Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

TO "ΜΥΣΤΙΚΟ" ΤΗΣ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΜΙΑΣ ΠΟΥΡΟΜΠΕΜΠΕΚΑΣ

ΚΑΛΑ "ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΗ"  Η ΜΑΡΟΥΣΚΑ , 
Η ΜΥΚΟΝΙΑΤΙΣΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΙΑ

Όπως αποκαλύπτει το Πρώτο Θέμα, συνολικά 7 καθηγητές φυσικής αγωγής με καταγωγή από το Νομό Σερρών αποσπάστηκαν επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ από το υπουργείο Παιδείας στο πολιτικό γραφείο της πρώην υφυπουργού Μακεδονίας Θράκης και νυν Εθνικής Αμυνας Μαρίας Κόλλια τσαρουχά για να συνδράμουν στο έργο της.
Το μεγαλύτερο διάστημα υπηρετούσαν ταυτόχρονα οι 5 εξ αυτών στο επιτελείο της.

6 σχόλια:

  1. και ο ''συντονιστής'' στην ΚΥΒΙΣΤΗΣΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. 2,8 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΖΗΤΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ

    Μόνο η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά θα μπορούσε να αγοράσει τη μυκονιάτικη βίλα του πρώην στελέχους της Εθνικής Τράπεζας
    Ισως και οι Χρήστος Σπίρτζης, Γιώργος Σταθάκης και Ευκλείδης Τσακαλώτος

    22 ΜΑΙΟΥ 2018 09:05


    Μόνο ο Χρήστος Σπίρτζης, ο Γιώργος Σταθάκης, η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά ή ακόμη και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος θα μπορούσαν να αγοράσουν την μυκονιάτικη βίλα, με θέα την Δήλο, που πουλάει το πρώην στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας και πρώην διευθύνων σύμβουλος της Διεθνικής (Εθνική Asset Management) Γιώργος Παπουτσής.

    Η αποκάλυψη του Φρίξου Δρακοντίδη στο Πρώτο Θέμα προκάλεσε αίσθηση και είναι πλέον το αγαπημένο θέμα συζήτησης των τελευταίων ωρών μετά φυσικά τον γάμο της Μέγκαν και του Χάρυ.



    Γιώργος Παπουτσής

    Οι παράγοντες της μεσιτικής αγοράς λένε ότι τα 2,8 εκατ. Ευρώ που ζητά ο ιδιοκτήτης της βίλας και πρώην στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας, Γιώργος Παπουτσής (φωτό πάνω), δεν είναι υπερβολικά.

    Το κάπως ανεξήγητο στην περίπτωση της Κολομβίας των Βαλκανίων είναι το γεγονός πως μία χώρα που διαθέτει παγκοσμίου εκτοπίσματος μανατζαρέους στις τράπεζες, τα ΜΜΕ, τις επιχειρήσεις, τους δημόσιους οργανισμούς κλπ, κατάφερε να χρεοκοπήσει. Το λέμε αυτό καθότι στις Κυκλάδες και το Ιόνιο υπάρχουν χιλιάδες βίλες μανατζαρέων προιόν αμοιβών που μόνο τα στελέχη του της Apple, της Google και του Facebook μπορούν να απολαμβάνουν. Οταν η μικρή Ελλαδίτσα διαθέτει τόσα οξυδερκή στελέχη, που προκαλούν δέος στην παγκόσμια αγορά των μανατζαρέων, είναι να απορείς πως κατάφερε και χρεοκόπησε.

    Το συγκεκριμένο ακίνητο, σημειώνει ο Φρίξος Δρακοντίδης, βρίσκεται σε μοναδική θέση και εντυπωσιάζει με την καλαίσθητη εσωτερική του διακόσμηση. Η κύρια κατοικία με επιφάνεια 317 τμ, περιλαμβάνει μια μεγάλη κρεβατοκάμαρα και τρία ακόμη δωμάτια που έχουν ανεμπόδιστη θέα στο απέραντο γαλάζιο και στο ηλιοβασίλεμα.

    Η βίλα χτίστηκε την εποχή της παντοδυναμίας του πρώην στελέχους της Εθνικής Τράπεζας, λίγο πριν το 2006, κοντά στην περιοχή Κάπαρη μέσα σε οικόπεδο 4 στρεμμάτων. Ήταν η εποχή που ο Γιώργος Παπουτσής εξελέγη πρόεδρος της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών.


    Ως γενικός διευθυντής της εταιρίας διαχειρίσεων αμοιβαίων κεφαλαίων της Εθνικής με μεγάλη εμπειρία στο κομμάτι των αγορών και των χρηματιστηρίων, ο κ. Παπουτσής είδε την αγορά κατοικίας στη Μύκονο ως επένδυση, όπως πολλοί άλλωστε.

    Στα χρόνια που ακολούθησαν δικαιώθηκε για την απόφαση του να επενδύσει στο νησί των ανέμων δεδομένου ότι η αξία των ακινήτων αυξήθηκε κατακόρυφα με αποτέλεσμα σήμερα η εν λόγω κατοικία να πιάνει κοντά στα 3 εκατ. ευρώ.



    Αποτελείται από καθιστικό, κουζίνα, τέσσερα υπνοδωμάτια και τρία μπάνια, ενώ στον εξωτερικό της χώρο δεσπόζει η πισίνα υπερχείλισης με θέα που κόβει την ανάσα. Ένα μονοπάτι μέσα στη βίλα οδηγεί στα γαλαζοπράσινα νερά του Αιγαίου διευκολύνοντας την πρόσβαση στη θάλασσα, στοιχείο που εντυπωσιάζει τους επισκέπτες.

    Το περασμένο έτος, συνεχίστηκε η ανοδική πορεία της ζήτησης πολυτελών εξοχικών κατοικιών σε γνωστούς προορισμούς της νησιωτικής χώρας, καθώς η σταθεροποίηση της παρουσίας της Ελλάδας στην Ευρωζώνη αναθέρμανε το αγοραστικό ενδιαφέρον των ξένων.



    Στη Μύκονο ειδικά, οι ενδιαφερόμενοι προέρχονται κυρίως από τις χώρες της Μέσης Ανατολής, των σκανδιναβικών χωρών, των ΗΠΑ, όπως επίσης από τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία και τη Μεγ. Βρετανία. Οι άνθρωποι αυτοί διαθέτουν προϋπολογισμό που κινείται μεταξύ 800.000 ευρώ και 1,5 εκατ. ευρώ και αναζητούν βίλες όσο το δυνατόν πιο κοντά προς τη Χώρα της Μυκόνου και γενικότερα στο νότιο τμήμα του νησιού.

    Οι ζητούμενες τιμές πώλησης κινούνται μεταξύ 5.000 και 7.000 ευρώ/τ.μ., αλλά για νεόδμητες κατασκευές υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών, το κόστος μπορεί να εκτοξευθεί ακόμα και σε 10.000 ευρώ.



    Τους τελευταίους μήνες γίνονται αρκετές πράξεις και πολλά ακίνητα αλλάζουν χέρια καθώς η φήμη του νησιού εξαπλώνεται σε κάθε πιθανό και απίθανο σημείο του πλανήτη. Δεν είναι τυχαίο ότι πρόσφατα σε διαφημιστική καμπάνια της Coca Cola Αυστραλίας “έτρεχε” διαγωνισμός με έπαθλο επτά ημέρες με όλα τα έξοδα πληρωμένα σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο της Μυκόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλλιώς γίνοντε υα λεφτα ιακχε και δεν ηταν μονο ο ΠΕΡΟΎΚΑς ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΕΡΝΑΙ ΣΤΟ ΣΕΡΑΙΣΤΑΝ Η μητερα μου περιμενε δυο χρονια την συνταξη απο τον ΟΓΑ και ημασταν απελπισμενοι, φίλος μου που ηταν στα κόλπα και παθων μου είπε να παω στο γαφειο της Μαρούσκας και να βρω εναν τυπο με καπέλο, μηλησα μαζι του για να πάρει γρηγορα την συνταξη η μάνα μου και μου εκανε τον δυσκολο, δεν γινετε μου ελεγε και τετοια χαζα. Πηγα την αλλη μερα και τον βρηκα σε ενα ερημο κολοχωρι στα κατσαβραχα που εμενε , του εδωσα το φακελακι και σε ενα μηνα μου εβγαλε την συνταξη της μανας μου. Ασε φιλε πολυ βρωμα στο Σεραισταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑΜ ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάλι παπαρολογης ΙΑΚΧΕ

      Διαγραφή
    2. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΝΩΝΥΜΕ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ, ΔΙΕΛΥΣΕΣ ΤΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΕΝΟΣ ΣΧΟΛΙΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ