάν κρίθηκε διατηρητέος.

      Διαγραφή
    5. καπεταν ιακχε βουλωσε το δε σε παιρνει να μιλας

      Διαγραφή
  3. Αλέκο αυτή την Πέμπτη θα τη θυμάσαι σε όλη τη ζωή σου . Καταστροφή στο ντιμπέιτ , φιάσκο η συγκέντρωση .
    Τα παραμυθάκια σου τελείωσαν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάλι το ξεσκισε τον δικό σου ο Αλέκος, ότι και να κάνετε εσείς του Φωτιάδη τα ψέμματα και τα παραμύθια που λέει τα κατάλαβαν όλοι, Κυριακή κοντή γιορτή, τελειώσατε!

      Διαγραφή
  4. Εμ Αλέκο δεν ήταν σήμερα οι στημένες ερωτήσεις στο ντιμπέιτ του χοντροθόδωρα και της αλόγας και φάνηκε πόσο λίγος είσαι. Καλά που το καναλάκι του δεν το βλέπουν πολλοί και έτσι δεν πέρασε η στημενη εξυπνάδα σου. Σήμερα όμως πανωλεθρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΦΩΤΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ @ΛΟΚΑΝΑΛΟΥ ΤΩΝ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΤΖΑΜΠΑ.ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΛΕΕΙ Ο ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

      Διαγραφή
  5. Ξεγυμνωθηκε ο δάσκαλος χθες, τον λιανισε ο χρυσαφης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πραγματικά οι χαμένοι του ντιμπειτ ήταν χρυσαφης που μέχρι και το βιογραφικό του διαβαζε από μέσα, και η Παπαφωτιου που τις έριξε φάπες μεγατόνων ο Αραμπατζης αλλά μέχρι και ο χρυσαφης ότι κάνει προεκλογικό αγώνα με φήμες και άκουσα ένας πολίτης λέει αυτό και άλλος πολίτης λέει αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ