Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

ΑΛΕΚΟ , ΜΑΖΕΨΕ ΤΟ ... ΑΣΤΟΧΙΑ ΥΛΙΚΟΥ

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΜΕ ΠΑΡΗΣΙΑ 


Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:
«Εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 26/5/2019 – 2/6/2019 για το Δήμο Σερρών, μας ανατέθηκε η νομική συνδρομή και νομική εκπροσώπηση του συνδυασμού «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ – ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» σε όλα τα στάδια από την κατάρτιση του συνδυασμού κλπ. μέχρι του πέρατος της εκλογικής διαδικασίας.
Επειδή τις τελευταίες ημέρες και κυρίως πριν την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής (2-6-2019), διακινείται με διάφορους τρόπους και με προφανή σκοπό τον αθέμιτο και παράνομο επηρεασμό του εκλογικού σώματος, η ψευδέστατη πληροφορία περί δήθεν κωλύματος ή ασυμβιβάστου του επικεφαλής του συνδυασμού και υποψηφίου Δημάρχου κ. Αλέξανδρου Χρυσάφη, δηλώνουμε κατηγορηματικά τα εξής:
Η εκλογική μας νομοθεσία (Ν. 3852/2010 όπως σήμερα ισχύει κλπ.), όπως και δια της νομολογίας μας έχει αποκρυσταλλωθεί, προβλέπει συγκεκριμένα κωλύματα εκλογιμότητας ενός υποψηφίου, τα οποία χαρακτηρίζονται απόλυτα, σχετικά και τοπικά. Ορισμένα εξ αυτών των κωλυμάτων μετά την εκλογή του Δημάρχου αποτελούν ταυτόχρονα και ασυμβίβαστα. 
Ρητά, σαφέστατα και κατηγορηματικά δηλώνουμε ότι ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ – ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης ΔΕΝ έχει ΚΑΝΕΝΑ κώλυμα εκλογιμότητας καθώς και κανένα ασυμβίβαστο και δεν εμπίπτει σε ΚΑΜΙΑ εκ των απαγορεύσεων του νόμου. Κατά συνέπεια οιοσδήποτε ισχυρίζεται και διαδίδει τα αντίθετα, σαφέστατα και εν γνώσει του παραβιάζει το νόμο.

12 σχόλια:

  1. Οι Σερραίοι ψήφισαν ένα μεγάλο ΝΑΙ στη συνέχιση του έργου του Ηλία .

    GOTSIOΛΑΓΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α!!!! ρε κακομοίρη.
      Πάνε τα μεγαλεία?
      Ουρά και ικέτης του λογιστή θα καταλήξεις.

      Διαγραφή
    2. αντε ρε παγαινε διπολικη η τριπολικη κακοποιημένη "προσωπικότητα'
      ..πονηρώς κινούμενος

      Διαγραφή
  2. Οπα!!!!!!!!!!
    Νατα, τα μαντάτα.
    Μας απειλεί ο Χρυσάφης ότι θα μας στείλει φυλακή.
    Ξεδιάντροπος όπως ο καθοδηγητής του Αγγελίδης
    Ξεδιάντροπος όπως ο Ξυλογιάννης με τα πλαστά προφίλ.
    Αυτό ας το καταλάβουν οι Σερραίοι, δεν θα λέτε τίποτα για τον Χρυσάφη και την παρέα του, γιατί θα σας στέλνει φυλακή.
    Θα εγκατασταθεί υπηρεσία δίωξης πολιτών που θα κρίνουν τον ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. έχετε χαζέψει; ποια απειλή για φυλακή είδατε; η ανακοίνωση είναι νομική... ξεκάθαρα λέει ότι αυτό που διαδίδεται είναι ψέμα και όποιος διαδίδει ψέματα για άλλον παραβιάζει το νόμο.... και επισυνάπτει το νόμο για να τον μάθουν όλοι που τον αγνοούν... υπάρχει κανείς που θα ανεχόταν τέτοια ψέματα χωρίς να αντιδράσει; οποιοσδήποτε άλλος θα ήταν ήδη στα δικαστήρια για μηνύσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΦΗ ΗΤΑΝ. ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ ΑΝΟΗΤΩΣ. Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΛΩΣ ΡΙΧΝΕΙ ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ. ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΨΕΥΔΩΣ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΟΙ "ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ" , ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΝΕΝΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΩΛΥΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΙΜΟΤΗΤΑΣ ;

      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ , ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ
      ΑΝ ΤΟ ΚΑΡΑΛΑΒΑΤΕ κ. ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΊΑΣ ΑΠΟΦΥΓΑΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ

      Διαγραφή
    2. ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΤΑΞΕ ΙΑΚΧΕ Ο ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ.ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΑΘΑΝ.

      Διαγραφή
  4. Εχουν πλακα τελικα οι ηθικοί,τοσα χρονια μυνησεις τους παντες απο την πορτα των δικαστηρίων δεν εφευγαν μιλανε για αξιπροπεια οι καθηγητές της λασπης σας εμαθε πολυ καλα ο κοσμος Κυριακή κοντα ειναι χασατε καθε ιχνος αξιοπρεπειας απο εχθες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η σνακοινωση δεν αναφερει τιποτα για την ταμπακερα. Υπαρχουν ή οχι συμβασεις του κου ΧΡΥΣΑΦΗ και των εταιριων του με ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ? ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ αυτων? Αλλαξαν τα ποσα τον Απριλιο κ για ποιο λογο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιος μιλάει για δικαστηρια...ο Καραμήτρος ποιος ο Καραμητρος..που πιο συχνά έμπαινε στα δικαστήρια απ' ότι στα δημοτικά συμβούλια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.

      Διαγραφή
  7. ΣΤΕΡΓΙΟ ΚΛΕΙΤΣΙΩΤΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ;
    ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ