Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ : ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΜΙΧΤΣΟΓΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΗ;

  ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ;


Στην φωτογραφία αυτή και στον τίτλο της εφημερίδος απεικονείζεται η κατάντια της ελληνικης κοινωνίας και η κατάργηση του κράτους δικαίου με γνήσιο και πρωτοπόρο τον Δήμο Σερρών. Η πολιτικά αναλφάβητη Διδάκτωρ Νομικής Σχολής του Εδιμβούργου λειτουργόντας ως εκπρόπσωπος 50 νταβατζήδων-επιχειρηματιών και ένας επιεικώς απαράδεκτος Αστυνομικός Διευθυντής  συσκέφτηκαν δημοσίως ωστε να επινοήσουν έναν τροπο προκειμένου να παραβιάσουν την αποφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας επικύρωσε την γενναία αποφαση του Δημοτικου Συμβουλίου επι Αγγελιδη (να το λεμε και αυτό)με την κανονιστική που απαγορεύει την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε τμήμα της οδού Μεραρχίας.  

Και αυτά τα αστροπελέκια βρήκαν τον τρόπο προκειμένου να παραβιασουν τον νόμο με την νομική διάνοια της νομικής σκέψης , της Βαρβάρας Μητλιάγκας (όπως λεει και ο Γιάντσιος νομικός σύμβουλος της ΔΕΥΑΣ πλέον, το αντίδωρό του μετα την αποτυχημένη υποψηφιότητα του με τους ΕΝ.ΤΟ.Σ.) και αποφάσισαν να εφαρμοστεί ήπια η κανονιστική!!! στην οδό Μεραρχίας. Δηλαδή ολίγον έγκυος και ...βγήκε λευκός καπνός.

Βρέθηκε ενας εύσχημος τρόπος να παρανομούν οι 50 καφετζήδες και οι σουβλατζήδες  για να πλουτίζουν σε βάρος των Σερραίων Δημοτών που ανοήτως ανέχονται καθε προσβολή των δικαιωμάτων τους.

ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΟΙ ΓΟΡΔΙΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ, ΚΟΒΟΝΤΑΙ
 ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ !!!

29 σχόλια:

  1. Κύριε Μιχτσογλου κάνε κάτι για τα τραπεζοκαθισματα. Μην γίνεσαι και εσύ, όπως ο Χρυσάφης όμηρος στα χέρια κάποιων καταστηματαρχών υγειονομικού ενδιαφέροντος. Μην ξεφτιλίζεσαι άλλο πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μιχτσόγλου όταν τον φτύνουν, απαντάει ότι βρέχει. Μην περιμένεις τίποτα.

      Διαγραφή
  2. Θα αναφερθώ σε τρεις περιπτώσεις που τις βλέπουμε καθημερινά όσοι και όσες κυκλοφορούν επί της Μεραρχίας.
    Περίπτωση πρώτη.
    Γωνία Μεραρχίας και 29ης Ιουνίου, ο τύπος έχει καταλάβει ολόκληρο το πεζοδρόμιο, για να περάσεις πρέπει να κατεβείς στον δρόμο, ούτε συζήτηση για καροτσια.
    Δευτερη το καφέ δίπλα από τον Γατίδη επί της Μεραρχίας, εκτός του ότι έχει οικειοποιηθεί το δένδρο, έχει καταλάβει το πεζοδρόμιο και έχει κάνει και ηλεκτρολογική εγκατάσταση στο δήθεν λυομενο, ή δήθεν μετακινούμενο σε Ρόδες, το ότι έχει ασυλία ας το ερευνήσουν άλλοι.
    Τρίτη, γωνία Ιουστινιανού και Μεραρχίας, νέο κατάστημα, έχει καταλάβει την γωνία έχει απλώσει τραπεζάκια και έχει κάνει σταθερή την δήθεν κατασκευή σε Ρόδες.
    Μιχτσόγλου εσύ όλη μέρα στην γύρα είσαι
    Δεν τα είδες ή δεν θέλεις να τάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε προκαλώ να πας να μάθεις ποσά λεφτά κόπηκαν σε πρόστιμα.

      Διαγραφή
    2. Τα πρόστιμα δεν ωφελούν κανέναν. Ειναι προσχηματικά και καλύπτουν τον Δήμο και τους Παραβάτες . Τον Δήμο ότι δήθεν ελέγχει και καταγράφει παραβιάσεις και τους παραβάτες που κανουν εντάσσεις θεραπείας και πέφτουν στα μαλακά ή απαλλάσσονται με την διαγραφή το πρόστιμου. Παλιό το κολπο και δοκιμασμένο από τον Χρυσάφη.

      Διαγραφή
  3. Θέλω να γνωρίσω τον Μιξογλου είναι ωραίος άντρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σχολιαστή " 27 Μαΐου 2024 στις 4:07 μμ".
    Πολύ σωστές οι παρατηρήσεις που διατυπώνεις. Ξέχασες να προσθέσεις, ότι στον πεζόδρομο της οδού Κ. Καραμανλή από το ύψος της οδού Ερμού εως την οδό Ιουστινιανού δεν επιτρέπεται να υπάρχει ούτε ένα τραπεζοκαθισμα, βάσει κανονιστικης απόφασης. Και όμως γίνεται χαμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δημήτρη Μιχτσογλου η εικόνα που έχουμε για σένα είναι, ότι είσαι ένας θαρραλέος άνθρωπος και πολιτικός. Μην μας απογοητευεις. Εφάρμοσε τους κανονισμούς και τους νόμους στο θέμα των τραπεζοκαθισματων. Δεν πάει άλλο. Έχεις μαζί σου και τον δυναμικό Σύλλογο Αρχιτεκτονων, αλλά και πολλούς δημότες. Θα έχετε μόνον πολιτικό όφελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εγω παντως θα ρωτουσα στην γυρα να μαθεις τι εστι οεν λογω κυριος γιατι μαλλον εισαι απο αλλο νομο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην περιμένετε κάτι από τον Μιχτσόγλου. Τον μισθό του αντιδημάρχου ήθελε μόνο για να βιοποριστεί. Όπως μην περιμένετε τίποτε από τη δήμαρχο και τους συνεργάτες της. ήδη φαίνεται τί θα γίνει. απλά δεν μπορούν. Βέβαια καλύτερα αυτοί παρά ο προηγούμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι είναι..ο κόσμος σιχάθηκε τους προηγούμενους και τώρα θα σιχαθεί και αυτούς....πρώτες ενδείξεις... πλήρη ανικανότητα και βόλεμα....και κακογουστιά..

      Διαγραφή
  8. Μια τρίχα από τα @@του Τουρτούρα είναι ο Μιχτσογλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν συγκρίνεις αυτούς τους δύο, καταλαβαίνεις γιατί αυτή η πόλη έπιασε πάτο.

      Διαγραφή
    2. Ο Τουρτούρας τον έχει τον Μιχτσογλου στο ποτό και στο υπογράφω...

      Διαγραφή
    3. Iakxe θα ήθελες να πιεις ουζάκι μεσημεριανό με Τουρτούρα?

      Διαγραφή
  9. Κυρία Μητλιαγκα.
    Αν είναι αλήθεια αυτά που γράφει ο Ιακχος για τα τραπεζοκαθισματα και για τη Μεραρχίας, τότε είστε μια ΤΡΑΓΙΚΉ Δήμαρχος.
    Κύριε Μιχτσογλου.
    Εσύ μέχρι τώρα για το θέμα αυτό απέδειξες, ότι είσαι ΜΕΓΑΛΗ ΚΌΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βαρβάρα Μητλιαγκα δεν περιμέναμε να έχεις τόση μεγάλη ατολμία. Κρίμα, κρίμα, κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?
    ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ??????????????????????
    ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ????????????????????????
    ΣΥΓΚΑΛΗΨΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η κατάσταση τραγική..γιατί δεν λέτε για την πλατεία Ελευθερίας.Χαθηκαν τα παρτέρια έγιναν παγκάκια του καταστηματάρχη και η όλη η πλατεία είναι πλέον στα χέρια των καφετζηδων.Ημαρτον. Ο Μιχτζογλου τελικά είναι μόνο φωνή και χωριάτικη μαγκιά.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εντωμεταξύ εσάς που σας πειράζουν τα τραπεζοκαθισματα 5 τσιπιδες είστε που δεν αφήνεται φραγκο στην αγορά. Ευτυχώς είναι και αυτοί και δουλεύει λίγο η πόλη. Εσάς και που δουλεύουν σας πειράζει. Αλλά είπαμε να ταν η ζήλια ψώρα .
    Υγ Γιάννη πάνε ρε πάνω εκεί στο Μπάμπη να πιεις το καφέ σου κάνα 2ωρο και άσε τα μαγαζιά να δουλέψουν . Για να πάρετε φραπέ σε φελιζολ είστε και να τριγυρνάτε και να λέτε αμπελοφιλοσοφιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλώς το χουβαρντόπαιδο🤣 30 νταβατζηδες εκβιάζουν τα ανθρωπάκια της Δημοτικής Αρχής και υποβαθμίζουντην ποιότητα ζωής των Σερραίων Δημοτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή εσένα Γιάννη επηρεάστηκε η ζωή σου από τα τραπεζοκαθισματα.? Δεν μπορείς να βγεις.? Ενοχλήσε.? Σε ζορίζουν κάπου. 15 μέτρα δρόμος στη μεραρχιας και σε εμποδίζουν να περάσεις από κάπου ? Είπαμε στο Μπάμπη και όταν τελειώνει ο καφές όπως και τους υπολοίπους σαν και του λόγου σου συμπληρώνετε νερό για να κάτσετε άλλο τόσο. Τσίπιδες

      Διαγραφή
  15. Υποβαθμίζεται λέει η ζωή των πολιτών από τα τραπεζοκαθισματα. Δεν κοιτάει που στην Ερμού όλα είναι κλειστά. Δεν κοιτάει που στην πόλη έχουν μείνει 5 μαγαζιά. Να τα κλείσουμε και αυτά να μπορεί ο Γιάννης μαζί με τους άλλους τους τσιπιδες να κάνουν βόλτες με το καφέ από το σπίτι στο χέρι. 10 γεροντοπεριεργοι είστε . Και τη Κυριακή μετά την εκκλησία καφέ στο Μπάμπη όπως είπαμε. Μόνο ελληνικό για να συμπληρώνετε νερό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι να ζηλέψουμε κύριοι "επενδυτές" - "επιχειρηματίες"; Τι είμαστε Τούζλα ή Ασπροβάλτα να επενδύουμε στα καφέ, τα μπαρ και σουβλατζίδικα; Αυτή είναι η ανάπτυξη; Σε αυτό θα βασιστούν οι επόμενες γενιές. Φεύγουν οι νέοι από την ύπαιθρο για να γίνουν Baristas, σερβιτόροι και Djs στα Σέρρας;;; Ήμαρτον!!! Και τι παράγετε εσείς; Ό,τι πουλάτε, ακόμη και τα καλαμάκια και τα ποτήρια από φελιζόλ, εισαγόμενα είναι! Δεν έχουμε υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους, εξειδικευμένο προσωπικό στα τεχνικά επαγγέλματα διότι έμαθαν όλοι με 4 ευρώ στην τσέπη να πίνουν καφέ μετά τις 11:00 που θα ξυπνήσουν. Με το ταμείο ανεργίας, το επίδομα και το χαρτζιλίκι του μπαμπά οι περισσότεροι πελάτες σας. Α!!! είναι και εκείνοι, οι zen premier, οι Tv queen και οι life style των Σερρών, τρομάρα μας. Η κατάσταση έχει ξεφύγει, δε φταίτε εσείς, σε εσάς όμως καταδεικνύεται. Όχι δε τριγυρνάμε, το παλεύουμε καθημερινά, μα όταν θέλουμε να βγούμε στην πόλη μας, θέλουμε να τη δούμε ελεύθερη, πολιτισμένη και ανθρώπινη. Ναι να πιούμε τον καφέ μας σε γυάλινο ποτήρι όχι σε γυάλινη πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανάπτυξη?? Στους βουλευτές να πας να το πεις αυτό. Δεν ήξεραν να σε ρωτήσουν τι επένδυση θα κάνουν. Τόσα χρόνια που ψήφιζες νέα Δημοκρατία δεν το σκέφτηκες ποτε αυτό.? Αλλά σε ξέρουμε και εσένα γνωστός τσιπης της πόλης στο σπίτι σου αυτά που αγοράζεις δεν είναι εισαγόμενα.? Να μην δίνεις 4 ευρώ στο γιο σου . Να βγει για δουλειά. Σε πείραξαν οι ζεν πρεμιε επειδή είσαι άσχημος. Θες ελεύθερη πόλη λες . Σε ενοχλούν τόσο πολύ τα τραπεζοκαθισματα να περπατήσεις δεν μπορείς με το καφέ στο χέρι που βολτάρει. Άμα δεν υπήρχαν και αυτά το απόλυτο σκοτάδι θα ταν η μεραρχιας. Αλλά που να το δουν αυτό οι τσιπιδες των Σερρών. Βγαίνουν τ απόγευμα κάνουν τη γύρα τους να δουν ποίοι είναι έξω και στις 9 μαντρωνονται

      Διαγραφή
  17. Έλα νταξει ουτοπικε χαρακτήρα. Να στείλεις τον γιο σου να γίνει υδραυλικός και ηλεκτρολόγος. Τη σχέση έχει αυτό με τη πραγματικότητα. Τη σχέση έχουν τα τραπεζοκαθισματα με τους γονείς που δεν στέλνουν τα παιδιά τους σε πρακτικά επαγγέλματα? Τη σχέση έχει που τα καλαμάκια και οι καφέδες είναι εισαγόμενα . Αλλά είπαμε τι να περιμένεις από άτομα τα οποία δεν έχουν αφήσει φράγκο στην αγορά. Που περνάν έξω από τα μαγαζιά για να δουν πιοι κάθονται και να τα σχολιάσουν .οι ζεν πρεμιε σεε πείραξαν τρομάρα σου είπαμε για φραπέ από σερραιο σε φελιζολ και τυρόπιτα στο χέρι είσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΙ ΟΜΩΣ Ο 7:32 ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΓΙΝΑΜΕ ΚΑΦΕΔΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το μάτι σας μάρανε. Εδώ δεν έχει μαγαζιά για να δουλέψει ο κόσμος. Θέλουμε να κλείσουμε και αυτά που έχει για να περπατάτε με ποιότητα. Στους άδειους δρόμους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Όχι ρε φίλε, δε θέλουμε να κλείσουν αλλά να δουλέψουν και αυτά που δεν έχουν το προνόμιο της ασυλίας διότι αυτό είναι αθέμιτος ανταγωνισμός, με τις επιλεκτικές ευλογίες ή μάλλον τα στραβά μάτια της Δημοτικής Αρχής. Στέλνει τον κόσμο σε ένα δρόμο και ερημώνει όλους τους άλλους. Να δουλέψουν οι 5 - 6... και να κλείσουν οι 26... ωραίοι είστε, σαν τα πολυκαταστήματα και τις επώνυμες αλυσίδες που κατέστρεψαν τις οικογενειακές και μικρές επιχειρήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ