Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ;

ΚΑΘΑΡΗ ΑΝΤΙΜΗΝΟΜΙΑΚΗ ΒΑΣΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ

 

 Τόλιος:Επίσημη θέση ΣΥΡΙΖΑ η διακοπή πληρωμής χρεολυσίων τόκων

.

«Δεν τα λέω εγώ. Είναι η επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ, όχι τα προηγούμενα έτη, αλλά στην πρόσφατη διακήρυξή μας για τις ευρωεκλογές», δήλωσε στον ΣΚΑΪ, o Γιάννης Τόλιος, στέλεχος της Αριστερής Πλατφόρμας και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, στον απόηχο της πολύκροτης τοποθέτησής του περί ενδεχόμενης διακοπής εξυπηρέτησης του χρέους. 

Στελέχη της Κουμουνδούρου έχουν παρουσιάσει τον κ. Τόλιο ως περιφερειακό πρόσωπο στο κόμμα, με τον ίδιο να κάνει λόγο εμμέσως για στοχοποίηση.
 


«Δεν τα λέω εγώ. Είναι η επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ, όχι τα προηγούμενα έτη, αλλά στην πρόσφατη διακήρυξή μας για τις ευρωεκλογές του Μαΐου», είπε χαρακτηριστικά ο συνεργάτης του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

«Καμιά φορά συμβαίνει να ξεχνάμε την επίσημη θέση του κόμματος και να λέμε την άποψη μας», σχολίασε.

.
Σημειώνεται ότι η διακήρυξη του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές αναφέρει μεταξύ άλλων ότι:


«... Η αποπληρωμή του χρέους θα γίνει με αναπτυξιακή και κοινωνική ρήτρα αφού πρώτα εξασφαλιστεί για μια ικανή περίοδο, η διακοπή πληρωμής τόκων και χρεολυσίων. Για την επίτευξη των στόχων θα αξιοποιηθούν όλα τα μέσα, όπως η διακοπή πληρωμών, η καταγγελία για πρόκληση ζημιάς στη χώρα μας με στόχο την διάσωση του Ευρώ και των ιδιωτικών τραπεζών, η προσφυγή για την ακύρωση των συλλογικών δικαιωμάτων κατά παράβαση του κοινοτικού κεκτημένου αλλά και για τη λεηλασία της δημόσιας περιουσίας και την πρόκληση ανθρωπιστικής κρίσης».

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΙ Η ΛΕΠΕΝ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΕΙ
    ΟΥΤΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΓΙΝΕ "ΔΕΞΙΟΣ"
    ΟΥΤΕ Η ΛΕΠΕΝ ΕΓΙΝΕ "ΑΡΙΣΤΕΡΗ"
    ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΛΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ