Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

ΠΟΣΗ Μ@ΛΑΚΙΑ ΔΕΡΝΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΛΑΟ ;


  ΑΝΤΡΕΑ ΖΕΙΣ ... ΕΣΥ ΝΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ



Το θλιβερό δεν είναι πως μας θεωρούν εντελώς Μαλ@κες… σ αυτή την χώρα. Το πιο τραγικό είναι πως υπάρχουν ακόμη πιστά κομματόσκυλα που ότι και να γίνει δεν αλλάζουν με τίποτα.

Προσοχή. Δεν μιλάω γι αυτούς που παραδοσιακά πληρώνονται από το κόμμα, παλιοί αφισοκολλητές και υπάλληλοι που έχουν λόγο να ψηφίσουν και να στηρίξουν τα κόμματα. Αλλά για τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους που ξεχνάνε ότι κάποιοι διέλυσαν την χώρα και επιμένουν να φωνάζουν συνθήματα. Ναι αυτά τα γελοία συνθήματα που ξεκίνησαν από το 80 και μετά!

Ο ΓΑΠ, δεν ξύπνησε ένα πρωί και είπε θα διαλύσω το ΠΑΣΟΚ και θα φτιάξω το δικό μου κόμμα. Το «σύστημα» αποφάσισε, ότι δεν πρέπει να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Και πως θα γίνει αυτό; Με τον καλό παραδοσιακό τρόπο. 

Πήγε ο Παπαδημούλης τις προάλλες στο Μέγκα και τους είπε κατάμουτρα ότι θα πληρώσουν την άδεια κι αυτοί και οι υπόλοιποι τηλεοπτικοί σταθμοί που έχουν παράνομα 25 χρόνια τώρα. «Μούγκα» στο Μέγκα. Και θ αφήσει το σύστημα να ξεβολέψει …θεσμούς και πρόσωπα;;

Είπε λοιπόν το σύστημα, στον «υπάλληλό του» Γιωργάκη, να βγάλει ακόμη μία υποχρέωση! Και νατο που γεννήθηκε το κίνημα στα πρότυπα του μπαμπά!

Αλλά η πιο θλιβερή εικόνα, ακόμη κι από εκείνη του Γιώργου με τα παρωχημένα  πολιτικά συνθήματα, είναι εκείνη των οπαδών. Των απλών ξαναλέω οπαδών. Που δεν έχουν καταλάβει τι έχει κάνει ο Γιώργος στην χώρα και συνέχισαν βέβαια μετά οι σαμαροβενιζέλοι!

Τι κι αν σου έχουν κόψει στο μισό ρε παππού τη σύνταξη. Ο γιος του Αντρέα να ναι καλά.

Άλλωστε, Αντρέα ζεις, εσύ μας οδηγείς!

Πόσο ψέκασμα ακόμη Θεέ μου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ