Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕ "ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΧΑΪΤΙΔΗ" !!!!


 "ΟΡΦΑΝΑ" ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΜΟΝΟ Ο ΠΕΡΟΥΚΑΣ ....


"ΟΡΦΑΝΑ"  ΑΦΗΝΕΙ  ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΥΣΤΗΜΑ
(... ΔΙΑΠΛ@#€€@&$$$%@) ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΕΕΙ  

άρον άρον κατέβηκε η ανάρτηση που αναφέρονταν στην ύποπτη διασπορά  των ορφανών του Ευγένιου στα σημερινα πολιτικά γραφεια

9 σχόλια:

  1. ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΙΑΚΧΟΥ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ; ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΕΙΣΑΙ. ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΖΩΡΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΔΕΛΦΕ; ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΕΤΟΙΜΟ; ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΣΗΚΩΣΑΝ ΚΕΦΑΛΙ, ΓΑΡΓΑΡΕΥΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΙΝΕΙΣ. ΙΑΚΧΕ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΟΥ, ΠΑΛΙΟΚΟΠΟΥΚΙ. Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΟΙ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΣΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΟΥ. ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O IAKXOS ΕΧΕΙ ΜΟΝΙΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΗ ΣΠΟΝΣΟΡΑ....ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΜΟΥΣΤΑΦΑ

      Διαγραφή
    2. E OXI KAI SPONSORAS Ο ΜΠΟΥΣΤΑΦΑΣ ...

      Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΓΡΑΣΙΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΙΩΝ ΤΩΝ 1,70 € ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

      Διαγραφή
    3. ΣΕ 5 ΑΣΤΕΡΑ ΚΟΒΕΙ ΒΟΛΤΕΣ....ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ.

      Διαγραφή
    4. ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΡΕ ΙΑΚΧΕ;ΣΤΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ Ή ΣΤΟ ΦΑΓΚΡΙ;

      Διαγραφή
  2. «Αραγε μετα την αποτυχια του να μπει στη βουλη θα ξανακατεβει από πρωην υποψηφιος βουλευτης παλι για υποψηφιος συμβουλος?θεση να είναι και ότι να ειναι ?»

    Κουιζ:Ποιος καρ@γκιοζάκος αποτυχημένος πρώην υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος (με σάπια δόντια και ρυτιδες) που έχει σκυλιάσει επειδή απέτυχε παταγωδώς ο ίδιος και ο συνδυασμός στον όποιον ήταν το είπε αυτό για ΒΟΥΛΕΥΤΗ των Σερρών…???? Δείτε πόσο κακός, κομπλεξικός και σκ@τοψυχος είναι!!! Και φυσικά πάλι έξω έπεσε γιατί τελικά αυτός που έκραζε δημόσια…. μπήκε στη βουλή..!! Μετά το βούλωσε και καλά έκανε. Είναι γνωστό ότι όλη την μέρα κάθεται σχολιάζει στο fb o αργόσχολος και βγάζει χολή επειδή έχει εμμονές (ποιος ξέρει γιατί….) αλλά κανείς δεν του δίνει σημασία. Τζάμπα εκτίθεται και όλοι τον κοροϊδεύουν…….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν καταλαβα καλα ειναι αυτος ο ξεδοντιαρης που εχει απωθημενο να εκλεγει και δεν μπορει.Ας φτιαξει πρωτα τη μαπα του και μετα να κρινει την εικονα της πολης και των αλλων βουλευτων και αιρετων.

      Διαγραφή
  3. Άλλαξε ο ίακχος τώρα είναι με τον σώρρα ...του έδωσε βιβλιάριο καταθέσεων ..στην συναι τεριστική....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΔΕΛΦΟΥΛΗ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ...ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ...ΘΕΟΥΛΗΣ...ΤΟΝ ΜΑΜΗΣΕΣ ΤΟΝ ΙΑΚΧΟ

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ