Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ... Η ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ !!!


21 σχόλια:

  1. Ο Αγγελίδης το 2014 στηρίχτηκε από τον Χρυσάφη
    Το 2019 ο Χρυσάφης στηρίζεται ανοικτά από τον Αγγελίδη
    Η παράταξή του Αγγελίδη καταποντίζεται συνεχώς με την ευγενική χορηγία του Αγγελίδη
    Ο Θόδωρος θα έπρεπε να φερθεί ως πραγματικός πολιτικός και όχι ως ευκαιριακό πιόνι.
    Ο ΧΡΥΣΑΦΗΣ έχει σύμβουλο τον Αγγελίδη, ο οποίος εθεάθη να κυκλοφορεί στην γειτονιά του Χρυσάφη, που πήγαινε;
    Τελευταία ευκαιρία να γλυτώσουμε από τους ευκαιριακούς και επικυνδινους υπαλλήλους του Αγγελίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΝ ΚΛΑΙΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΦΩΤΙΑΔΗ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ.ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΣΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ.ΕΙΔΙΚΑ Ο Κ.ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κωλοκοτρωνη από ότι είδες οι Σερραίοι σε έχουν στο περιθώριο. Μαζευτήκαμε όλα τα πεταμένα να πάρετε τον Δήμο και πήρατε τα τρία δύο. Πάρε το ποδήλατα κι σου και αντε στι καλό... Και μη μιλάς οι πατοι δεν δικαιούνται να ομιλούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ηλιθιος ο Αραμπατζης τι θα στηριξει; Δεν βγηκε καν να κανει δηλωσεις. Χαντακωσε ολη την δημοτικη πρωτοβουλια με την τσιγκουνια του και την ανικανοτητα του. Αφαντος οπως παντα. Εβαλε υποψηφιος για να βγει αυτος και να μην εχει αγχος. Συμφεροντολογος που δεν σκεφτηκε καθολου την παραταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα ήμουν βλάκας αν δεν ψηφίσω Χρυσάφη φώναζε ο Αγγελίδης απόψε στο Δίκτυο. Εμ βεβαια. Ποιος άλλος θα σε κάλυπτε Αγγελίδη; Θέλετε και μεγαλύτερη απόδειξη για τον ποιον στηρίζει ο Αγγελίδης; Ο ίδιος τα λέει πλέον απροκάλυπτα. Ωραία συμπαιγνία σε βάρος των Σερραίων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ψηφιζει ΧΡΥΣΑΦΗ ο ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ γιατι εχει ελλειμματα στα ταμειο κ παρανασεις στις συμβασεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ορθό πολιτικά ήταν να πάρει ίσες αποστάσεις προκειμένου να αφήσει τους πολίτες ανεπηρέαστους. Αυτα σε μια άλλη κοινωνία, όχι στη δική μας των βλαχοδημαρχων. Το ότι δύο θητειών δήμαρχος βγαίνει μεσημέρι βράδυ στο δίκτυο να επιβεβαιώσει την μέχρι σήμερα φήμη σημαίνει απλά ότι τα συμφέροντα που εξυπηρετεί μέχρι και σήμερα καίγονται να βγάλουν τον Χρυσάφη. Τι δεν καταλαβαίνετε? Πόσο πιο απλά να σας το πει? Μα πόσο ηλίθιοι είστε εσείς οι καραμανλικοι ψηφοφοροι? Αυτοί που κερδίζουν απ' το γραφείο καλά κάνουν και τρέχουν. Όλοι οι άλλοι τι σκατα κάνετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν στήριζε όμως Φωτιάδη όλα καλά. Ο Μητλιαγκας που από την Δευτέρα έπιασε δουλειά να τρέχει και να προσπαθεί να πείσει για τον Φωτιάδη μας αρέσει. Οτι δεν είναι με τον Φωτιάδη είναι εχθρικό. Ηρεμία την Κυριακή θα κριθούν όλα και να είστε ψυχρεμοιγια το αποτέλεσμα. Καρδιοτονωτικα στην τσέπη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν ψηφίζει Φωτιάδη για να προφυλάξει τον Δήμο από τις λαμογιες του Αρχιερεα της Διαπλοκης Φωτιάδη. Μαύρο στον Φωτιαδη που πλούτισε σε βάρος των πολιτων. Απο τα αμμοχαλικα,από τα οικόπεδα ΤΖΑΜΠΟ, από τα 45ρια. Σερραιοι το νου σας απο το αρπαχτικο Φωτιάδη και ΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο μαλάκας είσαι ρε ψάλτη?
      Να π@δηξης πήγες άλλα δεν σου βγήκε?

      Διαγραφή
  10. Αυτοι οι ανθρωποι σπερνουν την διχονοια. Δεν μπορουν να συνεργαστουν. Δεν τους παει ο κλεισθενης και θα πατωσουν την κυριακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παμε να σπασουμε ρεκορ με 70% για τον χρυσαφη αυτη την κυριακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ολα για την Βαρβάρα γίνονται. Με αυτά που του συμβουλεύουν καποιοι τον καίνε για να του τελειώσουν την καριέρα. Και μετά έρχεται η Βαρβάρα η εκλεκτή για να ηγηθεί. Και τρέξτε σκυλάκια Χρυσανθίδη, Γάτσιο, Δήμου, Δρίγκα, Καλώτα και λοιποί να κάνετε αγώνα και να ντροπιάζεστε με τις βλακείες που ξεστομίζετε. Σας έχει γραμμένους όλους. Μόνο τα τομάρια τους κοιτάνε. Δεν πειράζει όμως σε τέσσερα χρονάκια θα έχετε αρχηγό την Βαρβάρα. Γιαυτό τρέχει ο μπαμπακας της.
    Στεφανάκο λάθος άτομα συμβουλέυεσε. Απο κοντά έρχεται η πέτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απο τις τοσες πι..ες ο Γιαννάκης πήγε και άνοιξε μαγαζί με πίτες. Σωστός. Εμαθε την τέχνη. Στα πάνω του σήμερα ο Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι δεξιοί των Καραμανλή Χρυσάφη έχουν πάθει υστερία κι αυτό φαίνεται.
    Οι ετεροδημοτες του τζιτζικωστα που ψήφισαν και χρυσαφη δε θα έρθουν.
    Οι γύφτοι τους δήλωσαν ότι αν δεν τους δώσουν τα ίδια στο χέρι(500ευρω για δέκα ψήφους) δε θα πάνε καν στα εκλογικά τμήματα.
    Πολλοί δεξιοί που είχαν δικούς τους στο ψηφοδέλτιο του Καραμανλή και ψήφισαν υποψηφίους του χρυσαφη θα ψηφίσουν Φωτιάδη η δε θα πάνε λόγω της μεγάλης "συμπάθειας" που τρέφουν για την επιλογή της ποντικομαμης, συγνώμη του Καραμανλή.
    Τώρα από που βλέπετε 70% τη δεύτερη Κυριακή, αυτό είναι του γιατρού.
    ΥΓ: Προς Σπύρο Μυσιρλη...η χθεσινή σου παρέμβαση στο βραδινό δελτίο του δικτυο ήταν απογοητευτική. Υποτίθεται ότι είσαι και δημοκράτης τρομάρα σου. Αν είναι να λες τις ίδιες μαλακίες καλύτερα να μη βγαίνεις στην τιβι. Χθες μια ολόκληρη μονάδα έδωσες στον Φωτιάδη όταν είπες ότι οι Σερραίοι έβγαλαν δήμαρχο από την πρώτη Κυριακή και απλά περιμένετε το επίσημο αποτέλεσμα. Όταν κάνεις πολύ παρέα με μαλακές γίνεσαι κι εσύ μαλακας. Όταν κάνεις πολύ παρέα με ακροδεξιούς και φασίστες τι γίνεσαι Σπύρο μου? Ρελιζι στην κοινωνία γίνεσαι Σπύρο όπως και ο εφραιμιδης που ένιωσε κι αυτός την προδοσία του Χρυσάφη από την σταυροδοσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τι κακό είπε ο Σπύρος Μυριρλής; Με 12 μονάδες διαφορά από τον 45ΑΡΗ Δάσκαλο λογικό δεν είναι να κάνεις αυτόν τον συλλογισμό ; Αλλα τι περιμένεις από έναν εμπαθή κομπλεξικό χωριάτη που θεωρεί εαυτόν "δημοκράτη" και την λοιπή κοινωνία της χαζοχαρούμενης δεξιάς φασίστες και ακροδεξιούς , οχι οτι ειναι κακό να εισαι φασιστας και ακροδεξιός ...

      Διαγραφή
    2. Κατάλαβες τώρα Σπύρο μου ποιοι σε υπερασπίζονται? Σε ποιους κάνεις τα κέφια? Μόνος σου δεν ξεβαφεις όλον τον καραμανλικο συνδυασμό. Είναι μπλε μέχρι το κόκκαλο. Άλλωστε οι μισοί και πλέον σταυροί σου προέρχονται από την μία από τις τρισταυριες του γραφείου. Αν δεν το ήξερες σ ενημερώνω. Μη καβαλήσεις κανένα καλάμι και σε ψάχνουμε.

      Διαγραφή
  15. Ο ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ εκανε πιπες στον Μεγγρελη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εσύ κωλοχωριατακι κατηγορείς τον Σπύρο εναν επαγγελματία με δεκάδες προσωπικό και με δωρεαν φροντηστριο στα φτωχά παιδια;
    Εσύ λαμογιο σαν τον Φωτιάδη αρπαχτικα που θέλετε να λεηλατησετε τον Δημο. Πόσες φορές θέλεις να το ακούσεις οι Σερραίοι δεν θέλουν τον χωριάτη πρύτανη της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΦΩΤΙΆΔΗ για Δημαρχο. Μετράμε ώρες πλεον για την μεγάλη συντριβη σας. Τα χάπια μαζι σας.
    Τικ τακ τικ τακ τικ τακ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά τον επιχειρηματία. Φροντιστήριο έχει και όχι μόνος του. Πίσω στο 2006 μπορώ να πω ότι τον θαύμαζα για τη αξιοπρεπή στάση του συν προδοσία του Χρυσάφη. Σήμερα λυπάμαι και για τον ίδιο αλλά και για τα παιδιά του που αναγκάστηκαν οικογενειακώς να ξεχάσουν τα όσα ο Χρυσάφης έκανε στο Σπύρο και όχι μόνο αυτό...αλλά πρέπει να δείχνουν στον κόσμο ότι όλα βαίνουν καλώς. Κάποιοι όμως θυμούνται. Ποτέ δε ζήτησε μια συγνώμη ο Χρυσάφης για το 2006. Δημοσίως Σπύρο ποτέ δεν το έκανε. Τι παραμύθι σου πούλησε ο Αλέκος κανένας δεν ξέρει. Το ότι το είχες ανάγκη να αγοράσεις ο,τι σου πούλησε και να ξεχάσεις το ποσό φίδι ήταν τότε ο Χρυσάφης είναι εμφανές. Το γιατί είχες αυτήν την ανάγκη είναι για τον ψυχολόγο σου. Ξέρεις εσύ.

      Διαγραφή
  17. Να φυγει τωρα ο Φωτιαδης και να μπει η Βαρβαρα. Χρυσανθιδης και Φωτιαδης ρεζιλευουν ολη την παραταξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ