Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

TO BΑΡΕΛΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ !!!! ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΙΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΑ

ΣΕ ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ 
Η ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΤΟΥ SERRESBOMB


serresbomb: Ξαναζωντανεύουν τον ¨¨εσωτερικό εχθρό¨¨: Μερικές φορές νομίζεις ότι οι σώφρονες στη ΝΔ ...

Παραθέτω απὀσπασμα του λιβελογραφήματος του εγκάθετου συριζοsite  documentonews.gr το οποίο αναμασά το serresbomb :



" H μετατόπιση της ΝΔ προς την εκχυδαϊσμένη ακρότητα έγινε έντονα αντιληπτή στην περίπτωση του θανάτου του ομογενή από την Αλβανία. Ενας νεαρός, οπλοφόρος, έπεσε νεκρός σε συμπλοκή με την αστυνομία. Θα περίμενε κάποιος ότι οι εκφραστές του δόγματος «νόμος και τάξη» που αντιλαμβάνονται τα τρικάκια του Ρουβίκωνα ως απειλή και είναι έτοιμοι να δικαιολογήσουν τη δολοφονία του Ζακ στο όνομα του δικαιώματος του «νοικοκυραίου» θα ήταν πιο αυστηροί με έναν τύπο που κυκλοφορεί με καλάσνικοφ και πυροβολεί. Περιέργως όμως ο 35άχρονος έγινε εθνικός ήρωας για τη ΝΔ, η οποία υιοθέτησε το ανύπαρκτο αφήγημα της σημαίας. Ενας Ελληνας, μια ελληνική ψυχή, ο γνήσιος Ελληνας, έπεσε για τη σημαία σύμφωνα με την ηγετική ομάδα του κόμματος του Κυριάκου. Το όπλο ως διά μαγείας εξαφανίστηκε όπως και η επικινδυνότητα του περιστατικού ή η απειλή που εκπροσωπεί για τις διακρατικές σχέσεις. Οταν ο Αλβανός πρωθυπουργός Εντι Ράμα σε μια ψύχραιμη ανάρτησή του στο Facebook τα έβαλε με αυτούς που μέσα από τις ακρότητες παίζουν τον ρόλο του προβοκάτορα για τις καλές σχέσεις των δύο χωρών, κορυφαία στελέχη της ΝΔ μαζί με τα φιλικά τους ΜΜΕ ανακάλυψαν προκλήσεις του Ράμα γιατί ο Ελληνας είναι Ελληνας και η αγκινάρα αγκινάρα και δεν έχει δικαίωμα να μιλάει γι’ αυτόν ο Αλβανός. Ο Νικήτας Κακλαμάνης προεδρεύοντας στη Βουλή ζήτησε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του σκοτωμένου, για τον οποίο όμως δεν διευκρίνισε ποια ήταν η τιμή που του οφείλουμε και γιατί. Η Βόρεια Ηπειρος έπειτα από δεκαετίες ξανασχηματίστηκε στους αλυτρωτικούς χάρτες της πολιτικής ατζέντας και παλιές φιγούρες των φοιτητικών αμφιθεάτρων που τη δεκαετία του ’80 ζητούσαν να καταλάβουμε τη νότια Αλβανία επανεμφανίστηκαν ως ήρωες των επεισοδίων στους Βουλιαράτες."


1 σχόλιο:

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ