Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023

ΣΤΡΟΦΗ 180 ΜΟΙΡΩΝ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ LED !!!! (Video) !

ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΑ "ΑΦΕΝΤΙΚΑ" ;

 

Τι έγινε Θπύρο "ξεχασιάρη", ταρακουνήθηκαν οι ανάδοχοι μόλις πληροφορήθηκαν τις παπαριές που αμολούσες "περί τυπικής διαδικασίας"   και τον ορισμό μεσεγγυούχου όπως αναφέρει το  "ΠΑΡΡΑΡΤΗΜΑ Ι"  Σύμβασης που είναι ο ουσιαστικότερος για να πληρώνεται "το νταβατζιλίκι" των 9.663.456 ευρώ συμπεριλαμβανόμενου του ΦΠΑ 24% στους ανάδοχους που "σήκωσαν μανίκια" και βιάζονται μήπως και χάσουν το τεφαρίκι; Εσυ όμως γιατί απέκρυψες απο τους Σερραίους Δημότες το "ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ" της σύμβασης που κρυβει το μεγάλο σκανδαλοει το μεγάλο

  Ακούστε προσεκτικά την δήλωση του Θπυρου "περί τυπικής διαδικασίας" με την Βαρβάρα ως επόμενη Δήμαρχος πλέον , συνεχίζει  βουβή και άλαλη απέναντι του, (όπως φαίνεται στο πλάνο αρχείο του video ως μέλος της Οικονομικής Επιτροπής τέσσερα χρόνια),  να καταπίνει αμάσητες τις φλυαρίες του φαφλατά αριβίστα Θπύρου.


Επίσης η "λανθάνουσα γλώσσα που λέει την αλήθεια"  αποκάλυψε τον λαλίστατο φαφλατά που επιβεβαίωσε οτι θα πληρώσουμε 12.000.000 ευρώ για τον ηλεκτροφωτισμό  με σώματα LED, που αξίζει μόλις 2.000.000 ευρώ (σύμφωνα πάντα με την πρόταση της ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ACA ΑΕΒΕ ) και θα μπορούσε να αποκτήσει εύκολα ο Δήμος Σερρών από την εν λόγω Σερραϊκή επιχείρηση με ένα δάνειο απο το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ώστε να εξοικονομήσει το "ποσό - νταβατζιλίκι" των 9.663.456 ευρώ συμπεριλαμβανόμενου του ΦΠΑ 24% που θα καρπωθούν ως αμοιβή οι ανάδοχοι. 


Συνεχίζεται ...


4 σχόλια:

  1. Έχει βουίξει όλη η Ελλάδα με τον φωτογραφικό διαγωνισμό για τα LED του Δήμου Σερρών, με αποτέλεσμα να υπάρχει μόνον μια προσφορά. Δηλαδή, στην ουσία μιλάμε για καραμπινάτη απευθείας ανάθεση 8 εκ. ευρώ. Υπογράψανε μάλιστα και σύμβαση, την οποία η δημοτική αρχή του Χρυσάφη φέρνει στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο για έγκριση. Και όμως θα βρεθούν δημοτικοί σύμβουλοι που θα ψηφίσουν αυτή την ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ σύμβαση!!! Εύγε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μη πάθουν τα ευαίσθητα αυτάκια σου κάτι από το βουητό.
    Βαλε ωτοασπίδες …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μας φοβίζει το βουητό στα αυτιά μας, θα πάμε σε γιατρό στην Γενεύη.
      Η ομηρία των δημοτών για την παραχώρηση του φωτισμού μας εξοργίζει, από έναν ανίκανο θρασυτατο και ύποπτο θεατρίνο.
      Το έχεις καταλάβει ηλίθιε;

      Διαγραφή
  3. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη:
    Απο που βγήκε η ατάκα που χρησιμοποιούμε σήμερα
    Έκφραση δηλωτική της υποχώρησης και της θυσίας ιδανικών και ηθικών αξιών στον βωμό του χρήματος, ή του άνισου αγώνα όλων των παραπάνω έναντι του μεγάλου θηρίου που κατατροπώνει και ποδοπατά τους αδύνατους στο πέρασμά του. Η φράση προέρχεται, από την ταινία του 1964 «Λόλα», του Ντίνου Δημόπουλου. Ο Σπύρος Καλογήρου απειλεί με μαχαίρι τον Νίκο Κούρκουλο. «Είναι ανάγκη να χτυπηθούμε;», ρωτάει ο Κούρκουλος. «Πολλά τα λεφτά, Άρη», απαντάει ο Καλογήρου. «Εντάξει Μαύρε».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ