Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΔΗΚΗΓΟΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ;

 ΣΥΝΙΣΤΑ ΕΠΙΜΕΛΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ Η ΕΝΕΧΥΡΙΑΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΠΟΣΟΥ 9.663.456 € ;;;;

ΚΑΤΙΡΤΖΟΓΛΟΥ, ΜΗΤΛΙΑΓΚΑ , ΓΑΛΑΝΗΣ, ΧΑΚΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ;

 Άρθρο 390 - Ποινικός Κώδικας (Νόμος 4619/2019) - Απιστία

 1. Όποιος κατά παράβαση των κανόνων επιμελούς διαχείρισης προκαλεί εν γνώσει βέβαιη ζημία στην περιουσία άλλου, της οποίας βάσει νόμου ή δικαιοπραξίας έχει την επιμέλεια ή διαχείριση (ολική ή μερική ή μόνο για ορισμένη πράξη), τιμωρείται με φυλάκιση και αν η ζημία που προξενήθηκαν είναι ιδιαίτερα μεγάλη, με φυλάκιση τουλάχιστον τριών (3) μηνών και χρηματική ποινή. Αν η ζημία που προκλήθηκε υπερβαίνει συνολικά το ποσό των εκατόν είκοσι χιλιάδων (120.000) ευρώ επιβάλλεται κάθειρξη έως δέκα (10) έτη και χρηματική ποινή.

2. Αν η απιστία στρέφεται άμεσα κατά του νομικού προσώπου του ελληνικού δημοσίου, των νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου ή των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης και η ζημία που προκλήθηκε υπερβαίνει συνολικά των ποσό των εκατόν είκοσι χιλιάδων (120.000) ευρώ επιβάλλεται κάθειρξη τουλάχιστον δέκα (10) ετών και χρηματική ποινή έως χίλιες (1.000) ημερήσιες μονάδες. Η πράξη αυτή παραγράφεται μετά είκοσι (20) έτη.

   ΟΤΑΝ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ "ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΎΜΒΑΣΗ" ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 326.861,42 € !!!! ήτοι 27.238,40 € ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.

21 σχόλια:

  1. Το αυτοκινητοδρόμιο μυρίζει απαίσια.
    Τι λέει η νέα Δήμαρχος που παρακολούθησε το διοικητικό συμβούλιο?
    Υπάρχει περίπτωση πλαστογραφίας και κατάχρησης χρημάτων?
    Υπάρχουν άτομα του Διοικητικού συμβουλίου που εμπλέκονται?
    Έχουν βάσιμο λόγο τα σενάρια που κυκλοφορούν?
    Γιατί η ΛΑΜΣ διέλυσε το διοικητικό της συμβούλιο και πάει για εκλογές?
    Υπάρχει κάποιο αγκάθι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαι Δημότης Σερρών και έξω από την κάλπη έδωσαν στον παππού μου ψηφοδέλτιο στο έκτο γυμνάσιο ψηφοδέλτιο της Βαρβάρας των Εντός έτοιμο και του είπαν ότι είναι του Χρυσάφη γιατί ο Παππούς μου είναι φίλος με τον μπαμπά του κ. Κατιρτζόγλου και ήθελε να τον ψηφίσει. Προσπάθησαν έξω από την κάλπη να ξεγελάσουν γέρο άνθρωπο. Πάλι καλά ο παππούς έχει διαύγεια και το έλεγξε πριν το ρίξει. Αλλά πόσους άλλους ξεγέλασαν με αυτόν τον τρόπο δεν ξέρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή έξω από το εκλογικό κέντρο - Κάλπη ήταν άτομα της Βαρβάρας τα οποία φώναζαν, " Εδώ τα καλά ψηφοδέλτια του Χρυσάφη" και έτρεχε ο κόσμος και ο παππούς σου να πάρει ψηφοδέλτιο έτοιμο σταυρωμένο?
      Και οι του Χρυσάφη που ήταν εκεί και έβλεπαν το σκηνικό από τους ανθρώπους της Βαρβάρας ήταν χαρούμενοι που οι ΕΝΤΟΣ μοίραζαν δικά τους ψηφοδέλτια?
      Είσαι τόσο μ@λακας και ηλίθιος μαζί?

      Διαγραφή
    2. Σταύρο όλο και καλύτερα τα πας με την ορθογραφία. Εύγε.

      Διαγραφή
    3. Ο παππούς σου ήταν από την μεριά της μητέρας σου ή του πατέρα σου, για να δούμε βρε σε ποιους εμοιασες και έγινες αετός.

      Διαγραφή
  3. Και θα πρέπει να ελέγξουν τα ροζ ψηφοδέλτια πρέπει να ήταν συγκεκριμένης σταυροδοσιας δηλαδή για να ελέγξουν κάποιοι τους ψήφους που πήραν. Τον παππού πάντως το ψηφοδέλτιο που δόθηκε έξω στην αυλή του σχολείου είχε δισταυρια και ήταν από τα ροζ. Η ίσως ήταν νοθεία έξω από τα σχολεία για να δουν πόσους ψήφους πήραν από αυτή την δουλειά... Τι να πω... Ας το ψάξει η Συμμαχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το αυτοκινητοδρομιο μυριζει απαισια. Τι λεει ο δημαρχος που διοικησε τεσσερα χρονια και διοικεί ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρόεδρος Αυτοκινητοδρομιου Χρυσαφης και διευθύνων Ντοντος τι πιο σύνηθες να κυκλοφορούν πλαστά εισητηρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ιακχε για όποιες απορίες έχεις, σχετικά με τα LED μόνον ένα "αξιόπιστο" και " σοβαρό" πρόσωπο μπορεί να σου δώσει απαντησεις. Το πρόσωπο αυτό έχει το ονοματεπώνυμο Γκότσης Ηλίας. Αυτό τα λέει όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εκεί με τους νομικούς τι δουλειά έχει ο ακμάκης????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτός ο Μπουρβάνης είναι τόσο νούμερο που πήγε και τοποθέτησε το κορμί του ανάμεσα στους εκλεγμένους της παράταξης Χρυσάφη.
    Δεν είχε ούτε την αξιοπρέπεια να απέχει.
    Για να δείτε τι άτομα ψηφίζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ιακχε κατάλαβες τί έγινε στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο;
    Ο Στ Φωτιάδης ψήφισε Οχι στα led, ενώ πριν λίγες μέρες στην Οικονομική Επιτρ στην ίδια ακριβώς εισήγηση για τα led, ψήφισε Ναι.
    Η δέ Βαβράρα σαν να ήταν απ τον Άρη.
    Καταλάβαινε τί συζητούσαν; Δεν καταλάβαινε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτοί ήταν που ήταν τώρα σαψαλώθκαν εντελώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εσένα αυτό ήταν το πρόβλημα σου;;; Στις κάλπες μέσα υπήρχε νοθεία αν δεις τους Σταυρούς κάποιων υποψηφίων των εντός θα καταλάβεις... Η Συμμαχία ανύπαρκτη στις κάλπες μέσα στην πόλη... Ένας Καρυπογλου σας ξέσκισε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο προναφερομενος κατα παγια επιλογη ξεσκιζεται και δεν ξεσκιζει.

      Διαγραφή
  12. Ποιος Κσρυπογλου τώρα; Αυτή η γραφικότητα που έψαχνε την ψήφο του στις βουλευτικές εκλογές κόντρα στον Τζελεπη, μπορεί να επηρεάσει το εκλογικό σώμα των Νεοδημοκρατων της πόλης που ψηφίσαν από ανάγκη τους ΕΝΤΟΣ για να διώξουν τον θίασο του Χρυσαφη και οχι για βγάλουν Δήμαρχο την ανύπαρκτη κυρα Βαρβάρα; Μην μπερδευόσαστε , προσγειωθείτε στην πραγματικότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έτσι όπως τα λέει ο iakxos είναι... Ποια Βαρβάρα! Ασταυρωτα ρίχναμε για να πάρει το μάθημα του ο αλαζόνας Δήμαρχος.... Όσο για τον θίασο δες ποιοι ήταν διευθαρμενοι και ποιοι καθαροί και δες την σταυροδοσια της Συμμαχίας και θα καταλάβεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν έλεγα στους υποψήφιους της Συμμαχίας ότι είναι απλοί νεροκουβαλητές, με έλεγαν τοξικό.
      Τώρα ας λουστούν τους νεροβούβαλους και τα απολιθώματα, τους διαπλεκόμενους και τις μαντάμ.

      Διαγραφή
  14. Το Σκάνδαλο με τα κλεμμένα εισιτήρια στο Αυτοκινητοδρομιο να μην θαφτεί ! Όλη η πόλη μιλάει και κανείς δεν απαντάει ! Ο Δήμαρχος το ήξερε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανάμεσα σε όλους αυτούς, που μιλάνε, όλοι ρωτάνε; Ούτε ένας δίνει απάντηση;

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ