Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

ΝΕΑ ΧΑΜΕΝΗ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ

ΝΕΟ ΡΑΠΙΣΜΑ ΤΗΣ ΘΕΜΙΔΟΣ
 "ΕΙΣ ΤΑΣ ΠΑΡΕΙΑΣ" ΤΟΥ "ΝΟΜΑΡΧΗ"

ΤΑ 45ΑΡΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ
 o iakxos: "ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ" ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ:  ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΔΥΟ ΔΙΚΕΣ ΜΕ  ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ  Στην πρώτη δίκη κατηγορούμενος είναι ο Αθανάσιος Αραμ...

Aθωο έκρινε το Τριμελές Πλημμελειοφικείο Σερρών τον δικηγόρο Γιώργιο Αβραμίδη ο οποίος ήταν στις δημοτικές εκλογές του 2014 υποστηρικτής της υποψηφιότητας του Πετρου Αγγελίδη για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης του "σηνήθως δυσφήμουμενου" Στέφανου Φωτιάδη.

Ο Φωτάδης υπέβαλε μήνυση κατα του Αβραμίδη όταν ο τελευταίος σε μία τηλεοπτική προεκλογική συζήτηση  στο ΤVS με οικοδεσπότη τον Νίκο Τσέπελα σχολιάζοντας την διεξαγωγή του περίφηνου debate μεταξύ υποψηφιων Δημαρχων στο δευτερο γυρο των δημοτικών εκλογων είπε " Ειναι θετικό να διεξαχθεί το debate, να ρωτήσουμε τον κ. Φωτιάδη για τα 45αρια της Νομαρχίας"


Το debate βέβαια δεν πραγματοποιήθηκε ποτε διότι αρνηθηκε να συμμετέχει ο Φωτιάδης με το προσχημα αποχης του ΤΗΛΕΠΙΚΟΓΕΣ από την κάλυψη του γεγονότος, ο οποίος όμως θεώρησε ότι ο Αβραμίδης τον κατασυκοφάντησε δημοσίως  και έσπευσε ως είθισται σε τετοιες περειπτώσεις να υποβάλλει σε βαρος του δικηγόρου μήνυση ... με ατυχή γιαυτόν καταληξη


11 σχόλια:

  1. Πάλι;απο ποιον έχασε αυτη την φόρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός και τον εαυτό του να δικάσει,ένοχο θα τον βγάλει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι εγινε?μουγκα το κ@@καναλο και το blog των καροτσεριδων-μουτσων για τον Στεφανακι?τι αγαπη ειναι αυτη!να δουμε ποσο θα κρατησει ακομη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όσο έχει τη μεγαλόσταυρη θεούσα στο πλευρό του που ναι κώλος και βρακί με τον εκδότη της χαμηλοταβανίας, που τον υπερασπίζεται ακόμα και ως μαρτυρας σε δίκη για συκοφαντική δυσφημιση που κατέθεσε εναντίον του ο δήμαρχος(είναι και δημοτική σύμβουλος τρομαρα της)και που τον συνοδεύει σε διάφορα τοπικά gala-το γλυκό θα ναι καλά δεμένο...οπότε 11.11 μην απορείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΤΟ Κ@@ΚΑΝΑΛΟ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΕΣΑ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΞΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΩΝ.ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απο τον Αβραμιδη το δικηγορο την εφαγε.Για να καταλαβουν ολοι τις βλακειες που ακουμε συνεχεια για τους υπευθυνους της ηττας του και τις νοθειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύρ- ΣΤΕΦΑΝΕ πρόσεχε μην πας πολύ σ'αυτό το κανάλι γιατί στο τέλος αυτοί οι Ιουδαίοι...θα σε ...λιθοβολίσουν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εδώ έγλυψε πάλι το πασοκ του 4% και πήγε σε εκδήλωση με 50 άτομα. Βαράει όπου βρει και σε πασοκ και σε νδ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ