Πέμπτη 23 Μαΐου 2024

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ, ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ Ή ΑΚΟΜΗ ;

           ΤΟΝ "ΓΑΛΛΟ" ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΤΗΡΑΤΟΣ Ο ΛΑΛΑΚΗΣ



3 σχόλια:

  1. Σε τι να ενημερωθει ο κοντος. αυτός τρέχει να προλάβει τις "περιπετειούλες" του και να μη τον διώξει η ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ :

    "Και αισθάνομαι υπερήφανος, αλλά και τυχερός, που στο πρόσωπο του πρώην Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή, βρήκα έναν πολύτιμο συμπαραστάτη, ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα, ώστε να εξασφαλιστούν χρηματοδοτήσεις απευθείας από το Υπουργείο για την εκτέλεση έργων, που είχαν δεκαετίες να γίνουν.
    Και, ήδη, σε αρκετούς τομείς, όπως αυτός της αντιπλημμυρικής θωράκισης του Νομού, έχει γίνει πραγματικά μια κοσμογονία έργων, που συμβάλλουν στην προστασία της ζωής και της περιουσίας των συμπολιτών μας από τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής.
    Παρ’ όλα αυτά, όπως σας ανέφερα και προηγουμένως, υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά μπροστά μας.
    Και σε αυτό δεσμεύομαι έναντι των συμπολιτών μου.
    Ότι αν με εμπιστευθούν ξανά, το σύνθημα της επόμενης θητείας θα είναι δουλειά, δουλειά, δουλειά.
    SocialProfile: Για πόσα και ποια έργα που ανακοινώθηκαν αλλά και προχώρησαν στο νομό μας την περασμένη τετραετία είστε υπερήφανος και ποια από αυτά θεωρείτε εμβληματικά;
    Παναγιώτης Σπυρόπουλος: Όπως σας ανέφερα και προηγουμένως, τα έργα καθαρισμού των χειμάρρων, όπως του Κρουσοβίτη, του Αγίου Ιωάννη, των Αγίων Αναργύρων, της Μαυροθάλασσας, της Νέας Ζίχνης, του Νεοχωρίου, της Μπέλιτσας, του Λευκώνα για να αναφέρω μόνο ενδεικτικά κάποια, αποτελούν αφανή μεν στον πολύ κόσμο, για εμένα, όμως, πολύ ουσιαστικά έργα προστασίας της ζωής και της περιουσίας των συμπολιτών μου.

    ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ "ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΑ ΕΡΓΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Σπυρόπουλος βγάζει όλο το κόμπλεξ που κουβαλάει - πιθανώς λόγω ύψους. Δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του και μην του πεις καμιά κουβέντα κριτικής. Δεν θέλει το καλό του τόπου μόνο να ακούγεται αυτός θέλει. το ίδιο και ο άλλος κοντός ο Καραμανλής. Το ίδιο όλοι τους.Πότε θα ξυπνήσουν οι Σερραίοι; Πότε; Μόνο με τον Χρυσάφη αντέδρασαν πάλι καλά.
    Μπουρλότο σε όλους! Αφού πάμε στο γκρεμό ρε. Ούτε Κώστας ούτε Τάσος ούτε Φωτεινή, ούτε Παναγιώτης, ούτε Θεόφιλος. Μπουρλότο λέμε! Δεν νοιάζονται λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ