Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

O IAKXOS KΑΛΕΙ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ


   ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ, ΤΟ ΞΑΝΑΣΕΣΤΑΜΕΝΟ ΦΑΪ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΣΤΟ !!!!


Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΗΤΑΝ 
Ο ΣΠΥΡΟΣ ΜΥΣΙΡΛΗΣ ΑΛΛΑ ...



Διάβασα με προσοχή το άρθρο με τις «βολές» που εξαπέλυσε ο κ. Παναγιώτης Κοτρώνης και έκανα την επιλογή να μην το δημοσιεύσω, μιας και το θεωρώ προσβλητικό, αλλά και …ανήθικο! 

Προφανέστατα ο κ. Κοτρώνης θεωρεί ότι οι Σερραίοι πολίτες χρειάζονται καθρεφτάκια” για να πάνε να ψηφίσουν, ενώ θεωρεί ότι ξέχασαν όλοι οι ενεργοί πολίτες τι «έσερνε» προεκλογικά στον σημερινό αρχηγό του από τις σελίδες των εφημερίδων μας...

Και αυτό γιατί θα ξεκινήσει ένας φαύλος κύκλος αντεγκλήσεων που μοναδικό κερδισμένο θα έχει τον ίδιο τον Κοτρώνη και όλους όσους θέλουν να πολώσουν το κλίμα και την ευρύτερη έννοια του ίδιου του Κλεισθένη, ενός νόμου που ενώ ο ίδιος ασπάζεται, αλλά  κάνει τα αδύνατα δυνατά να τον τορπιλίσει....

Βέβαια ο κ. Μισυρλής στην ανάρτησή του αναφέρει ότι «το αύριο δεν μπορεί να υπηρετηθεί με νοοτροπίες του χθες» καθώς η συμμετοχή του στη ΣΥΜΜΑΧΊΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ, καθώς και των άλλων συνδημοτών που στηρίζουν την προσπάθεια αυτή, βασίζεται στην συναντίληψη κατάθεσης προτάσεων για το αύριο, χωρίς μικρότητες, προσωπικές ύβρεις, με σεβασμό στη διαφορετική άποψη!, μια προσπάθεια που βασίζεται στην συναντίληψη κατάθεσης προτάσεων για το αύριο, χωρίς μικρότητες, προσωπικές ύβρεις, με σεβασμό στη διαφορετική άποψη!!... 


Καλά κάνει και επιλέγει τον όποιο αρχηγό του ο κ. Κοτρώνης, αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη, κακώς του απαντά ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του κ. Χρυσάφη, Σπύρος Μισυρλής....

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ 

ΘΕΜΗΣ ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ 


Αγαπητε Θεμιστοκλή,  

είναι γεγονός ότι όταν καποιος ασχολειται με τα λογια της ρητορικης του αερος των πασης φύσεως πολιτευόμενων τοτε σιγουρα χανει την ουσία. Και ουσια είναι η συζήτηση που ανοιξε η ατυχής δήλωση Χρυσαφη κατα των δεινοσαυρων της πολιτικής και τις παλιοκομματικες πρακτικες του χθες κοντρα στην εξυπνη πολη που ο ιδιος οραματιζεται αντιγραφωντας το φωτεινο παραδειγμα του Δήμου Τρικκαιων. Με την δήλωση αυτή άνοιξε ο ασκός του Αιόλου σε μια πόλη που πολιτικά έχει βαλτώσει , σε μια κοινωνία που άγεται και φέρεται από τους ῾῾σωτηρες῾῾του χθες που ανακυκλώνονται , μασκαρεύονται πολιτικά  και εμφανίζονται ως η ελπίδα του αύριο μέσω ανέξοδων προτάσεων στις όποιες ούτε οι ίδιοι πιστεύουν. Σε μια πολη που το πολιτικό προσωπικό δεν ανανεώνεται σε επιπεδο πρωτοκλασάτων στελεχών , σε μια πόλη που ῾῾οι δεινόσαυροι του χθες῾῾ έχουν ακόμη λόγο πίσω από την κουρτίνα και παρεμβαίνουν στα δημοτικά πράγματα ποδηγετώντας καταστάσεις. 

Μια ματιά στα πρόσωπα που το 2019 φιλοδοξούν να οδηγήσουν την πόλη στο αύριο θα σας πείσει ... Αγγελίδης , Μηλίδης , Φωτιάδης , Χρυσαφης .... αυτά ειναι τα ῾῾λυκοπουλα῾῾  που γερασαν στα έδρανα των θεσμικών φορέων αυτης της πολης και του νομού μας υπηρετώντας το ιδιο καθεστώς με τις ιδιες νοοτροπιες και πρακτικες εξουσίας  με βασικο στοχο την νομη της εξουσιας. Απαντες δοκιμαστικαν , εδωσαν δειγματα γραφής , εζυγισθησαν και ευρεθησαν λειποβαρείς. Χαρακτηριστικό όλων ειναι οτι εχουν απήχηση μονο στο οπαδικό τους ακραοτήριο ενω εχουν χαμηλή αποδοχή και απορριψη από τους οπαδους και ψηφοφορους των υπολοιπων αντιπαλων τους. Φωτεινες εξαιρεσεις αποτελουν καποια στελέχη τους που εχουν την αποδοχή της ευρείας πλειοφηφίας των σερραίων , που τους εμπιστευονται ανεξαρτήτως της παραταξης με την οποια πολιτεύονται.

Εν προκειμενω Φωτιαδης και Χρυσαφης ... ῾῾δοξαζονται κρυπτόμενοι῾῾ όντας εκ των δεινοσαυρων πολιτευομενων ενω αντιπαρατίθενται Κοτρώνης και Μυσιρλής για λογαριασμό τους. Ο Κοτρώνης ...απο ῾῾Δημαρχος κλητηρας῾῾ που εχασε το τραίνο με την Διαβαση Πεζων στις εκλογες του 2014  σήμερα προσπαθεί να εμφανιστεί ως εκ των  Ηρακληδέων της παραταξης Φωτιάδη για να ...πιασει στασιδι στις Αντιδημαρχίες , ενω ο Μυσιρλης στερουμενος παρελθότος δικαιούται να ομιλει και ορθως απαντησε στον Κοτρώνη ... μονο που η  απάντηση ήταν άστοχη !

Διότι οι μόνο προτάσεις δεν αρκούν για το αυριο , ειδικά οταν πρόκειται να τις υλοποιήσουν  ... οι παλαιοκομματικοί δεινόσαυροι του χθες
  καθοσον όπως έλεγε και η θεία μου η Ελπινίκη ... "το ξαναζεσταμένο φαϊ είναι πάντα άνοστο" 

12 σχόλια:

  1. Στην κάθε κουτσή Μαρία ο Λογιστής έχει τάξει αντιδημαρχία ή έμμισθη θέση ή διορισμό στο δημόσιο ή μεροκάματο στο λογιστήριο .
    Μέχρι τις Εκλογές θα ακουστούν και τα ονόματα . Αυτός είναι που καταδικάζει τον παλαιοκομματισμό ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΤΑΞΕ 4 ΕΤΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΥΠΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ...
    ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΣ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΙΑΚΧΕ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΣΟΥΠΙΑ
    https://www.businessregistry.gr/publicity/show/122785352000

    https://www.businessregistry.gr/publicity/show/114163452000

    https://www.businessregistry.gr/publicity/show/9251201000

    ΚΑΙ Η TVS ΕΧΕΙ ΣΕΛΙΔΑ AYTH ??https://www.businessregistry.gr/downloadFile/index?key=assemblyDecision&elementId=520415

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΟΤΡΟΝΗΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΈΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε ηλίθια , ο πόλεμος έφερε τους πρόσφυγες

      Διαγραφή
    2. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ , ΑΣ ΕΜΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ . ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ

      Διαγραφή
  5. Σπυράκια βγάζουν στον συνδυασμό Φωτιάδη όταν ακούνε το όνομα Κοτρώνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάρος 11.57 υπερασπιστεί του υποδοχέα των λαθραίων εισβολέων ξεχνας μάλλον ποιος ως προεδπρό της νομαρχιακής επιτροπής του Σύριζα πρωτος καθόρισε τον χωρχ του κεγε για την εγκατάσταση των λαθραίων χωρίς να το γνωρίζει ο δήμαρχος και ο αντιπεριφερειάρχης????
    Βέβαια το γνωριζε ο περιβόητος κυριος τάπας που ανέλαβαν την στιγμή και την διεύθυνση του καταβλισμου μαζι με την κόρη του εντελως δωρεάν ρε αδερφέ απο φιλοτιμο και ανθρωπισμο.
    Τώρα ως προς τις σεξουαλικές σου ιδιαιτερότητες δεν μας απασχολούν καθόλου αλλά για να μην εκτιθεσαι φιλοξένησε στο σπίτι σου κάνα δύο λαθρομετανάστες για να ικανοποιήσεις τα πάθη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑΕΙ Η ΟΠΙΣΘΩΓΕΜΙΣΗ ΣΟΥ???
    ΧΑΧΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ