Παρασκευή 10 Μαΐου 2024

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΙΜΒΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΝΕΔΟ

ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
 

Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος:
Η Τουρκία θέλει να εξαφανίσει τη βυζαντινή κληρονομιά από τα πολιτιστικά μνημεία, διεκδικεί το μισό Αιγαίο και κατέχει μέρος της Κύπρου. Γιατί πάει ο Μητσοτάκης στην Άγκυρα;

Ο πρέσβης ε.τ. Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος , μιλάει στον 98.4 για τον κλοιό κινδύνων στον οποίο βρίσκεται η Ελλάδα σε θέματα κυριαρχίας και κυριαρχικών δικαιωμάτων την ώρα που βασικές πολιτικές δυνάμεις της χώρας, σιωπούν και αντιδρούν φοβικά έως υποχωρητικά σε αναθεωρητικές ατζέντες σε βάρος της χώρας και εξηγεί γιατί η κίνηση "Συμμετέχω" για την Εθνική Κυριαρχία και την Κύπρο, κατεβαίνει στις ευρωεκλογές και ο ίδιος είναι ένας από τους υποψήφιους ευρωβουλευτές της κίνησης.

Μιλάει για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις που μετατρέπονται σε σχέσεις χειραγώγησης από την Τουρκία, τις εξελίξεις με την προκλητική επίσκεψη Ράμα στην Αθήνα, αλλά και την επικράτηση του VMRO με το "μακεδονικό αφήγημα" και τις χλιαρές ελληνικές αντιδράσεις .
Εξηγεί γιατί η κίνηση "Συμμετέχω" για την Εθνική Κυριαρχία και την Κύπρο ιεραρχεί τα εθνικά θέματα αλλά και την φτωχοποίηση του ελληνικού λαού, ως θέματα προτεραιότητας για αγώνα μέσα στο ευρωκοινοβούλιο, με την δέσμευση ότι οι εκλεγέντες ευρωβουλευτές θα εναλλάσσονται στην θητεία τους στο ευρωκοινοβούλιο ανά έτος.
Υπογράψτε τη Διακήρυξη της Επιτροπής για την Εθνική Κυριαρχία και την Κύπρο: https://www.symmetexw.gr/

Πατήστε ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ και γίνετε μέλη του καναλιού για να στηρίξετε την προσπάθειά μας:
 / @savvaskalenteridis  

3 σχόλια:

  1. Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΑΔΙΆΛΕΙΠΤΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ ;;;;;;;;;
    «Όταν αποφασίσαμε να κάμομε την Επανάσταση», ανακαλούσε ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης στην Πνύκα στις 7 Οκτωβρίου 1838, «δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πώς δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε “πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα;”, αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι, εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση».
    Η εξέχουσα στρατιωτική και πολιτική φυσιογνωμία του 1821, ο πιο αγαπητός αντάρτης, δεν αμφέβαλε ποτέ για τη νικηφόρα έκβαση του εθνικού ξεσηκωμού. Ένα πράγμα φοβόταν μόνο: τους Έλληνες, τους «προσκυνημένους» όπως τους αποκαλούσε, οι οποίοι σε συνάρτηση και με την επέλαση του Ιμπραήμ έθεταν σε άμεσο κίνδυνο τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα: «Μόνον εις τον καιρόν του προσκυνήματος εφοβήθηκα διά την πατρίδα μου», έλεγε στα απομνημονεύματά του.
    Τυχαίο ;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΙΜΒΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΝΕΔΟ", το "ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ", που είπε ο Λεωνίδας στον Ξέρξη, το θυμάσαι;
    Έ να ξέρεις πως αυτή είναι η μέθοδος, να πας, να τα πάρεις τα νησιά και να τα φέρεις πίσω.
    Αν μόνος σου κιοτεύεις, πάρε μαζί σου και τον ΑΘΑΝΑΣΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ