Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

ΔΕΥΑΣ : ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ...

 ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΝΟΜΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΑΣ ...


 Ο τραγελαφος της πρόσληψης νομικού συμβούλου απο την ΔΕΥΑΣ ανέδειξε ακόμη μια φορά με αδιάψευστο τρόπο την εκκωφαντική ανεπάρκεια της διδάκτορος της Νομικής Σχολης του Εδιμβούργου και της οπερέτας των ΕΝ.ΤΟ.Σ. που ακόμη πέντε μήνες μετά την ανάληψη της εξουσίας πελαγοδρομούν.

 AΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ : ΤΗΝ "ΠΕΡΙΛΗΨΗ" ΑΛΒΑΝΟΣ  ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕ ;


Συνεχιζεται ...

3 σχόλια:

  1. Κατεπείγουσα Μεικτή Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής την Πέμπτη 9 Μαΐου!!! για τη συζήτηση του μοναδικού θέματος της ημερήσιας διάταξης: Λήψη απόφασης για την εξειδίκευση πίστωσης συνολικού ποσού 8.710,00€ με ΦΠΑ, για την παροχή υπηρεσιών-προμήθεια υλικών για την διοργάνωση τεσσάρων αθλητικών εκδηλώσεων του Δήμου Σερρών. Η Συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα λόγω της καταληκτικής ημερομηνίας των εκδηλώσεων 11/05/2024!!!
    Εξηγήστε μου: Συνεδρίαση στις 9 Μαΐου, η πρόσκληση έπρεπε να μείνει στον αέρα 5 ημέρες, όμως η εκδήλωση έγινε στις 11 Μαΐου και ακόμη και σήμερα δεν αναρτήθηκε στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» ο Ανάδοχος και θα πληρωθεί για μια εκδήλωση που έγινε. Ποιος θα υπογράψει το ένταλμά; στην «Αποκεντρωμένη» όλα καλά; Με τις δαπάνες για τη "γιορτή της μητέρας" όλα καλά; Λουλουδούπολη και ΕΝΤΟΣ για τη Eurovision είστε, για διεθνή καριέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ένας ο Γιάντσιος υπήρξε αποτυχών μη εκλεγής δημοτικός σύμβουλος με την Βαρβάρα.
    Ο άλλος είναι γαμπρός του Δούκα, του αντιδημάρχου.
    Και φυσικά εμφανίστηκε ο Δεμερτζής από την Ορεινή που παίρνει έργα από τον Γάτσιο
    Έτσι για να ξέρουμε τι μας γίνεται και ποια είναι η διαφορά των πρώην με τους νυν.
    Όσο δε για τον πολιτικό επιστήμονα που πήρε η Βαρβάρα ως ειδικό συνεργάτη, αυτός είναι κάτοικος Αθηνών, θα έρθει δηλαδή Σέρρες;
    Μας δουλεύουν όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι ντροπή Μπάρμπι να αποκαλείς τους πρώην εργαζόμενους κοβιντ παράνομους, τα δικά σας παιδιά προλάβατε τα μεταφέρατε στην δευας η κάνουμε λάθος;;; Πείτε επιτέλους κάποια στιγμή την αλήθεια γιατί μόνο το ψέματα μάθατε να λέτε στον κόσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ