Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

TO "KYKNΕIO ΑΣΜΑ" THΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΔΙΜΒΟΥΓΟΥ *(video)

  ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ GRANDE REDICOLO


                                   
ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΕ ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ ...



11 σχόλια:

  1. Τα φέσια που άφησε ο Χρυσάφης στην δημοτική αρχή Μητλιαγκα, τα λεγόμενα ΧΡΥΣΑΦΕΝΙΑ ΦΕΣΙΑ, μέχρι τώρα ανέρχονται σε 1,5 εκ.ευρω. Δυστυχώς ο ξεδιαντροπος Χρυσάφης ισχυρίζεται, ότι δεν άφησε ούτε ένα ευρώ φέσι. Ο άνθρωπος αυτός, που όχι μόνον δεν έκανε τίποτα ως Δήμαρχος, αλλά έκανε ζημιά στον Δήμο Σερρών ( ΦΕΣΙΑ, ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΤΉΡΙΑ, ΚΛΕΙΣΤΆ ΓΉΠΕΔΑ κλπ) αποδεικνύεται πέρα από ανίκανος και αμετανόητος και αδιόρθωτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέχασες να αναφερθείς στην μεγαλύτερη απευθείας ανάθεση του Χρυσάφη με τα επώδυνα αποτελέσματα και χρεώσεις για τους δημότες
      Τα led.
      Την αισχιστη συμφωνία που υπέγραψε για την 12ετη παραχώρηση.
      Το σκάνδαλο των σκανδάλων.
      Μόνο και μόνο γι'αυτό έπρεπε να φάει μαύρο.
      Τεράστια μυρωδιά σκανδάλου.

      Διαγραφή
    2. Δυστυχως στην ληστεια με τα LED ο Χρυσαφης δεν ηταν μονος. Εχω κανει τις περισσοτερες αναρτησεις. Στο εγκλημα συμμετεχει τωρα και η Βαρβαρα σας που πηρε την σκυταλη. Τα λεφτα ειναι πολλα.Το μεγαλυτερο πολιτικό φρόκαλο τριχειροτερο απο τα μπουρσουκια της κομπανιας του Χρυσαφη ειναι η Διδακτωρ της Νομικης Σχολης του Πανεπιστημιου του Εδιβουργου ... που δεν γνωρίζει αγγλικά.

      Διαγραφή
  2. Ανίκανος ο Χρυσάφης, δίπλα του μια ύποπτη και επικίνδυνη αντιπολίτευση. Λουλουδοδίκης, από δημόσιος κατήγορος, άβουλος καρπαζοεισπράκτορας. Δημοτική Αρχή του κάνουμε ότι κάνατε γιατί δε μπορούμε, δεν ξέρουμε και δε θέλουμε να κάνουμε κάτι άλλο. Τρομάρα σας... δε ντρέπεστε λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγράμματος δικηγόρος που έλεγαν οι παλαιότεροι...Όλη μέρα ο αργόσχολος ψάχνει τρόπο να τρουπώσει πάλι στο μέλι.Ευτυχώς άλλαξε η νομοθεσία και έμμισθη μεταγραφή γιοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εσενα ρε μεγαλε που τα ξερεις ολα σε αρεσει η εικονα του ξερολα κωφοτολη...σε κανω προβλεψη τον δεκεμβριο να ανεξαρτιτοποιηθη μαζι με την παλαζη...γραφτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ιακχε δώσε ένα depon στο Serresbomb, γιατί πονάει πολύ, σφαδάζει από πόνο, λόγω της εκλογικής ήττας του αγαπημένου του Χρυσάφη. Λέω να τους δώσεις εσύ το depon, γιατί τους ξέρεις. Λυπήσου το serresbomb. Ξυπνα και κοιμάται με το όνομα της Βαρβάρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο λουλουδοδίκης δεν πρόκειται να φύγει. Δεν έχει τα κότσια και την αξιοπρέπεια να φύγει. Αυτός είναι, έτσι ήταν πάντα. Ήταν 18 χρόνια στην Κόλλια και τον έδιωξε... και αυτός πήγε στην απέναντι πόρτα, στη μεγαλύτερη αντίπαλό της, την Αραμπατζή, νομίζοντας πως θα κάνει κουμάντο και εκεί. Και όταν τον κατάλαβαν του είπαν άντε γεια, την επομένη των εκλογών. Έτρεχε σαν το σκυλί να βγάλει τον Χρυσάφη και όταν δεν τον έκανε Γενικό Γραμματέα πέρασε απέναντι με λύσσα. Όλο το περσινό καλοκαίρι τα έχωνε δημόσια στη Βαρβάρα, την Παλάζη, τον Φρυδά και κατέληξε να τους γλύφει. Αυτός είναι ένας "γυμναστής" χωρίς κορδόνια, ένας πολιτικός αριβίστας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ βρε Λουλουλοδικη. Πρέπει να το απολαμβάνεις. Μα να σε διώξει η Μαρία η Καραμανλικια μετά 18 χρόνια. Και ο Χρυσάφης δεν σε έκανε Γενικό και τον έφαγες τον αχαιρευτο, μόνος σου. Στο λαιμό να σου κάτσει. Τόσοι ανεπροκοποι έχασαν και εξαιτίας σου το βυζί που τους τάιζε.
      Ένα δίκιο το έχουν πάντως η Παλάζη σου ξέφυγε.
      Όσο για τη Βαρβάρα τη Δήμαρχο μας, στα σοβαρά, μακάρι να αντέξετε να τελειώσετε όλα τα λαμόγια που έχουν κατακλεψει τα πάντα χωρίς ντροπή, Αλλά αριθμητικά λίγοι είστε δυστυχώς.

      Διαγραφή
  7. Ακριβώς 7:00 μ.μ, αυτός είναι ο Λουλουδοδίκης. 1ον, απολαμβάνει μόνο το να τρώει τον άλλον. 2ον, έχασαν το βυζί τόσοι ανεπρόκοποι και τη θέση τους πήραν άλλοι ανεπρόκοποι, γιατί από ανεπρόκοπους άλλο τίποτα αυτός ο τόπος. 3ον, η Παλάζη δεν του ξέφυγε, απλά κατέβασε τη θερμοκρασία, όταν χρειαστεί, που είναι θέμα χρόνου, θα την κάψει και αυτή, για αυτό ας τον προσέχει. 4ον, τα λαμόγια έφυγαν, ζήτω τα λαμόγια. 5ον, όντως είναι λίγοι αλλά όχι αριθμητικά. Λουλουδούπολη VS Τενεκεδούπολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τενεκεδουπολη πιο βρώμικη από ποτέ. Ποιο πολλά αδέσποτα από ποτέ. Θα λέμε Δινακης και θα κλαίμε... Που είναι αυτό το βούρλο η Πανταζή; Ξέρει που είναι το κυνοκομειο; Ρε αυτοί νομίζουν έγιναν και κάποιοι... Τουλάχιστο οι περισσότεροι Σύμμαχοι είχαν ταπεινοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ