Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023

ΝΕΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΛΙΚΙ ΣΤΗΝ ΚΕΔΗΣ : ΕΝΕΚΡΙΝΑΝ ΜΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΜΕΛΕΤΗ 265.360 € ΜΕ ΦΠΑ !!!!


    ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΑΠΑΡΤΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ.  -  ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Η ΑΠΟΦΑΣΗ

 Σε μια συνεδρίαση παρωδία, επιβεβαιώθηκε ο τραγέλαφος στην λειτουργία της ΚΕΔΗΣ  στην οποία παραστάθηκαν μόνο ΄έξι από τα ένδεκα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εκ των οποίων αιρετοί ήταν μόνο δυο δημοτικοί σύμβουλοι ( ο πρόεδρος Ταϊρης και η Καρασουλτάνη ) ενώ στους απόντες ήταν τρεις δημοτικοί σύμβουλοι (ο αντιπρόεδρος και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατιρτζόγλου, ο Ίντος και ο Δούκας*), παρούσα βέβαια και η χρυσοτόκος αλλά άλαλη Γενική Διευθύντρια. Το θέμα της συνεδρίασης :

Στην απόφαση η Καρασουλτάνη ψήφισε "παρών"και η απόφαση πέρασε με την ψήφο του πρόεδρου Ταϊρη και τεσσάρων "δημοτών" !!! μελών του Δ.Σ. για μια δαπάνη 265.360 €,. Το γεγονός απο μόνο του σηματοδοτεί την πλήρη ανευθυνότητα της Δημοτικής Αρχής και την αβάσταχτη ελαφρότητα με την οποία διαχειρίζονται τις δημοτικές υποθέσεις , που στοχεύουν στην οικονομική ανάπτυξη  και την εξωστρέφεια του Δήμου. 

Το χειρότερο όλων  όμως είναι οτι την εν λόγω "μελέτη" , που μόνο μελέτη δεν ήταν , ούτε καν προϋπολογισμός άλλα ένας απλός μπακάλικος πινάκας των χρημάτων που προτίθενται να ξοδέψουν γενικώς αορίστως , χωρίς συγκεκριμένη και αναλυτική αιτιολογία για κάθε δαπάνη ότι την υποτιθέμενη αυτή μελέτη 19/2023 την συνέταξε το Τμήμα Προμηθειών της ΚΕΔΗΣ, δηλαδή και υπάλληλοι της ΚΕΔΗΣ που εισέπρατταν τα παράνομα επιδόματα !!!!!

Όλα αυτά παρούσας και της Γενικής Διευθύντριας της ΚΕΔΗΣ !!!! η οποία ως Υπηρεσιακός Παράγων θα έπρεπε και όφειλε να είναι η εισηγήτρια του θέματος στο Διοικητικό Συμβούλιο.

   ΡΑΝΤΕΒΟΎ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΔΙΑΦΆΝΕΙΑ 

  Εδώ η Απόφαση 

 

Όπως αναφέρεται στην "μελέτη-σούργελο" κανένα απο τα κονδύλια δεν έχει αναλυτική περιγραφή ώστε να αιτιολογείται στοιχειωδώς το πραγματικό ύψος και η χρησιμότητα της δαπάνης.

Ποιο είναι το καλλιτεχνικό πρόγραμμα των 106.020 € , ποιος το οργάνωσε και με ποιους καλλιτέχνες ; Η ΚΕΔΗΣ δεν έχει λόγο στην επιλογή;

Ποιες είναι οι συγκεκριμένες εργασίες εγκατάστασης - απεγκατάστασης των 49.600 € ; Δεν υπάρχουν συνεργεία του Δήμου για τις εργασίες αυτές;

Τα δυο αυτά κονδύλια είναι 155.620 €, αγγίζει το 60% της συνολικής δαπάνης της εκδήλωσης ενώ τα ποσά των 29.078 € , 7.688 € και 12.834 €  εν συνόλω 49.150 € , έχουν πανομοιότυπο αν οχι κοινό σκοπό : 

Προβολή και Προωθητικό Υλικό!!! 

      ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΨΗΦΟΙ ΔΗΜΟΤΩΝ  ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ       ΦΥΓΟΜΑΧΗΣΑΝ  ΚΑΤΙΡΤΖΟΓΛΟΥ , ΧΡΑΠΑΣ , ΙΝΤΟΣ , ΔΟΥΚΑΣ

 


 

9 σχόλια:

  1. Πιστεύουμε σε λίγο καιρό να σταματήσει να υπάρχει η θέση της , ακατανόητο πως και γιατί δημιουργήθηκε, γενικής διευθύντριας.
    Η οποία όπως λέει το πόρισμα πρέπει να φέρει χρηματα πίσω στην ΚΕΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλλα λέει το πόρισμα και αλλά καταλόγισε το ΔΣ με βάση μια πληρωμένη γνωμάτευση σε ιδιώτη ΠΑΟΚτση δικηγόρο το 1/3 απο αυτά που πραγματικά εισέπραξαν διότι γνωμάτευσε οτι η παραγραφή είναι πενταετής, ενώ είναι δεκαετής και στην περίπτωση της ΚΕΔΗΣ λόγω των ειδικών συνθηκών υπάρχει σοβαρό ενδεχομνενο να πάει στην εικοσαετία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ταϊρη βλάχο ας πρόσεχες σου άρεσε και σένα η προβολή σαν τον φίλο σου τον Θπυρο... Τώρα που δεν είστε στην εξουσία θα βγουν όλα στην φόρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βγάλτε ρε μάγκα.
      Αλλιώς είσαι κότα.

      Διαγραφή
    2. ΛΑΘΟΣ ΠΌΡΤΑ ΧΤΥΠΑΣ ΦΊΛΕ, Δεν είναι δουλειά των Δημοτών να βγάζουν τις ΄΄βρωμιες΄΄ των διοικούντων τα νομικά πρόσωπα του Δήμου, υπάρχει και αντιπολίτευση, τον λόγο τώρα έχει η Βαρβάρα και οι ΕΝΤΟΣ . Θα σεβαστούν την εντολή της 8ης Οκτωβριου

      Διαγραφή
    3. Ιακχε, πολύ αφελή σε βρίσκω, σιγά μην αδειάσει την Παλάζη , η Βαρβάρα . Το πιθανότερο είναι να γίνει γαργάρα η δουλειά

      Διαγραφή
  4. Εάν σκέφτεστε να κρατήσετε σε λειτουργία τα νομικά πρόσωπα, την ΚΕΔΗΣ και τον ΟΠΑΚΠΑ, πρέπει πρώτα να τα εξυγιανετε πρώτα οικονομικά και δεύτερο να απομακρύνετε τα σαπροφυτα που τρέφονται από αυτά και είναι εσωτερικά και εξωτερικά.
    Γιατί κάποιοι έγιναν πλούσιοι από την λειτουργία τους
    Αν δεν έχετε στοιχεία να σας δώσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το χαζό με κυριολεξία πότε θα καταλάβει πως ο Χρυσαφης τον εκμεταλλεύτηκε για δικούς του λόγους και όχι για την αξία του;;;;Όταν θα ξεκινήσουν τα δικαστήρια θα είναι αργά.Ντοντος και Ταιρης τα αστροπελεκια του Χρυσάφη.ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβούλου και Αντιπρόεδρος υπό τον γίγαντα Ταϊρη απαξίωσε το ΔΣ δια της απουσίας του.Προφανως δεν ασχολείται με μικρόποσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ