Σάββατο, 24 Ιανουαρίου 2015

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ...


"ΜΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΙΚΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟ"


ΑΠΟ ΤΗΝ "ΠΟΛ.ΑΝ."ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ,ΤΟ 1993,
 ΣΤΟ "ΠΟΤΑΜΙ" ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ, ΤΟ 2015 ... 

3 σχόλια:

  1. Καταρχήν ο δικηγόρος αυτός από παλια ήθελε να γίνει βουλευτής. .Όταν είδε ότι δεν έχει ελπίδες εκλογής με την Ν.Δ φλέρταρε με τον Σύριζα. Και κατέληξε τελικά στο ποτάμι όπου έχει ελπίδες εκλογής.δεν υπάρχει ιδεολογία παρα μονο προσωπικό όφελος. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ.ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΕΚΛΕΓΟΥΝ 'Η ΟΧΙ.Ο ΔΕ ΙΑΚΧΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ.ΤΑ ΠΕΡΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΕΒΕΣ (ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ) ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΑΝΟΥΣΙΔΗΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.posts@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ