Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

YΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΕΦΑΡΙΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΣΕΡΡΑΪΣΤΑΝ


      ΤΑΡΑΧΗ ΣΤΗΝ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΔΕΞΙΑ ...


ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΑΣΙΔΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΔ  Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΩΤΟΣ ... ΜΕ ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ  !!!

1 σχόλιο:

  1. Κάτω τα χέρια από την έδρα του αγαπημένου μας(Φον) Δημητράκη! Της ελπίδα όλων των Σερραίων (καλά, κόβω το 89%) περισσότερο συμπαθούς και πολλά υποσχόμενου πολιτευτή που θα στηρίξει ακόμα περισσότερο τις καινοτομικές επενδύσεις των τολμηρών ντόπιων επιχειρηματιών (που θα στηρίξει και το στήριγμα της Σερραϊκής οικονομίας, η ένδοξη Συνεταιριστική Τράπεζα) για να παράγονται και να εξάγονται εκλεκτά προϊόντα, όπως, καβουροπόδαρα, βατραχοπόδαρα, Μακεδονικός πατσάς (από μοσχαροπόδαρα και βουβαλοπόδαρα),οδοντογλυφίδες με μπλέ ακτίνα λέιζερ, θεωρημένο από ΔΟΥ χαρτί τουαλέτας με πρωτότυπο φύλλο και δύο αντίγραφα, ένα από τα οποία θα υποβάλλεται στον Υπουργό Οικονομικών για έλεγχο του νέου τεκμηρίου τουαλέτας (αυτούς που τρώνε πολύ θα προδίδει τον πλούτο τους το χαρτί που χρησιμοποίησαν σε μηνιαία βάση - νέα ιδέα του εμπνευσμένου οικονομικού επιτελείου του Κούλη). Ίσως φτιάξουν και Υπουργείο Κομπίνας που χρειάζεται για να υπάρχουν ίσα δικαιώματα όλων στις κομπίνες. Ασφαλώς, ο λατρεμένος μου Φον Δημητράκης δεν κάνει για τέτοιο Υπουργείο. Είναι τιμιότατος και δεν θα μπορούσε να έχει σχέση με κομπίνες. Κάθε μέρα, υποκλίνεται και προσκυνάει τα βιβλία των νόμων αλλά και τον Κώδικα περί δικηγόρων. Τόσο νομοταγής είναι. Για Υπουργό Κομπίνας θα πρότεινα κάποιον καθηγητή ΤΕΙ που σήμερα αδικείται γιατί δημιουργεί στην Νιγρίτα, σε γραφείο λίγο στενάχωρο. Όλα θα τα διορθώσουν ο Κούλης και ο Φον Δημητράκης. Εμείς αυτούς γνωρίζουμε, αυτούς εμπιστευόμαστε και αυτούς ψηφίζουμε. Θα μείνουμε λίγοι, αλλά εμάς ποτέ δεν μας άρεσε ο όχλος και ο λαϊτζικισμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ