Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ... LED TEΛΟΣ ;

   ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΠΕΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ LED

 Σύμφωνα με την αμαρτωλή σύμβαση που υπέγραψε ο Δημος Σερρών (ιστορική κατά τους Χρυσάφη -Μυσιρλή) Δήμος Σερρών, την υπ’ αριθμ. Πρωτ. 30628/7-9-2023 Σύμβαση Παροχής Υπηρεσιών (ΑΔΑΜ 23SYMV013371225 2023-09-08 η οποία περιελάμβανε και δυο Παραρτήματα : ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι - Σύμβαση Μεσεγγύησης και ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ - Σύμβαση Ενεχυρίασης Απαιτήσεων) υποχρεούτο να εκχωρήσει το σύνολο των δημοτικών τελών που θα εισέπραττε απο τους δημότες σε έναν μεσεγγυούχο και παράλληλα να δημιουργήσει έναν τραπεζικό λογαριασμό (καταπίστευμα) στον οποίο θα κατατίθενται τα εισπραχθέντα εκ των δημοτικών τελών ποσά. Από τον λογαριασμό αυτό μεσεγγυούχος θα πλήρωνε κάθε τρίμηνο αναλογικά την αμοιβή του ανάδοχου που συνολικά στην 12ετία ανέρχεται στο ποσό  7.793.432,35 € μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%  ήτοι ποσό 9.663.456,87 € με τον ΦΠΑ.

Παστρικές δουλειές , ώστε να μην χάσει ούτε σεντ ο ανάδοχος.
 
Την απόφαση προς εφαρμογή των ανωτέρω με την υπ' αριθμό 580/2023 (ΑΔΑ 61ΧΦΩ10 - 7Τ9 )  στις 27.09.2023 απέρριψε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση και οχι την με την υπ’ αριθμ. 159/2023 Απόφαση της Ο.Ε. του Δήμου Σερρών, στις 31-03-2023 (ΑΔΑ:ΨΛΒΡΩ10-5ΨΑ), με την οποία κατακυρώθηκε η Σύμβαση Παροχής Υπηρεσιών στην Ένωση Εταιρειών «ΟΤΕ Α.Ε.-GLOBILED M.ΕΠΕ» και η οποία βρίσκεται εν ισχύ

 Βεβαίως πονηρά και σωστά σκεπτόμενοι οι "ΣΥΜΑΧΧΟΙ" ανακοίνωσαν οτι δεν προτίθενται να ασκήσουν προσφυγή στην Επιτροπή του άρθρου 152 κατά της Απορριπτικής Απόφασης της Αποκεντρωμένης , οπότε η "καυτή πατάτα" βρίσκεται στα χέρια της Μητλιαγκα και των λαλίστατων ΕΝ.ΤΟ..Σ
 
(διαβάστε στα σχόλια το κείμενο της ακυρωθείσης απόφασης της Ο.Ε. 520/2023)

9 σχόλια:

  1. Αυτόν τον απατεώνα τον Μισιρλή γιατί δεν τον ξεφτυλιζει κάποιος; Δείτε τι είπε ο γελοίος! https://serresbomb.blogspot.com/2023/11/led_0455431619.html?m=1#google_vignette

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΨΗΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;;;;;;ΑΧ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ.ΤΟΣΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΚΕΙ ΠΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το σκάνδαλο των LED, το μεγαλύτερο σκανδαλο στα χρονικά του Δήμου Σερρών, το δημοτικό συμβούλιο ομόφωνα πρέπει να το ακυρώσει. Όλοι οι δημοτικοί συμβουλοι πρέπει να σταθούν με υπευθυνότητα και εντιμότητα απέναντι σε αυτό το σκάνδαλο και να μην στιγματιστουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ IAKXE, απάντηση στο ερώτημα "Πώς επέρασεν απο την Οικονομικήν Επιτροπήν παράτυπα αυτό το Θέμα;", οφείλουν να δώσουν όλοι οι Δημοτικοί Συμβουλοι που ειναι και Δικηγόροι.

    Προεξαρχούσης φυσικά της κ.Μητλιάγκα η οποία οταν ελήφθη η απόφασις αυτή εις την Ο.Ε. ητο οχι μόνον εν ενεργεία Δημοτική Συμβουλος και επι 3,5 χρόνια μέλος της Ο.Ε., αλλά και υποψήφια Δημαρχος αρα εν δυνάμει Δήμαρχος.

    Επομένως κυρίως η κ. Μητλιάγκα πρέπει να είπει εις τους Σερραίους πού εβόσκει αυτοδιοικητικά και νομικά, όταν εγίνοντο αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπάρχει έντιμος δημοτικός σύμβουλος που δεν θα πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων το αίσχος των led του Δήμου Σερρών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι στο χέρι της Μητλιαγκα να μπλοκάρει το σκάνδαλο των LED, μετά την απόφαση της Αποκεντρωμένης. Το ερώτημα είναι, αν θέλει η νέα Δήμαρχος να μπλοκάρει το σκάνδαλο των LED.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Μητλιγκα τέσσερα χρόνια στην Οικονομικη Επιτροπή ,"έβλεπε τα τραίνα να περνούν" ... Τελείως άσχετη , έδωσε δείγματα γραφής. Το σκάνδαλο θα το σταματήσουμε εμείς , oι δημότες. Τα ψέματα τελειώνουν, το σκατό έφθασε στην κάλτσα.

      Διαγραφή
  7. ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

    Α Π Ο Φ Α Σ Η 580 / 2023


    ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Έγκριση σύναψης Σύμβασης ενεχυριάσεων απαιτήσεων, σύμβασης μεσεγγύησης και συστάσεως Ειδικού Καταπιστευτικού (Δεσμευμένου) Λογαριασμού (Escrow Account) ύψους 7.793.432,35€ μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%, για την εκτέλεση της υπηρεσίας με τίτλο «Ενεργειακή Αναβάθμιση, Αυτοματοποίηση και Διαχείριση του Δικτύου Ηλεκτροφωτισμού Κοινοχρήστων Χώρων (Οδοφωτισμός) στο Δήμο Σερρών» και εξουσιοδότηση του Δημάρχου για την υπογραφή τους.

    ΑΔΑ 61ΦΧΩ10 -7Τ9


    Α) Εγκρίνει το τελικό ποσό για τη σύσταση του Ειδικού Καταπιστευτικού (Δεσμευμένου) Λογαριασμού (escrow account), που οριστικοποιήθηκε στο ποσό των 7.793.432,35 € μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%, για τη Σύμβαση Παροχής Υπηρεσιών: «Ενεργειακή Αναβάθμιση, Αυτοματοποίηση και Διαχείριση του Δικτύου Ηλεκτροφωτισμού Κοινοχρήστων Χώρων (Οδοφωτισμός) στο Δήμο Σερρών», σύμφωνα με την υπ’ αριθμ.159/2023 Απόφαση της Ο.Ε. του Δήμου Σερρών, στις 31-03-2023 (ΑΔΑ:ΨΛΒΡΩ10-5ΨΑ), με την οποία κατακυρώθηκε η ΣΠΥ στην Ένωση Εταιρειών «ΟΤΕ Α.Ε.-GLOBILED M.ΕΠΕ».
    - 3 -
    Β) Εγκρίνει τα ποσά που θα αναλογούν στις Βεβαιώσεις Τριμηνιαίας Αμοιβής που θα εκδίδονται από το Δήμο για τον Ανάδοχο, θα κατατίθενται από τους Παρόχους Ενέργειας, στον Ειδικό Καταπιστευτικό (Δεσμευμένο) Λογαριασμό (escrow account), ο οποίος θα συσταθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για την υλοποίηση της υπηρεσίας «Ενεργειακή Αναβάθμιση, Αυτοματοποίηση και Διαχείριση του Δικτύου Ηλεκτροφωτισμού Κοινοχρήστων Χώρων (Οδοφωτισμός) στο Δήμο Σερρών».
    Γ) Ορίζει το Πιστωτικό Ίδρυμα Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων Μεσεγγυούχο και χειριστή των ποσών (εκχωρούμενων απαιτήσεων) που θα κατατεθούν σε αυτόν μαζί με την χορήγηση ανέκκλητης εντολής και εξουσιοδότησης, να προβαίνει στις ενέργειες που προβλέπονται στην σχετική σύμβαση Μεσεγγύησης.
    Δ) Εξουσιοδοτεί το νόμιμο εκπρόσωπο του καταθέτοντος Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία *ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ*, που εδρεύει στις Σέρρες επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή αριθ. 1, με Α.Φ.Μ. 997657764, τον Δήμαρχο Σερρών κ. Αλέξανδρο Χρυσάφη του Αθανασίου και της Μαρίας, κάτοχο του με αριθμό ΑΕ 114184 Δ.Α.Τ. της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, να υπογράψει τη σχετική Σύμβαση Μεσεγγύησης και τη σχετική Σύμβαση Ενεχυρίασης Απαιτήσεων και να προβεί σε κάθε νόμιμη απαραίτητη ενέργειας για την υλοποίηση της εν λόγω απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ