Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

KΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ! Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΤΟΞ

ΟΙ ΦΙΑΣΙΔΩΜΕΝΕΣ ΠΟΥΡΟΜΠΕΜΠΕΚΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΑ  ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟΥ - ΝΕΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ



ΠΗΓΗ 

Μια χούφτα πρεζονομπολσεβίκοι καίνε δημόσια και ιδιωτική περιουσία και οι μποτοξούδες του Δημόσιας Τάξης καλλωπίζουν το αιδοίο τους. Ποτέ άλλοτε τέτοια κατάντια





Μία ακόμα τεράστια καταστροφή δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας από 50 τζιτζιφιόγκους, γόνους βορειοαστών ή πρεζόνια τελειωμένων γονιών, για να «γιορτάσουν» την μεγαλύτερη απάτη του 20ου αιώνα, όπως ήταν η μετά από συμφωνία εισβολή του τανκ στο Πολυτεχνείο, ανάμεσα στους Λαλιώτηδες και στους λοκατζήδες του Ζαγοριαννάκου( όπως αποδεικνύεται ιστορικά και αποκαλύπτουμε και στην σημερινή εφημερίδα μας) και το Κράτος είναι ανύπαρκτο. 


Η αστυνομία χωρίς σχέδιο, οργάνωση, πλάνο, επιχειρησιακό σχεδιασμό, με μόνη «αυτοπροστασία» την υπόσχεση αναδρομικών, προσπαθεί να δικαιολογήσει την ονομασία της, την παρουσία της και τη στολή που φοράει, με το να προγγάει 50 κωλόπαιδα που ξηλώνουν μάρμαρα και καίνε την καγκελόπορτα του άρματος, την υποτίθεται ματωμένη πύλη, που η ψευδεπίγραφη και ανιστόρητη αριστερά του βολέματος ολίγων αλητήριων, χρησιμοποίησε για να δημιουργήσει το σύγχρονο μύθο της αρπαχτής και του πλούτου. Ταυτόχρονα το Υπουργείο Δημόσιας Αναρχίας διοικείται-υποτίθεται- από δύο πολιτικές μέγαιρες- μποτοξούδες, που το μόνον που τους ενδιαφέρει είναι να καλλωπίζουν το αιδοίο τους. 

Και λίγα λέμε.

Όσο για τον κομματικό ντροπιαστικό αρχηγό της ΕΛΑΣ, αυτός πιθανόν να συντρώει και να συμπίνει με τίποτα Αλβανούς συναδέρφους του, σκηνοθετώντας φάκελο και δικογραφία εμπορίας ναρκωτικών, σπιλώνοντας υπολήψεις ηρώων σαν τον Κωνσταντίνο Κατσίφα. Ποτέ δεν ήταν χειρότερα. Το οργανωμένο έγκλημα και η Μαφία της ηρωίνης και του λαθρεμπορίου χέρι-χέρι με το Κράτος της Αριστεράς.

Αυτούς θέλατε, ευκαιρία να τους ξαναψηφίσετε.

Άλλωστε εαν τάξεις σε 200 πολίτες αναδρομικά και συνταξούλα και τους πεις ότι την ίδια ώρα οι Τούρκοι αρπάζουν την Θράκη, «δώστε τη» θα σας πούνε οι 199, προτιμώντας τα καθυστερούμενα. 

Κοινωνία ώρα μηδέν.

1 σχόλιο:

  1. η ΣΚΎΛΛΑ η Δεξιά και η ΧΑΡΥΒΔΗΣ ηΣυριζαϊκιά !! ιδού η ένα κομμάτι της κατάντιας μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ