Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

GREXIT : O MYΘΟΣ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ !!! (Video)

 ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΩΝ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ




"Συννεφιασμένη Κυριακή" ο Ιορδάνης και ο Αναγνωστάκης!!! "Κόψτε φάτσες και βγάλτε συμπέρασμα " για το κουτόχορτο που μας ταϊζουν.

 Μούδιασαν τα "παπαγαλάκια" της συγκυβέρνησης από την αποκαλυπτική συνέντευξη του Παναγιώτη Ρουμελιώτη, πρώην εκπροσώπου της Ελλάδος στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο

 Παρακολουθείστε προσεκτικά το video
Αξίζει τον κόπο …



3 σχόλια:

  1. Αναλήψεις και εμβάσματα εξωτερικού
    Ονομαστικό κατάλογο όσων βγάζουν χρήματα από τη χώρα ζητούν οι ρυθμιστικές Αρχές, καθώς τις τελευταίες ημέρες παρατηρούνται εκροές προς το εξωτερικό.

    Τόσο η Τράπεζα της Ελλάδος όσο και οι ελληνικές τράπεζες βρίσκονται σε εγρήγορση και υποβάλουν σε ενδελεχή έλεγχο κάθε έμβασμα που κατευθύνεται προς το εξωτερικό. Τα τραπεζικά στελέχη έχουν πάρει σαφείς εντολές να ελέγχουν διεξοδικά- στην κυριολεξία να περνάνε από το μικροσκόπιο- όλες τις συναλλαγές που αφορούν μεταφορές ποσών σε χώρες εντός ή εκτός της Ευρωζώνης.
    Σύμφωνα με δημοσίευμα του Έθνους της Κυριακής, το τελευταίο διάστημα οι αναλήψεις ποσών από τα τραπεζικά γκισέ και τα ATM είναι αυξημένες κατά 40%, αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΑΣ «ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ-ΑΛΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ» ΤΗΣ ΑΚΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕ... ΑΓΟΡΑΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ...!!!
    ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟ ΡΕΤΑΛΙ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΡΤ, ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΡΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ...«ΜΙΣΟΥΣ»...!!!

    Θα θυμόσαστε το κρατικοδίαιτο «δυσλεκτικό δίδυμο» της άλλοτε ΝΕΤ , με δείκτη τηλεθεάσης ...2,5 %, των Κ.Αρβανίτη--Μ.Κατσίμη, (όπου κάτω από τις ευλογίες του Τσιπροσυριζαίου και επίσης κρατικοδίαιτου τεμπελοσυνδικαλιστή Π.Καλφαγιάννη, «υπόδικου» για απάτη κατ’ εξακολούθηση αφού αυτός και η σύζυγός του επί χρόνια και με πλαστές βεβαιώσεις έπαιρναν επίδομα λευχαιμίας για την υγιέστατη κόρη τους και επίδομα τέκνου , τη στιγμή που η κόρη τους ήταν παντρεμένη), πού είχε και τότε κατηγορήσει τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης γιά βασανιστήρια των μπαχαλάκηδων στην ΓΑΔΑ, και πού τώρα το δημοσιογραφικό «ρουφιανοαληταριό»,


    έχει μετακομίσει σαν Διευθυντής του ρ/σ «Στο Κόκκινο», εξουσίας και συμφερόντων Συριζα, και ομού μετά των δημοσιογραφικών απίθανων φυσιογνωμιών --όνομα και πράμα-- Κυρίτση και Φίλη της Αυγής, έχουν αναλάβει την επικοινωνιακή προώθηση των Τσιπραίων.
    ********
    Ε, ο Αρβανίτης μιλώντας σε εκδήλωση στην Λαμία καιεπικαλούμενος δημοσίευμα του Αριστερού Γαλλικού περιοδικού L' Express αποκάλεσε όχι μια αλλά δύο φορές τον πρωθυπουργό «μ...α».
    *********
    Βέβαια στο Τσιπροαριστερό λεχριταριό, απευθύνθηκε η Εκππόσωπος Τύπου της Ν.Δ., Μαρία Σπυράκη αναφέρονας:
    *********
    «Οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης κατά του Πρωθυπουργού δεν μας εξέπληξαν.
    Ο Διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού “ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ”, ο οποίος λειτουργεί υπό την αιγίδα του ΣΥΡΙΖΑ, απλώς αποτυπώνει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται στο ΣΥΡΙΖΑ το δημόσιο διάλογο.
    Το ερώτημα είναι, πλέον, αν ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να περιβάλλει με την εμπιστοσύνη του τον κ. Αρβανίτη.
    Η άμεση απομάκρυνσή του από τη θέση του Διευθυντή του ραδιοφώνου που χρηματοδοτεί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτονόητη για κάθε πολίτη που σέβεται τον εαυτό του.
    **********
    «Βέβαια πέρασαν 24 ώρες και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ακόμα αποδοκιμάσει τις ύβρεις και τις αθλιότητες κατά του Πρωθυπουργού που εκστόμισε ο Διευθυντής του κομματικού του Ραδιοφώνου Κώστα Αρβανίτης.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ ταυτίζεται με το βούρκο και την αθλιότητα κάθε λεπτό που ο κ. Αρβανίτης παραμένει στη θέση του.
    *********
    Αν αυτοί οι «κατσαπλιάδες» γίνουν Κυβέρνηση εκεί να δείτε το «πλιάτσικο» της Εξουσίας, της Δικαιοσύνης, της Κρατικής μηχανής, των Ιδεών και ότι κινείται εκτός... αριστερής πλατφόρμας...!!!
    *********
    Οι «πρασινοφρουροί» της δεκαετίας του 80' επί Αντρέα θα ωχριούν μπροστά τους αφού ομαδικά τώρα έχουν μετακομίσει στον Συριζα σαν κατσαπλιάδικη...προστιθέμενη αξία...!!!
    *********
    «Σαν την άξεστη και άσχημη πόρνη πού άμα της φορέσεις μεταξωτό βρακί, νομίζει ξαφνικά ότι έγινε...κυρία»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. προσεχε τα χαπακια σου ρε αστροπελεκι!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ