Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

"Ο ΚΑΛΠΙΚΟΣ ΠΑΡΑΣ" , ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ !!!

ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΗ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ Η "ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΛΗ" ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΧΡΥΣΑΦΗ;



AΛΕΚΟ , στα πλαίσια σχεδιασμού της ῾ἐξυπνης πόλης῾ εντάσσεται και η διαδικασία μετατροπής του Δήμου σε ΟΑΕΔ για την επαγγελματική αποκατάσταση ανεπάγγελτων γόνων της καμαρίλας του παλαικοματισμού και των παλαι νταβατζήδων των δημοτικών μας υποθέσεων ;  Που είναι οι εξαγγελίες σου για την πάταξη των μηχανισμών και της νοοτροπίας του χρεοκοπημένου παλαιοκομματισμού που έχει σημαδέψει τον πολύπαθο Δήμο Σερραίων ;

9 σχόλια:

  1. ΑΜΑΝ ΠΙΑ!! Είμαστε Λαός με ιστορία 3.000 ετών στην γραφή και στην ανάγνωση. Από παλιά, τότε που σκαλίζαμε τα κείμενα σε πέτρινες πλάκες, στο τέλος της φράσης βάζαμε ΤΕΛΕΙΑ. Κάποιοι ακόμα δεν έχουν καταλάβει. Τελειώνουν τη φράση, βάζουν ΚΕΝΟ και μετά την ΤΕΛΕΙΑ. Πόσοι αιώνες θα περάσουν για να το εμπεδώσουν, PATRIOTS ? Στο ΤΕΙ Σερρών έμαθαν γράμματα? Ή μήπως περιμένουν τους νεόκοπους ΓιουφτοΜακεδόνες να τους διδάξουν πως να γράφουν καλύτερα στα Μακεδονικά... ΝΤΡΟΠΗ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΟΥΒΛΑΚΙΩΝ. Ευτυχώς δεν το πρόσεξε η ΜΙΣΕΛ (καμιά σχέση με την ΜΙΣΕΛΕΝ) που μας επισκέφθηκε πρόσφατα για να ...ενημερωθεί, δεν το αντιλήφθηκε γιατί θα γινόμαστε ρεζίλι της αριστοκρατικής φράξιας και των λοιπών ευγενών ΦΟΝ της Νέας Δημοκρατίας που, στα Γερμανικά, λέγεται ΣΟΪ ΜΠΛΕ (Μπλέ Παράταξη ή ΣΥΝΑΦΙ ή ΣΟΪ). Τώρα ποια συγγένεια έχουν ο ΚΟΥΛΗΣ και ο ΦΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ με τον Χέρ ΣΟΪΜΠΛΕ, ρωτήστε την ΝΤΟΡΑ ή τον ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟ..... (Πολλές ΤΕΛΕΙΕΣ και μετά το ΑΠΟΛΥΤΟ -ΓΑΛΑΖΙΟ- ΚΕΝΟ, και ΣΤΟ ΝΕΡΟ και στον ΑΕΡΑ και στην ΚΑΛΠΗ).
    Τις δεξιές ψήφους θα σαρώνει πλέον το νέο ΧΡΥΣΟ κόμμα του (επι)δέξιου Ελληνισμού. Αυτό με Πρόεδρο τον ΡΙΧΑΡΔΟ τον ενεχυροδανειστή. Τέρμα η βασιλεία της ΑΔΕΞΙΑΣ αριστεράς. Ο Πρόεδρος ΡΙΧΑΡΔΟΣ θα ζητήσει πολύ χρυσό από τους ΓιουφτοΜακεδόνες για να δώσει το εθνικό μας εμπόρευμα. Αυτόν ξέρουμε, αυτόν εμπιστευόμαστε (οι μισοί Έλληνες του έχουν δώσει τις βέρες τους). Ο Τσίπρας τα δίνει όλα τζάμπα ή για την ακρίβεια για μια γραβάτα που του δώσανε στις Πρέσπες. ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέχρι τώρα 14 με 17 αντιδημαρχίες έχει τάξει ο πολιτικός απατεωνίσκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενώ εσείς που κρίνετε βρε παιδιά , έχετε να επιδείξετε τεράστια σταδιοδρομία στην ρουφιανιά και την κριτική . Εσάς θα σας ψήφιζε κάποιος: Αν έχετε τα κότσια γιατί δεν είστε υποψήφιοι να σώσετε τον τόπο και την αγορά; Ή ακόμη περισσότερο τον Δικηγορικό Σύλλογο , τον Εμπορικό , τον Δήμο , την Περιφέρεια κλπ.. Τελικά ποιοί είστε και δεν μας το λέτε; Όχι ότι δεν ξέρουμε , αλλά γιατί σας πειράζει που κάποιοι είναι περισσότερο συμπαθείς και ικανοί από εσάς ; Οι περισσότεροι από εσάς έχετε δοκιμαστεί σε εκλογική αναμέτρηση με ολέθριο αποτέλεσμα . Μην κουράζεστε , κανένας δεν σας θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πως είστε τόσο σίγουροι ότι δεν σας ξέρουμε ; Πώς τολμάτε να γράφετε για όλους , όταν εσείς δεν μπορείτε να εκλεγείτε ούτε για διαχειριστές της πολυκατοικίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν έχετε τα κότσια δημοσιεύετε κάθε άποψη των σχολιαστών σας. Εσείς πρεσβεύετε την δημοκρατία και την ελευθερία του λόγου . Στο κάτω κάτω ανώνυμοι εσείς , ανώνυμοι και εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι περισσότεροι από εσάς έχετε κλείσει τις επιχειρήσεις σας. Σας κυνηγούν θεοί και δαίμονες. Μόνο ο δικηγόρος της παρέας έχει γραφείο , αλλά και αυτός τρώγεται με τα σωθικά του που δεν μπορεί να εκλεγεί κάπου. Κακόμοιρα παιδιά κουράγιο . Κάποια ημέρα τα πολλά παιδιά που έχει ο καθένας σας, εκτός του σαλαμτζή , ίσως ανεβούν στην εξουσία. Τότε θα σωθεί ο τόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΛΑΛΗΣΑ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑΝ ΟΥΚ ΕΧΩ ...
    ΠΟΛΥ ΡΗΧΕΣ ΤΡΕΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΙΑΩΝ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΦΡΕΣΚΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ.
    Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΑΙΩΝ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΖΟΦΕΡΗ ΣΕΡΡΑΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστή η παρατήρηση . Εσείς να μην είστε υποψήφιοι , γιατί καήκαμε ως Δήμος.

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ