Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ "ΓΛΥΤΩΝΕ" ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΞΕΝΑΚΗ ...( Video)..

ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ "ΓΕΩΘΕΡΜΙΑΣ" ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΞΕΝΑΚΗ



 ΚΑΥΣΙΓΕΛΩΣ :  Η ΠΑΛΑΖΗ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ !!!! 

Και αίφνης   η πρώην πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ κ Παλάζη κατήγγειλε στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο ότι στο κτήριο υπάρχει πρόβλημα με το σύστημα ψύξης και θέρμανσης με την χρήση γεωθερμίας διότι απο την εποχή της δικής θητείας δεν λειτουργεί η αντλία θερμότητας  ενω παράλληλα υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα και με την υγρασία λόγω ανύπαρκτης στεγανότητας στην οροφή του κτηρίου με αποτέλεσμα να κινδυνεύουνε και τα έργα τέχνης που φιλοξενούνται στον χώρο αφού είναι και ιδιαίτερα ευαίσθητα .

 Την καταγγελία επιβεβαίωσε και ο νυν πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ κ. Ταϊρης , "αδειάζοντας'" την  προκάτοχο του Χρυσάνθη Παλάζη τονίζοντας οτι το πρόβλημα υπάρχει υφίσταται από τον περασμένο Νοέμβριο !!!! και παραμένει μέχρι και σήμερα χωρίς λύση διότι ο ανάδοχος του έργου δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση 😨😨😨😨 !!!!!!

 

   "Oτι πιάνω εγώ στα χέρια καταστρέφεται ..."

Και το κερασάκι στην τούρτα ... ποιος νομίζετε ότι ειναι ο ανάδοχός ; Ο ίδιος στα χέρια του οποίου που "ανατάχθηκε" η πόρτα του λεβητοστασίου στο 9ο Δημοτικό Σχολείο  με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο του μικρού Βασίλη, όπως αποκάλυψε σήμερα το ρεπορτάζ της Βαΐας Βαϊδου στην εκπομπή "ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΜΑΖΙ" με την  Μαρίας Νάβαλη. Ματαίως καλούσε η Νάβαλη κάποιον απο την ΣΥΜΜΑΧΙΑ να σηκώσει το τηλέφωνο να δώσει εξηγήσεις για να ενημερωθούν οι Δημότες . 

ΜΑΤΑΙΩΣ ΟΜΩΣ ...΄όλα τα κουνάβια λουφάζαν στα λαγούμια τους , ήταν η ώρα της μεσημεριανής σιέστας βλέπετε.

2 σχόλια:

  1. Ιακχε πολύ καλό το τραγούδι που επέλεξες. Πάει "γάντι" στον Χρυσάφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ε ρε γλεντια να δουμε τι αλλο θα καταστρεψει η παλαζη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ