Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

"ΑΓΚΑΘΙ" Ο ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ

ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ Ο ΖΙΓΔΑΝΤΩΝΗΣ


 ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΝΔ ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ!!!

Το εκλογικό αποτέλεσμα δεν είναι ευχάριστο για εμάς. Αλλά δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία άντεξε, ότι η Νέα Δημοκρατία είναι όρθια. Παρά τα πολύ δύσκολα αλλά αναπόφευκτα μέτρα που πήραμε, σε δυόμισι χρόνια η Νέα Δημοκρατία φαίνεται να έχασε μόνο δύο μονάδες σε σχέση με τις εκλογές του 2012. Και παραμένει έτοιμη να παίξει ρόλο καθοριστικό στις εξελίξεις από εδώ και μπρος ως εγγύηση της Ευρωπαϊκής πορείας της Χώρας, της σταθερότητας, της ασφάλειας και των μεταρρυθμίσεων που πρέπει να προχωρήσουν.

Ο ρόλος της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εξελίξεις είναι κρίσιμος. Εγγυώμαι ότι θα διαδραματίσει αυτό τον ρόλο στο ακέραιο. Σας ευχαριστώ πολύ.
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
  Κυριακή, 25 Ιανουαρίου 2015

12 σχόλια:

  1. Ο ΜΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ( ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ) ΕΙΝΑΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Σαμαράς μετά την πο@τσα των εκλογών άλλαξε επάγγελμα και ανέλαβε εκπρόσωπος τύπου της Μέρκελ στην Ελλάδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΟΥ .

    ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΛΙΤΟ ΒΙΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΓΙΕΝ ΤΟΥ (Β) ΜΠΑΡΟΥΦΑ...ΚΗ ΜΕ ΤΗ ΛΥΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ. ΚΑΛΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΥΘΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟΝ-ΚΑΦΕΝΕΙΟΝ Η ΕΛΛΑΣ, ΕΜΕΙΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ME TON AΛΕΞΗ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ Ο ΜΠΑΡΟΥΦΑ...ΚΗΣ ΤΡΕΧΕΙ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ ΤΟΥ EUROGROUP,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΙΚΑ ΤΟΥ ΔΕ ΤΑ ΜΕΤΕΦΡΑΣΑΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΝΤΑΙΣΕΛΜΠΛΟΥΜ. ΚΟΙΝΩΣ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΕΙ. ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ Ή ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΠΡΟΒΛΕΨΗ ,ΟΙ ΣΑΤΙΡΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ MUST. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΤΗ ΛΙΤΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΓΙΕΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.serreslife.gr/news/serres/%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B5%CF%83-2015/11788-%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%BF%CF%85,-%CF%83%CE%B5%CF%81%CF%81%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CE%B9,-%CF%84%CE%AF-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%AF%CF%83%CE%B1%CF%84%CE%B5-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CF%8C%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B1-%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%AF%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CE%BF-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%B6%CE%AC%CE%BA%CE%B9.html#.VMzuP2PkykU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑΝΟΛΑΚΙ ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΕΣ?
    ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω το μνημόνιο για χαρτί υγείας .

      Μανωλάκης

      Διαγραφή
  7. https://www.youtube.com/watch?v=HuDaYeKejbk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πρίν αλέκτωρ λαλήσει λάλησε ο Μπαρουφακης στο τηλεφωνο ζητώντας βοήθεια απο τους Αμερικάνους και ο Αλεξης ανακάλυψε τη δήλωση να πληρώσουμε κανονικά ΔΝΤ και Ε.Ε.Ποτε δεν είπε τίποτα για μονομερείς ενέργειες προεκλογικά. Και δεν χρειαζόμαστε μνημόνιο αλλά ενα τόσο δά μεσοπρόθεσμο-γέφυρα.απο φαντασία πάμε καλά το ιδιο και απο κωλοτουμπες που ήρθαν νωρίς απο Αλέξη και Μπαρουφάκη. Ετσι το λένε απο δώ και μπρός το νέο μνημόνιο -γέφυρα-στεναγμών του απλού λαού.Μας κούρεψαν και το όνειρο-κουρεμα.Σιγά να μήν πλήρωνε η Γιάννα μας για τα ελλείματα.ωραίο το όνειρο που ειδαμε προεκλογικά ηταν Λιτός Βίος όταν ξυπνήσαμε. Εκτός άν κυβερνά ο Καμμένος που θα μας πάει στο δολλάριο οπως ελεγε. Το επόμενο που δε πρέπει να δούμε είναι η αναγνώριση της FYROM απο κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με μακεδόνισα υφυπουργό Σερραία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ισως πόνεσες TERRIS με τα γεγονότα και τίς δηλώσεις Μπαρουφακη και το συμμαζεμα μεσα σε ωρες.Τί να κάνουμε που είναι στίς εφημεριδες και τα κανάλια,δεν είναι οφθαλμαπάτη. Κάνε και συ μιά γεφυρα ,δες την πραγματικότητα. Για την υφυπουργό λίγη αναμονη δε βλαφτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ