Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ : ONEIΡΟ ΖΟΥΝ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ...

ΟΤΑΝ Η ΑΜΕΤΡΟΕΠΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΑΡΣΗ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ

                                                                                          

                                                                      

 ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ !!! Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΙ  ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ !!!!

Δυστυχώς αυτή είναι η Λουδοβίκειος άποψη των Συμμάχων της Δημοτικής Αρχής για τους Σερραίους δημότες και την εκφράζουν χωρίς αιδώ και ενδοιασμούς : θεωρούν τους ηλίθιους δημότες που ασκούν κριτική των πολιτικών τους επιλογών , που αναδεικνύουν την ανεπάρκεια τους δηλαδή, αντί να προβληματίζονται μπας και διορθωθούν. 


11 σχόλια:

  1. Λόγια χωρίς μέτρο, αδιάκοπη φλυαρία, μεγαλοστομία και υπερβολές είναι η αμετροέπεια. α – στερητικό, μέτρον και επος (= λόγος) τα συνθετικά της λέξης. Συνεπώς από αμετροέπεια διακατέχεται καθένας που διακρίνεται για την μεγαλοστομία του και μιλά, μιλά, μιλά χωρίς φρένο.
    Αμετροέπεια είναι η ιδιότητα του αμετροεπούς. Αυτός, όμως, την αμετροέπειά του την δείχνει όχι μόνο μιλώντας ακατάπαυστα, αλλά και στην κολακεία, στον λαϊκισμό, τον φανφαρονισμό, την συμπεριφορά του. Με άλλα λόγια δεν έχει φραγμό.

    Όσοι βλέπουμε τηλεόραση, ερχόμαστε καθημερινά σε επαφή με αμετροεπείς δηλώσεις δημοσίων προσώπων ή αμετροεπείς αξιώσεις, που, τα τελευταία χρόνια, λόγω της κρίσης, έχουν γιγαντωθεί.

    Πρόσφατα γνωρίσαμε την πολιτική αμετροέπεια, την λογοδιάρροια για λόγους εντυπωσιασμού. Υπάρχει και η αμετροέπεια ως κομπορρημοσύνη ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός ο λάτρης των selfie και ο ακόλουθητής του fb, αυτό το αυτοδιοικητικό τίποτα είναι ο Δήμαρχος, χωρίς γνώσεις χωρίς ιδέες χωρίς οράματα.
    Όσο δε για τους συνεργάτες του, είναι μόνο για γέλια, ορισμένοι δε χωριαταρέοι είναι και κουτοπόνηροι, και κυκλοφορούν με αυτοκίνητο του δήμου, παρκαρισμένο έξω από το σπίτι τους.
    Όσο δε για την κοντούλα συμβουλο που έκλεψε από τον Χρήστο, τις ετοιμάζω ειδικό "φουστάνι" VIP.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δείξε μου τους συνεργάτες σου να σου πω ποιος είσαι ... Κρίμα γιατί η πόλη συνεχίζει να βυθίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Κάθε ατάκα που διαβάζουμε στο διαδίκτυο δεν κολλάει παντού.

    Ειδικά αν είναι επιπέδου κερκίδας.


    ''Αιχμηρή και ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΗ ανάρτηση του ποδοσφαιριστή Γρηγόρη Κάστανου – «Από ηλίθιους…» (PIC)

    20.11.2018

    Αθλητικά

    Ένα αιχμηρό και παράλληλα… αινιγματικό μήνυμα ανάρτησε στο Instagram ο Κύπριος διεθνής άσος της Γιουβέντους, Γρηγόρης Κάστανος, την επομένη της ήττας της Εθνικής Κύπρου από τη Νορβηγία.
    Συγκεκριμένα αναφέρει:

    «Επίπεδο είναι όταν έχεις αρκετά να πεις, αλλά παραμένεις σιωπηλός μπροστά από ηλίθιους».

    Ίσως το… οργισμένο ποστάρισμα του να έχει σχέση με τα αρνητικά σχόλια που γίνονται από χθες βράδυ τόσο στα ΜΜΕ όσο και στα social media από αθλητικογράφους και κόσμο, για τα… χάλια της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου. Μόνο ο ίδιος ξέρει και μπορεί να δώσει την απάντηση…''



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βλαχοδημαρχος ο χειροτερος που περασε ποτέ... Ολη μερα στο fb και εργο =0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συνεργατης του Δημαρχου αυτη??? Η Χαμηλοταβανια δεν έχει όρια!!! Αχ καημένα Σέρρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι να γελάς... Παριστάνει κι η Πουλικιδου των 229 σταυρών, το πολιτικό τίποτα, τον παράγοντα κι ακόμα χειρότερα λανσάρεται με ηδυπαθεια ως μοιραία γυναίκα!!! Κι ο φοβικός Δήμαρχος τρέχει να την αβανταρει μην τυχόν και δυσαρεστήσει τον μπόγο και τους κοινούς τους φίλους... Πόσο κρίμα ρε Αλέκο, άλλα πιο σπουδαία και μεγάλα περιμέναμε από σένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αλήθεια η κυρία με το επίπεδο, τι επαγγέλλεται; Να ξέρουμε δηλαδή τι γνωρίζει να κάνει σωστά. Τι είναι μοδίστρα, νυχού, κομμώτρια, τι τέλος παντων




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όντως κρίμα που η πόλη βυθίζεται και ακόμη δεν βρίσκεται κάποια σοβαρή υποψηφιότητα να στείλει στα σπίτια τους όλους αυτούς που λανσάρονται για πολιτικοί.Δυστυχως παίζει μόνος του μπάλα γι αυτό και δεν τον ενδιαφέρει η ανάπτυξη της πόλης και δεν έχει παρουσιάσει ούτε ένα έργο.Αν υπήρχε αντίπαλος έναν φόβο θα τον είχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Από την ΕΠΣ τα αρπάζει από τον δήμο τα αρπάζει από που αλλού ακόμα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αρπαχτρα είναι ρε από όλα αρπάζει και από εκεί που κατάλαβες. Και από αυτό αρπάζει.... Αν και δεν είναι του γούστου μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ