Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ : ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ


ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΓΝΗΣ ΔΟΥΒΙΤΣΑ



o iakxos : ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ;:   Η ΑΓΝΗ ΚΑΙ "Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ" ΚΑΙΝΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ  Σαν σήμερα :Αγνη Δουβίτσα : Μικρά έργα πελατειακού χαρακτήρα, χωρίς σχεδια...

15 σχόλια:

  1. Ολα για την Βαρβάρα γίνονται. Με αυτά που του συμβουλεύουν καποιοι τον καίνε για να του τελειώσουν την καριέρα. Και μετά έρχεται η Βαρβάρα η εκλεκτή για να ηγηθεί. Και τρέξτε σκυλάκια Χρυσανθίδη, Γάτσιο, Δήμου, Δρίγκα, Καλώτα και λοιποί να κάνετε αγώνα και να ντροπιάζεστε με τις βλακείες που ξεστομίζετε. Σας έχει γραμμένους όλους. Μόνο τα τομάρια τους κοιτάνε. Δεν πειράζει όμως σε τέσσερα χρονάκια θα έχετε αρχηγό την Βαρβάρα. Γιαυτό τρέχει ο μπαμπακας της.
    Στεφανάκο λάθος άτομα συμβουλέυεσε. Απο κοντά έρχεται η πέτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους να φυγει ο Φωτιαδης κουρασε!!! Θέλουμε Βαρβάρα την κόρη του μεγαλου Ζηση! Κατι θα εμαθε από τον μεγαλο μας Δήμαρχο που έκανε εργα στις Σερρες! Μετα από αυτόν τίποτα! Ο Φωτιαδης δεν ειναι ουτε μια τριχα από τα φρίδια του Ζηση μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρολ του λογιστή πες και καμία άλλη μακακία για να γελάσουμε

      Διαγραφή
  3. Όταν ο αχυράνθρωπος από το Τουτλι -με τα όποια «ελληνικά» καταφέρνει να μιλήσει- λέει ψέμματα στην κάμερα ότι ψήφισαν 8,000 λιγότεροι ενώ ηταν μόνο 2.700... όταν λέει ψέμματα ότι το αποτέλεσμα επηρεάστηκε από τις εθνικές εκλογές, αφού η προκήρυξη έγινε μετά την πρώτη Κυριακή.. όταν τα τρολ σπέρνουν για τον Χρυσαφη δηθεν πρόβλημα εκλογιμότητας... καταλαβαίνεις ότι βρίσκονται σε παράκρουση από αυτό που έρχεται..

    Η ντροπή που ένιωσε όταν τον ξεφτίλισε ο Αγγελιδης on air χθες στο δίκτυο (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ) είναι το highlight των εκλογών.

    2 και σήμερα... ΤΙΚ ΤΑΚ ΤΙΚ ΤΑΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλλαγή ηγεσίας εδώ και τώρα.Τέλος ο Φωτιάδης ακολουθούν άλλοι.Μας κούρασε τόσα χρόνια με τις αποτυχίες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο πανικός του «ακομμάτιστου» Καραμητρου φανηκε στην χθεσινή συνέντευξη του «αυτοφορακια» της παράταξης. Με τα όποια ελληνικά κατάφερε να μιλήσει, έριξε τόση λάσπη σε Αγγελιδη και Χρυσαφη, χωρίς ίχνος ντροπής, μέχρι την στιγμή που live τον ξεφτίλισε ο δήμαρχος και έσκυψε το κεφάλι βγάζοντας κάτι κραυγές.

    ΤΙΚ ΤΑΚ ΤΙΚ ΤΑΚ ΤΙΚ ΤΑΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι έγινε ρε δίκτυο; όσο χτυπάτε την Άννα τόσο πιο πολλά λαικς και σχόλια παίρνει;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αφού είδε ο Φωτιάδης ότι το χάνει το παιχνίδι άρχισε να ξαμολαει τα "ντόπερμαν" για να κάνουν αυτό που ξερουν.Κατα τ αλλα Στεφανάκο βάλαμε μυαλό ,όλα σφουγγάρι,ωριμασαμε και όλες αυτές οι χαριτωμένες που δηλωνες πάνε στον αέρα.Συνεχεια προσπαθείς να βρεις άλλοθι για τις αποτυχίες σου πέρα του ίδιου σου του εαυτου.Ηδη δίνεις δείγματα για το τι αντιπολίτευση πρόκειται πάλι να ασκησεις,γιατι όπως βλέπεις κανείς δε θέλει συνεργασίες μαζί σου,αλλά ούτε κι αυτό σε προβληματιζει.Αυτη τη φορά έχεις ολόκληρη βδομάδα να προσαρμοστείς στη πραγματικότητα ,αλλά ρε συ αυτό που τελικά σε πονάει ακόμα και θα σε στοιχειώνει είναι ο Αγγελίδης,ακόμα αμασητο το καταπίνεις και δε κατεβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βλέπω εδώ μέσα όλοι γράφουν για την βάρβαρά μητλιαγκα..Καμμια σχέση δεν έχει με τον πατέρα της. .Είναι αντικοινωνικη και κοτσομπόλα και κακιασμενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε δεν το ήξερα. Ο πατέρας της ήταν άγιος άνθρωπος. Καλά λένε καμία φορά τα παιδιά δεν βγαίνουν σαν τους γονείς. Έβλεπα τον καημένο τον δήμαρχο μοίραζε ψηφοδέλτια να την βγάλει πρώτη ήθελε και νόμιζα ότι θα είναι αξιόλογη. Πάντως πιστεύεις ότι μετά τον Φωτιάδη ποιος μπορεί να αναλάβει την παράταξη; μη μου πεις κανέναν Χρυσάνθηδη; θα πέσω από το παράθυρο.

      Διαγραφή
  9. Α!!!! ρε ψάλτη
    ΟΎΤΕ ΝΑ ΠΗΔΉΞΕΙΣ ΜΠΟΡΕΣΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τολμά και μιλά η Δουβίτσα;
    Κατέστρεψε τον Δήμο Βισαλτίας κατά την διάρκεια της θητείας της.
    Ανύπαρκτη, άσχετη, ανίκανη επικύνδινη ,πέντε χρόνια τίποτα.
    Έχει το θράσος αυτό το πολιτικό κουφάρι να μιλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΟ Η ΔΟΥΒΙΤΣΑ ... ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΙΛΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιά γεγονότα;
      Οι τηλεφωνικές σου συνομιλίες με τον Χρυσαφη;

      Διαγραφή
  12. Καραμητρος στο debate της ερτ3 πιο αισχρος και πανικόβλητος από ποτέ. Με αποκόμματα εφημερίδων, διχαστικό και μισαλλόδοξο λόγο περισσότερο έδωσε το στίγμα της αντιπολίτευσης που θα ακολουθήσει παρά ενθάρρυνε τους Σερραιους να τον ψηφίσουν.
    30 λεπτά ξόδεψε να κατασυκοφαντεί τον Χρυσαφη ακόμα και για το επάγγελμα του (!!!) και μόνο 5λεπτακια αφιέρωσε για την μπούρδα του 30% οριζοντια περικοπή δαπανών στα τέλη...
    πιο πιθανό 30 μοναδες να είσαι πίσω την Κυριακή παρά να περικοψεις ανελαστικες δαπάνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ